20 beste interiørblogger å hente inspirasjon og kunnskap fra (2024)

Planlegger du oppussing av bolig? Eller kanskje du bare vil bringe et snev av ny estetikk inn i huset, leiligheten eller til og med bare et rom? Det å bruke Pinterest for design ideer kan være nyttig, men vårt forslag er å se på mer erfarne mennesker som virkelig brenner for interiørdesign, oppussing av hjem og som har noen lure tips og triks i baklomma.

Derfor har vi samlet de 20 beste interiørbloggene som du kan bruke til inspirasjon. Vi valgte disse nettstedene av forskjellige faktorer, inkludert nettside design, antall månedlige besøkende og historien bak nettstedet. Til felles har disse nettsidene at de gir deg verdifull informasjon om design, hjem og liv.

Fant du bloggen din på denne listen? Hvis du ønsker å dele med dine kjære og følgere at du er vårt valg som et av de beste interiørdesignnettsidene i 2021, kan du gjerne kopiere HTML-koden under merket og lime det inn på nettstedet ditt:

20 Mest Populære Interiørblogger å Følge

Therese Knutsen

Therese Knutsen
Therese Knutsen er en etablert stylist som fokuserer på interiør og hagedesign. Hun har hatt en lidenskap for farger, form og estetikk hele tiden og er utdannet interiørdesigner av yrke. Siden har hun drevet eget designfirma i 14 år og setter søkelys på funksjonelle, personlige og funksjonelle løsninger. De siste seks årene har hun arbeidet primært med hagedesign og blant annet presentert hagedesign for TV2 programmet Tid for Hage.

Bloggen er fylt med lekre bilder og plantegninger fra Therese sine forskjellige prosjekter i både privat og offentlig rom. Det gjennomgående er bruken av grønne planter og en kontrast mellom mørke og lyse farger som fremhever en behagelig og tidløs stil.

Vi elsker bruken av grønne planter i alle Therese sine design. De elegante designene gir et høytidelig inntrykk som fungerer like godt på et eksklusivt kontor som det gjør hjemme i leiligheten. Faktum at hun deler både inspirasjonskilder og tegninger av planløsninger gjør at man kan finne inspirasjon til egne prosjekter eller snike til seg kunnskap om hvordan få mest mulig ut av en planløsning fra noen med mer enn 14 års erfaring i faget.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://www.thereseknutsen.no/tv-garden-design-tv2-2021-2/

LADY Inspirasjonsblogg

LADY Inspirasjonsblogg

LADY interiørmaling fra Jotun er Norges ledende kvalitetsmaling for innendørsbruk. Selskapet har lenge satt standarden for innovasjon og fargekombinasjoner som har gitt norske boliger et friskt løft i en årrekke. All denne kunnskapen og erfaringer har de samlet i Jotun sin inspirasjonsblogg. Her kan du finne alt fra fargetips og design forslag, til praktiske råd om maling og DIY artikler.

LADY har også en rekke fargeråd og muligheten til å ta direkte kontakt med erfarne maler dersom du skulle ha spørsmål angående malingsvalg.

Enkle kombinasjoner av farger kan gi en helt ny opplevelse av et rom uten at det krever store utskiftninger av inventar, eller oppussing for øvrig. LADY sin inspirasjonsblogg er full av kraftfulle kombinasjoner av farge og interiør som kan benyttes til inspirasjon, uansett om du skal pusse opp en bolig, leilighet eller bare et rom eller to byr LADY på kreative forslag.

Vi liker LADY inspirasjonsblogg spesielt godt på grunn av det brede innholdet knyttet til maling. Nye farger kan ofte være nok til å gi rommet et helt nytt utseende og bloggen er full av smakfulle forslag og inspirasjon. Vi likte spesielt godt artikkelen om rustikke, rå og ærlige farger.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/rustikke-ra-og-aerlige-farger/

BoligPluss

BoligPluss

Bolig Magasinet har oppstått i nytt digitalt format og er fylt til randen med flotte og inspirerende artikler om home interiør. Med et særlig søkelys på møbler og dekor er dette bloggen for deg som ønsker å finne møbler utenom det vanlige. Nettsiden byr på et bredt utvalg av listeartikler der du kan hente inspirasjon for alt fra dusjforheng til puffer og sovesofaer.

Bloggen er dedikert til alt om bolig og interiør som gjør at de har et bredt spekter av innhold. Publisert av Bonnier Publications står det en erfaren redaksjon bak bladet som byr på lærerikt, kunnskapsfult og oppdatert innhold.

Vi liker denne bloggen spesielt godt på grunn av det enorme utvalget av listeartikler om møbler. Her fant vi en rekke tips til pledd, sengegavler, gyngestoler og sofabord som kan bistå til å skape et fullkomment og stilrent design.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://boligpluss.no/interior/shopping/enkle-makeovers-til-hjemmet-ditt

Camilla Pihl Magazine

Camilla Pihl Magazine

Camilla Pihl er en blogger og influenser som har holdt på i snart 20 år. Bloggen Camilla Pihl ble lansert i 2004 og har siden markert seg som en go-to blogg for deg som søker inspirasjon til hjemmet. Bloggen har senere gått fra å være Camilla Pihl sin personlige blogg, til å bli Camilla Pihl Magazine.

Det gjennomgående temaet her er inspirasjon og lykke noe siden oppfyller på alle punkter. Camilla Pihl er langt mer enn én ren interiør blogger, men den elegante stilen er gjennomgående for all inspirasjonen. Der mange fokuserer på moderne og fargerike design har Camilla Pihl sine interiør sider et mer elegant og tidløst preg.

Vi liker å bruke Camilla Pihl Magazine som en kilde til inspirasjon på grunn av den elegante og tidløse stilen. Med nesten 20 år i det norske rampelyset har Camilla Pihl og hennes nettside vært en ledestjerne innen nordisk design og lansert en rekke samarbeid med anerkjente profiler i det norske markedet.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://www.camillapihl.no/2021/09/16/one-to-follow-on-instagram-7/

Bo Bedre

Bo Bedre

Bo Bedre er en nettside og magasin dedikert til bolig og innredning. Nettsiden dekker et bredt spekter av nyheter rundt boligen din med alt fra fargevalg og interiørtips til utviklingen knyttet til smarthjem. Bladet hører til Bonnier Publications og er en del av deres forlag innen design og interiør.

Bladet er det mest leste interiør bladet i Norge og deres nettblogg har raskt blitt en kilde til både nyheter og inspirasjon. Nettsiden inneholder en rekke godbiter fra det fysiske magasinet, men har også en del egenutviklede artikler perfekt som inspirasjon.

Bladet setter søkelys på skandinavisk design og byr ofte på innhold knyttet til nyheter fra norsk design. Det har derfor blitt en kilde til inspirasjon der man kan oppdage mindre kjente designere, eller finne stilig design utenfor de tradisjonelle forhandlerne.

Vi liker Bo Bedre spesielt godt på grunn av det faglige innholdet knyttet til design. Som en del av Bonnier er det erfarne journalister og redaktører som står bak innholdet, noe som sikrer artikler av høy kvalitet. Det brede spekteret av innhold gjør også at Bo Bedre er en utmerket inspirasjonskilde for deg som ønsker nye ideer.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://bo-bedre.no/interior/6-tips-til-a-innrede-et-personlig-hjem

Kristin Gjelsvik

Kristin Gjelsvik

Kristin Gjelsvik er en norsk influenser og TV-personlighet som har vunnet en rekke priser. Kristin har blogget om stort og smått i mer enn 10 år og har etablert seg som en anerkjent profil innen norsk blogging. De seneste årene har bloggen blitt stadig mer sentrert rundt interiør og design der Kristin deler ideer og inspirasjon fra sin egen bolig.

Tips og inspirasjon publisert på bloggen er gjerne enkle og kostnadseffektive interiørendringer som gir en ny opplevelse av rom. Den gjennomgående stilen er enkel, men elegant og Kristin benytter seg gjerne av kraftige rustikke farger i sine design.

Bloggen til Kristin er en utmerket kilde til inspirasjon og det vi liker spesielt godt er de enkle, men elegante interiørgrepene hun byr på. Ved hjelp av enkle hjelpemidler og en stilren fargepalett kan Kristin gi inspirasjon til elegante og stilige design som fungerer utmerket i alt fra små hybler til store eneboliger.

For tiden Kristin er ikke aktiv på bloggen lengre, og har fokus på Instagram: https://www.instagram.com/gjelsvikhome/

Bygg og Bevar

Bygg og Bevar

Bygg og Bevar er et samarbeid mellom Byggenæringens Landsforening og Klima- og miljødepartementet. Nettsiden er dedikert til deg som sitter med eldre historiske trebygg og byr på en rekke inspirasjon knyttet til oppussing av nettopp disse. Siden er fylt med fagstoff, artikler og verktøy for deg som jobber- eller bor i et gammelt hus.

Visjonen bak nettsiden er å bevare sjarmen i de tradisjonelle husene, men samtidig inspirere til å ivareta og bevare håndverkstradisjonen vi har i Norge. Derfor kan du hente inspirasjon fra andres prosjekter, få hjelp til prosjekter og benytte den praktiske oppslagstavlen for å tilnærme deg kunnskap eller komme i kontakt med dedikerte håndverkere.

I et land som Norge der store deler av boligmassen er tradisjonelle trehus liker vi spesielt godt at siden tar øye på nettopp denne nisjen. Her finner du en rekke fagstoff og artikler fra dedikerte håndverkere. I tillegg finner du en mengde inspirasjon for hvordan man kan pusse opp og modernisere eldre boliger, uten at de mister sin sjarm og sjel.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://byggogbevar.no/pusse-opp/interioer/artikler/grei-skuring

Stine Skoli

Stine Skoli

Stine Skoli er en råtøff dame som ikke bare legger ut en mengde inspirerende bilder av oppussing, men gjerne gjør jobben selv også! Bloggen har vært aktiv siden 2014 og Stine har utviklet en solid følgerbase i sosiale medier.

Ikke bare er det inspirerende å se de lekre designene hun utvikler, men faktum at hun gjør jobben selv er den virkelige motivasjonen. Som en rød tråd følger designet hennes gjerne en nøytral fargepalett med rene overflater og glass kombinasjoner.

Hvis du liker flotte design, vil dette være en blogg du absolutt bør følge for inspirasjon i 2021. Hennes DIY ideer er ting alle kan tilpasse sin egen bolig uansett om du bor i en mindre storby leilighet, eller har et stort gårdshus på landsbygda.

Vi liker spesielt godt at hun gjør store deler av jobben selv fra tegnebrett til flislegging og maling. Det gjør at hele prosjektet får et personlig preg og fyller oss med motivasjon til å ta tak i malerkosten. Skal du finne inspirasjon til hva du kan gjøre med mindre rom og stramme budsjett bør du absolutt gi Stine Skoli sin blogg et besøk.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://stineskoli.blogg.no/a-legge-flis-i-hagen-noe-av-det-vakreste.html

Interiørinspirasjoner

Interiorinspirasjoner

Dersom du liker artikler fylt med lekre bilder av moderne og stilige design er interiørinspirasjon en utmerket nettside. Bloggen er drevet av Emilie Helgesen og dedikert til skandinavisk interiør. Siden har som visjon å by på inspirasjon som enkelt kan gjennomføres i egen bolig. Det har gjort at de gjerne presenterer design som er lett å iverksette, eller krever lite oppussing.

Siden drives med genuin interesse for interiør av høy kvalitet, noe som reflekteres i utvalget artikler og bilde kollasjer. Siden benytter seg aktivt av kollasjer av høy kvalitet som gjør det lett å finne frem til inspirasjon av høy kvalitet.

Nettopp derfor liker vi interiørinspirasjon så godt. Bruken av bilder og kollasjer gjør at man kan drømme seg bort i fantastiske design og finne inspirasjon til ditt neste stilige prosjekt. Plattformen fungerer som en utmerket kilde for å oppdage nye norske designere slik at man kan bidra til å utvikle norsk design og interiør videre.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://www.interiorinspirasjon.no/baderom-inspirasjon/

Maren Erdvik

Maren Erdvik

Maren Erdvik er en norsk blogger som har drevet bloggen sin i mer enn ti år. Selv om bloggen primært fokuserer på Maren og hennes hverdag er hus og interiør en stor del av fokuset. Stilen er dominert av nordisk design der marmor, stein, kobber og nikkel går igjen om hverandre. Bloggen er preget av store bilder med høy kvalitet som fungerer utmerket i kollasjer eller som inspirasjon til egne prosjekter.

Det stilrene og elegante designet går igjen i hele huset og bloggen er dominert av den samme stilen. Her finner du elegante badeværelser, kjøkken i nordisk design og vakre detaljer preget av skandinavisk eleganse. Den lange historien til bloggen har gjort at designet har fått utvikle seg over tid og man finner derfor inspirasjon til en rekke løsninger for både hus og leiligheter gjemt i arkivet til bloggen.

Det vi liker spesielt godt med bloggen til Maren er den røde tråden som holder seg tro til det stilrene nordiske designet huset er oppført i. Stilen kombinert med flotte bilder gjør at arkivet er spekket med elegante løsninger og inspirasjon for deg som ønsker å gi boligen et friskt pust av nydelig nordisk design.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://marenerdvik.blogg.no/endeig-er-vi-i-hus.html

Byggeblogg fra Bergene Holm AS

Byggeblogg

Byggeblogg er kanskje Norges mest gjennomførte inspirasjonsblogg for oppussing, drevet av Bergene Holm AS. Selskapet er en av Norges største produsenter av trelast og produserer det meste av det du trenger for å kunne bygge et hus, hytte eller uterom i tre.

Selskapet har samlet hundrevis av prosjekter og tips om hva man kan bruke trevirke til på bygge bloggen sin. Resultatet har blitt en helt rå blogg spekket med inspirasjon og stilige prosjekter. De fleste av byggeprosjektene er finalister og vinnere av «Inspirasjonsprisen – for alle som bygger med tre», fordelt på Interiørprisen, Hytteprisen, Eksteriørprisen og Uteromsprisen, som selskapet har arrangert siden 2009.

Er du på særlig jakt etter hytteinteriør, har selskapet samlet dette i en egen hytteblogg. Her kan du bla i bilder av høy oppløsning der interiør og design gjennomføres i alt fra klassisk og rustikke, til høy moderne og stilrene løsninger.

Uansett hva du vil lage ut av trevirke vil du finne inspirasjon og tips på bygge bloggen til Bergene Holm. Det vi liker spesielt godt er muligheten selskapet som forhandler og leverandør har til å spre kunnskap og inspirasjon fra de hundrevis av prosjekter som de leverer tjenester og produkter til. Dette har gjort det mulig å skape et helt unikt arkiv av flotte bilder og byggeprosjekter. Her kan du lese og blå i timevis uten å gå tom for inspirasjon.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://blogg.bergeneholm.no/2021/09/18/eldre-bolig-i-ny-drakt/

Annais Blogg

Annais Blogg

Annais er en av de mest etablerte bloggene i Norge som i en årrekke har levert innhold knyttet til mote, interiør og livet generelt. Til tross for lang fartstid i både mote og interiør skiller bloggen seg fra de fleste andre etablerte blogger i Norge. Annais har en helt unik interiørstil der bærekraftig design og naturlige farger er gjennomgående. Resultatet er en rekke møbler og spennende interiør man ikke finner i de tradisjonelle kanalene, eller hos de vanlige forhandlerne.

Særlig kombinasjonen av mørke og lyse farger i tradisjonell utforming preger bildene på bloggen. Dette fremstilles på en flott måte gjennom opplyste fremvisninger og bildekollasjer der du kan bla gjennom en rekke vakre møbler for å hente inspirasjon.

Det vi liker absolutt best her er kombinasjonen av bildekollasjer der du ser møbelet alene og bilder der de aktuelle møblene er plassert i et rom som del av et interiør. Dette gjør at man enklere kan se hvordan møbler faktisk fungerer i praksis og utforske hele romfølelser fremfor kun se enkelt møbler uten substans.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://annais.blogg.no/det-nye-badet-mitt-for-og-etter.html

Happy Homes Norge

Happy Homes Norge

Happy Homes er en norsk blogg og fargeforhandler som fokuserer på hvordan du kan få mer ut av mindre og gi nytt liv til gamle møbler. Lene blogger om interiør med et særlig søkelys på hvordan man kan være kreativ med barnerom for å få mer ut av rommet. Hun blogger også om trender og oppussing, men hovedfokuset til bloggen er hvordan du kan få mest mulig ut av det du allerede har med enkel oppussing.

Spesielt bruk av farger og folie får mye søkelys på Happy Homes. Dette er relativt enkel oppussing som kan gi rommet en helt ny og unik følelse. Utover dette bruker designeren de samme stilrene fargene og nordiske møbler for å skape et elegant, men enkelt design.

Det som virkelig skiller Happy Homes fra andre interiør bloggere er søkelyset på bærekraftig interiør. De har et arkiv fylt med spennende DIY løsninger som gjør det mulig å blåse liv i møbler og interiør du allerede har, men som kanskje har blitt utdatert med tidens tann. Her kan du skape elegante blikkfang med gamle IKEA møbler, gi barnerommet et nytt og fresh utseende eller gi dukkehuset en modernisering.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://blogg.happy-homes.no/2021/06/fornyelse-av-dukkehus/

Amalie Fagerli

Amalie Fagerli

Amalie Fagerli er en norsk influenser og interiørdesigner som i mer enn 10 år har drevet Svenngaarden i sosiale medier. Eventyret startet med Svenngården, et småbruk som blant annet vant prisen Norges vakreste hjem i 2011. Amalie er utdannet interiørkonsulent og har drevet eget stylingbyrå i snart 10 år. Bloggen er fylt opp med elegante bordsetninger og spennende interiør løsninger.

Stilen er gjennomført, men har spennende innslag av kreativitet der tradisjon og moderne design kombineres på en forfriskende måte. Amalie benytter seg aktivt av rustikke innslag i moderne design som gir en forfriskende vri på designet. Hennes fantastiske bordsetninger kan også være inspirasjon til helaftener gjestene sent vil glemme.

Det er kombinasjonen av rustikk og moderne design som trekker oss mot bloggen til Amalie Fagerli. Denne forfriskende kombinasjonen gir et hjemmekjært og inspirerende innblikk i en helt unik styling stil. Bloggen er fylt med vakre bilder av høy kvalitet der man kan drømme seg bort i timevis og finne inspirasjon til sitt neste prosjekt.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://amaliefagerli.com/2021/05/soverom-med-personlighet-og-hjemmekontortips/

Costume

Costume

Costume er Norges største motemagasin publisert av Bonnier Publications. Bladet er også en svært populær kilde til interiør inspirasjon med sine mange DIY artikler og stilige innslag av mote inspirert interiør.

Her finner du en rekke enkle forslag til hvordan du kan gi hjemmet et fresh nytt utseende. Bladet gir blant annet forslag til interiørfunn under 400,- som passer for de aller fleste. Ettersom bloggen er drevet av et motemagasin er det stadig nyheter om spennende prosjekter og inspirasjon hentet fra motebransjen.

Dette har gjort at bloggen er full av stilige artikler og fargeinnslag som er både unike og enkle. Det vi liker spesielt godt med Costume Interiør er deres DIY artikler som ofte er tilpasset små rom og leiligheter. Blant annet byr de på flere stilige måter du kan gjøre om klassiske IKEA møbler til fargerike blikkfang med enkle justeringer.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://costume.no/interior/diy-slik-skaper-du-blikkfang-med-et-ikea-skap

Studio Lindhjem

Studio Lindhjem

Når man snakker om å leve ut drømmen er det få som kan måle seg med Studio Lindhjem. Selskapet har påtatt seg oppdraget med å gjøre et gammelt gårdsbygg om til drømmehuset. Prosjektet “Vi bygger Lindhjem Gaard” følger hele prosessen fra sin spede start på tegnebrettet, gjennom kommunikasjon med de nødvendige kommunale instanser, og frem til huset er realisert. Prosjektet kan blant annet pryde seg med tittelen ‘Norges vakreste hjem 2017’.

Bloggen deres er full av nyttige tips og inspirasjon, men Studio Lindhjem byr også på veiledning innen valg av interiørdesigner, samt DIY oppussing. Ta en nærmere titt på deres kundeprosjekter for å se hva de har gjort tidligere, eller se på byggetips dersom du ønsker å se hva du kan få til på egenhånd med deres smarte råd.

Det som virkelig gjorde oss oppmerksomme på Studio Lindhjem var prosjektet “Vi bygger Lindhjem Gaard”. Ikke bare har de påtatt seg et prosjekt der de virkelig kan følge drømmene og slippe løs kreativiteten, men de har også startet helt fra bunnen av, noe som gjør at man kan følge prosessen gjennom hele prosjektet. Her kan man lære en rekke nyttige tips underveis.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://www.studiolindhjem.no/2021/02/vinduer-med-sjel-til-huset/

Stylizimo

Stylizimo

Stylizimo blog er en norsk interiør blogg som ble startet av Nina som et hobby prosjekt. Nå har bloggen blitt et fulltidsprosjekt der hun presenterer stilrene nordiske design til sine lesere. Nina står selv bak både styling og fotografering av møblene som presenteres på bloggen. Den røde tråden i interiøret er nøytrale farger, gull og sølv, samt marmor og stein.

Nina sine design er ofte presentert på en lett og effektiv måte, der andre dedikerer mye plass og tid til å gjøre kostbare renovasjoner, presenterer hun ofte enkle oppgradering som kan gi et nydelig løft i designet. Enkle ting som maling, nye tepper eller noen nye markante møbler kan ofte gjøre en stor forskjell og bidra til å fornye et helt rom. Her har Nina funnet en stilfull og elegant balanse ved å bruke stilrene farger og møbler.

Stilen til Nina reflekterer det moderne og kalde, men elegante vi alle elsker med nordisk design. Her finer du en rekke produkter som er laget i Norge, men som ikke er store nok til å havne i de tradisjonelle forhandlerne. Nina lager vakre bildekollasjer som kan benyttes til inspirasjon for alle og en hver.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://stylizimoblog.com/inspiration/19688/

Pure Elisabeth

Pure Elisabeth

Elisabeth Halbjørhus er en frilans stylish, blogger og influenser som i mer enn syv år har drevet interiørbloggen pureinterior. Med en bachelorgrad i markedsføring har hun gjort interiør til en karriere med sin unike stil. Da hun og ektemannen flyttet inn i hennes gamle barndomshjem i Skien påtok de seg det største prosjektet hittil. Bloggen har fått være med på hele prosjektet og det finnes derfor en rekke spennende inspirasjonskilder til hvordan man kan pusse opp en eldre bolig og gi den et nytt og moderne løft.

Både blogg og instagram-profil er fylt med vakre bilder av spennende designer. Elisabeth viser sine lesere trender, prosjekter hun jobber med og innslag av hverdagslivet fra deres eget hjem. Det gjennomgående temaet i alle prosjektene er et minimalistisk skandinavisk design, med en personlig touch. Resultatet er fortryllende interiørdesign du sjeldent har sett maken til.

Personlighet skinner gjennom i alle Elisabeth sine design og det er nettopp dette som gjør de så forfriskende. Den minimalistiske stilen presenterer skandinavisk interiør på en vakker, men fortsatt elegant og sprek måte. Bloggen er en utmerket inspirasjonskilde til hvordan små ting og innslag kan gi et helt rom en ny følelse.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://pureelisabeth.no/interior/kidsroom/my-little-mans-room

IFI / Informasjonskontoret for farge og interiør

IFI

IFI er en privat non-profitt organisasjon som promoterer store og små oppussings- og nybyggsprosjekter i Norge. Nettsiden fungerer som en inspirasjonskilde der informasjon og kunnskapsformidling rettet mot privatpersoner er målet. Som en bransjeorganisasjon er målet å skape mersalg av produkter og tjenester tilbudt av medlemmene.

Som en inspirasjonskilde for store- og små oppussingsprosjekter kan IFI sin blogg by på et enormt bibliotek av inspirasjon og veiledning. Her finner du alt fra maling og beis til trehus, tapeter, vask og pleie av bolig til valg av fliser og hjemmekontor.

Ettersom IFI representerer et bredt utvalg medlemmer finner du inspirasjon om alle typer oppussing. Nettsiden er derfor perfekt for både nye og erfarne oppussere som er på jakt etter sitt neste prosjekt.

Noe vi liker spesielt godt med IFI sine nettsider er det enorme utvalget av enkle oppgraderinger man kan gjøre selv. De bryter ned en rekke prosjekter og oppgaver til en overkommelig gjøreliste som gjør de overkommelige. I tillegg finner man enkel tilgang til håndverkere og tjenestetilbydere gjennom IFI sine egne medlemmer.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: https://www.ifi.no/kreativ-maling-pa-barnerommet

Hviit Blogg

Hviit Blogg

Hviit blogg er en interiørblogg dedikert til det minimalistisk nordisk design. Linda E som er stylisten bak bloggen promoterer et design der hver ting i interiøret har en tilhørighet og funksjon. På bloggen får vi et innblikk i hvordan Linda arbeider, hennes pågående prosjekter og lekre hjem hun har stått bak interiøret. Du finner også en rekke styling tips og får et innblikk i hvordan hverdagen til en profesjonell boligstylist ser ut.

Som stylist får Linda muligheten til å gjennomføre sin minimalistiske stil på en rekke unike boliger før de skal selges. Dette gir et friskt innblikk i hvordan den samme interiørstilen kan fungere i forskjellige boliger og hvilke elementer som påvirker utseende til et hus.

Spesielt muligheten til å se hvordan det minimalistiske designet kan fungere i hus av alle typer og fasonger gjør at vi stadig kommer tilbake til Hviit bloggen. De forskjellige prosjektene fungerer som en utmerket bildekollasje der alle vil finne et design eller inspirasjon til hvordan de kan benytte det stilige nordiske designet i egen bolig.

Vår favoritt artikkel vi anbefaler at du leser: http://www.hviitblogg.no/2019/10/21/tingene-vi-ikke-snakker-om/

Vurder denne artikkelen!
Total: 1 Gjennomsnitt: 5
Back to top button