Beurer BF 700 test

Kjøp av badevekt kan være litt vanskeligere enn du skulle tro. Det er ingen lenger bare å kjøpe en badevekt. Hvor mye vi veier har det også blitt mere fokus på. Det er nok en badevekt i alle hjem i hele Norge. Har de ikke badevekt så er du nok hos en person som ikke bryr seg så mye om hvor mye de veier. Da er de i veldig få tall. BEURER BF700 er testvinneren som du burde kjøpe om du vil vite hvor mye du veier. Den måler vekten 100% presis, den skrur seg av når du ikke bruker den. Vekten har til og med bluetooth som gjør at du kan koble den til datamaskinen eller telefonen din med diverse apper.

Fakta om badevekten:

 • Farge: Sort
 • Maks vekt 180 KG
 • Koble den til din telefon, nettbrett eller pc via bluetooth
 • LCD Display
 • 8 Brukere, den husker hver bruker automatisk
 • Quick start, du trenger ikke gjøre så mye
 • Du kan ha brukernes inhaler på skjermen, den skjønner hvem som er hvem
 • Kan vise vekt, kropps masse, muskel masse og mye mye mer
 • Laget av børstet stål
 • Skrur seg automatisk av og på
 • 30 x 30 x 2.3 CM stor
 • Den veier 100 gram
 • Beurer 700 er den beste serien

Beuer 700

Beurer 700 er den beste vekt serien til Buer noen gang. De har skjønt at personer er mere opptatt av sin vekt en noen gang. Med denne vekten kan du koble den til Beurer HealthManager App, den kan du koble til vekten. Her vil du da kunne overvåke hvor mye du veide forrige uke eller forrige mnd osv. På den måten kan du hele tiden holde oversikt over din vekt. Enten du ønsker å gå ned i vekt eller opp. (Jepp er mange som ønsker å gå opp i vekt, de finnes). Denne vekten passer godt til den som ønsker en vanlig vekt slik at du kan se hvor mye du veier, eller om du er en idretts mann eller kvinne som trenger å holde oversikt over hvor mye du veier pga treningen din. Når du kobler den til appen vil du hele tiden holde oversikt over din vekt. Har du flere i familien din kan disse også koble seg til vekten, vekten husker automatisk hvem som går på den. Om det er mor far eller sønnen i huset så vil den huske det automatisk etter den er stilt inn på det.

Beurer BF 700 tilbakemeldinger er jevnt over kun gode etter de som har brukt den. Det er en grunn til at Beurer BF 700 er best i test jevnt over i både norske aviser og i utenlandske nettaviser som i Danmark eller i Sverige.

Beuer er en av de eldste produsenter i denne bransjen, de har vært her helt siden 1919, så de vet nok hva de driver med. Som navnet tilsier er disse ifra Tyskland, med den beste tysk kvalitet på elektronikk. Disse er ikke made in China. Dette er ren tysk industri for deg som bryr seg om kvalitet. De har vunnet en rekke priser opp gjennom årene som miljø priser og kundeservice priser. Så her vet du hele tiden at du har med et godt firma å gjøre som bryr seg om deg samtidig som de bryr seg om kvalitet og klima. Siste store testen de vant var i 2015 da de vant en høg kvalitets pris i Europa. Dette er en pris som gis ut kun til de som bruker varer av veldig høy kvalitet.

Riktig valg av vekt

Du vet at Beurer BF 700 er den riktige vektet for deg når den selges nesten overalt. Den anbefales til deg som bare vil vite vekten din til folk som trenger veldig mye. Det finnes trenings sentre og trenings kjeder som selger denne vekten til sine brukere. Så bra er den. Hvis du bor sammen med noen som deler din trenings glede kan dere begge to koble denne til appen som føler med slik at dere kan konkurrer dere i mellom å kanskje brenne av mest fett eller om dere har et mål sammen å gå ned x antall kilo. Uansett hva det er så er dette vekten som kan passe perfekt både til deg og dere. test Beurer BF 700 selv så skjønner du hva vi mener. Tv2 hjelper deg og Danske versjonen av Tv2 hjelper deg har kåret denne som best i test flere ganger. I Danmark har den vunnet flere ganger. Senest i 2015 så vant den. Det er ikke helt uten grunn at denne har vunnet mange tester der ute. Hvis den ikke vinner så havner den autmatisk på topp listen uansett. Selv med nye versjoner av vektene. Beuer har gjort noe helt riktig når det gjelder valg av denne vekten her.

Omtaler

Barbra skriver om vekten, du får mer en det du betaler for her. Det er en helt utmerket vekt. Det er en vekt av klasse. Du får hva du betler for.

Burde du kjøpe den?

Ja, dette er en vekt du burde kjøpe. Du trenger ikke være veldig smart for å sette den opp eller koble den til telefonen din. Dette går som en enkel lek. Som alltid så skriver vi ikke generalt om pris da prisene til denne kan variere veldig ettersom hvor du kjøper den. Beurer BF 700 pris varierer veldig. Noen ganger kanskje du er heldig at du finner den på tilbud i nærmiljøet ditt eller at du finner den på nett veldig billig. Vi tenker uansett at dette her er et veldig godt kjøpe uansett hva du skal bruke den til. Det er en god vekt, veldig driftssikker vekt. Det er beurer bf 700 test alltid vinner, uansett hvor. Så siden den alltid vinner nesten alle testene den stiller opp i. Så mener vi at dette her er det beste kjøpet til en god vekt. Du kommer nok ikke til å angre på kjøpet av denne.

INNHOLDSOPPDATERINGER

Det er viktig for oss at produktene vi representerer er av høyeste kvalitet og med de beste prisene. Derfor gjennomgår vi alltid listene våre, og oppdaterer dem etter behov, slik at du får alternativene med de fremste kvaliteter øverst på listen.

Vurder denne artikkelen!
Total: 0 Gjennomsnitt: 0
Back to top button