Produkteksperter.no deltar i Amazon EU sitt affiliate program, et affiliate program som gjør det mulig for nettsider å tjene en annonse provisjon ved å annonsere og gi lenker til Amazons nettsider. Vi samarbeider også med andre affiliate programmer med mål om å drive trafikk til andre nettsider og tjene penger på annonseinntekter og annonseringslenker.

Best i test bluetooth høyttalere 2024

Vi alle sammen går med millioner av sanger i lommen. Ved hjelp av et par tastetrykk på telefonen så kan vi høre på akkurat den sangen vi vil. Med bluetooth høyttalere kan du også dele musikken din med hvem du vil. Eller enkelt sette musikken på i stuen eller hvor du måtte ønske for bedre lyd. Ta med deg trådløse høyttalere på hytta, campingen, fjellet eller på stranden. Utvalget av bluetooth høyttalere er kjempe stort, det er heller kanskje ikke så merkelig siden du nå i dag kan ta med deg lyden akkurat hvor du måtte ønske. Den store fordelen med bluetooth høyttalere er at de er bærbare, du kan ta de med deg hvor du måtte ønske. Med bluetooth teknologien kan du styre musikken din ca 10 meter fra høyttaleren din. Det betyr kort fortalt at du kan nyte favoritt musikken din akkurat når det måtte passe for deg. Både når du sitter på bussen eller toget for det selv med håndsetet på men også når du er med dine beste venner på stranden. Eller familien på hytta.

HVORFOR SKAL MAN STOLE PÅ OSS?

Målet vårt er å gi deg det aller beste produktet på markedet! Derfor jobber teamet vårt hardt med å gjøre grundige undersøkelser før de publiserer de beste produktene. Les mer For å beholde 100% objektivitet godtar vi aldri penger, produkter eller andre betalingsmåter for analysen vår!

INNHOLDSOPPDATERINGER

Vi har nylig evaluert produktene våre, og vi står trygt i valgene på listen vår. Vi gjennomgår og oppdaterer listene våre kontinuerlig, slik at du alltid får velge mellom de beste resultatene.

Ofte er også trådløse høyttalere av denne typen sprut sikre, noen er også helt vanntette. Så du trygt kan sette de ved basseng kanten uten at du trenger å tenke på at den skal bli ødelagt av vannet. Så nå i dag har du både en sprutsikker mobil og en sprutsikker høytaller. Det er ganske kult. Det finne forskjellige nivåer av sprutsikkerhet. Vi skal prøve å forklare det for deg her. Det første tallet betyr beskyttelsen mot inntrengingen her da støv. Det tallet som er bak dette igjen betyr hvor godt den beskytter mot vann. Så eksempel betyr IP 56 denne er støv beskyttet og sprutsikker. IP 44 betyr at en 1 MM ståltråd ikke vil trenge inn (Ikke prøv det hjemme selv) Denne tåler da alt og er spraysikker.

Her er de mest brukte når det kommer til trådløse bluetooth høyttalere.

Vantetthet.

 • Ingen: IPX0
 • Lav: IPX1-3
 • Middels: IPX4-6
 • Høy: IPX7

Hvis din versjon har en lav vanntetthet så bør du å sørge for at den er minst mulig kontakt med vann. Hvis den har middels så betyr dette at den kan tåle en regnskur. Sånn som kontinuerlig sprut fra et basseng eller stå ute litt i regnet. Hvis den er høy. Så betyr dette at du kan bade med den. Husk uansett også kjøp din fra en kvalitets forhandler så du ikke blir utsatt for piratkopier. Da kan du risikere dårlige lyd og at den ikke er så vanntett som du skulle tro.

NFC står for Near Field Communication. Dette er en god funksjon som finnes på flere enheter. Dette blir det bare mer og mer av i fremtiden også. Hvis begge enhetene har denne funksjonen så kan du enkelt gni de mot hverandre. Begge to må ha støtte for dette. Hvis de har det og er koblet sammen så kan du dele musikken mellom dem. Denne kan også være en fin løsning.

Kjøpe riktig trådløs bluetooth høyttaler

bluetooth høyttaler testNår du skal kjøpe en bluetooth høyttaler er det viktig at du velger en modell som passer for deg. Men tenk på at du velger en modell som har den riktige kombinasjonen av lang batteritid og høy lydkvalitet. God funksjonalitet er også veldig viktig, her da i de lavere prisklassene. Du må også ta utgangspunktet i at du velger en modell som passer for deg og din prisklasse. Designet er også viktig for mange. Mens det er andre som ikke bryr seg om designet, men fokuserer heller på god lyd. Det finnes flere modeller som er laget for også se stilige ut, mens andre modeller igjen er laget for at de skal bli fraktet rundt. Disse finnes i mange farger og mange fasonger. Du må bare finne en som passer perfekt for deg og ditt behov.

Hvordan virker en trådløs bluetooth høyttaler?

De fleste modeller er laget for at de skal kunne kobles enkelt til din mobil. Men det er ikke noe i veien for at du skal kunne koble denne til en datamaskin hvis din PC har støtte for dette. Hvis du er hjemme så kan dette være smart. Men hvis du er ute på reise eller over alt ellers så er det nok mobilen som blir mest koblet til. Den fungerer enkelt med at du skrur på din bluetooth høyttaler så skrur du på bluetooth på tlf din. Så søker du opp din bluetooth høyttaler på din telefon og kobler til. Deretter er det bare også justere volumet på telefon din eller høyttaleren. Trykk på play. Så enkelt er det rett og slett for deg. Du justerer og styrer musikken enkelt ifra mobilen din. Akkurat på samme måte som du bruker et headset, men nå så styrer du musikken til en trådløs høyttaler. Dette er utrolig smart og genialt. Pass bare på at du har nok strøm på din mobil og din bluetooth høyttaler så det varer hele dagen du har tenkt til å bruke det.

Kvalitet

Tenk på kvaliteten når du skal kjøpe en bluetooth høytaller fordi noen av disse som du kjøper for eksempel i syden er ikke akkurat av beste kvalitet. Her er det også ofte pirat kopierte varer. Hvis du kjøper noe her så har du heller ingen garanti på det du har kjøpt. Så pass på dette at du alltid kjøper ifra en kvalitets forhandler som vet hva de snakker om. Her da også hvis det skulle skje noe så skal du kunne returnere den i forhold til Norsk lov og garantier. For noen er designet veldig viktig, men vi tenker at god kvalitet er viktigere. Sørg for at du velger en variant med god kvalitet som passer for deg og ditt bruks mønster. Skal den stå stille hele dagen er det på en måte greit. Men skal du ta den med deg rundt på reise, du er ofte på stranden eller basketball banen med vennene dine kan det være greit at du kjøper deg en modell som er tilpasset dette.

Er dette noe som kun er en blest?

Teknologien bluetooth er noe som har kommet for å bli. Denne type teknologi har alt eksistert i mange år. Og kommer nok til å eksistere i mange år til. Alle mobiler som kommer i dag har dette innebygget og som en selvfølge. Mange kobler opp mobilen sin mot andre ting ved bluetooth, eksempel headset, vekter, andre mobiler, datamaskiner osv. Alt sammen ettersom hvordan bruksmønstret til brukeren er. En håndverker kan koble telefonen sin opp mot et system i bilen slik at det blir enklere for han / henne og prate i telefon. Mens andre igjen eksempel en trenings person kobler dette opp mot en vekt eller andre apparater. Dette er teknologi som har kommet for å bli. Det finnes bare mange forskjellige versjoner av den. Som vi egentlig ikke skal gå inn på her. Du trenger heller ikke tenkte så mye på det. Vi garanterer det vil fungere å koble opp med høyttaleren uansett hvordan versjon du har. Du kan være sikker på at dette her er noe som kommer til å brukes i mange mange år fremover. Selv om du kjøper deg ny mobil, trenger du ikke kjøpe deg ny høyttaler. Det vil fungere like fint for det.

Beste bluetooth høytaller

Hvilke høyttalere som er best, er noe du må se etter selv fordi vi alle sammen er ikke like. Vi ser ikke etter de samme tingene. En av disse kan være best for meg men ikke best for deg, selv om de har vunnet 100 vis av priser og premier er det ikke sikkert du liker den allikevel. Men det kan gi en liten pekepin og høre på eksperter. Det kan uansett være greit å følge litt med selv. Hva du selv ønsker.

Hvor mye koster det?

Prisene på disse varier veldig, du kan få billig modeller helt ned i 200 kroner, men også mye dyrere til tusenvis av kroner. Hvis du skal sitte på terrassen din og nyte litt musikk så trenger du kanskje ikke den dyreste modellen. Men finne en i midten kanskje? Med et design som passer til resten av terrassen din. Skal du ha med en på stranden bør du finne en litt dyrere versjon som tåler litt vann og sand. Noen av disse kan du bare skylle under vasken når du kommer hjem for sand. Men pass på at din versjon kan klare dette. Skal du ha en med gutta på skateparken bør du tenke på andre ting. Den må kanskje tåle litt regn, men den må også ha en god lyd så alle hører det et godt stykke fra den. Her kan også serie koblinger være et godt alternativ. Du kan kanskje få en i kompis gjengen din til også kjøpe en lik som deg så kan dere linke disse sammen. Da kan dere sette disse et stykke unna hverandre og dere vil høre lyden bedre. Noen av modellene kan dere koble veldig mange sammen mens andre fungerer ikke dette i det hele tatt. Reiser du mye da kan det lønne seg for deg å finne en liten versjon som du kanskje får plass til i vesken din eller i sekken. Prisene på disse varierer også veldig ut ifra kvalitet og merke. Pass på også sjekk nøye om den har alt du ser etter.

Hva bør du se etter når du skal kjøpe en bluetooth høyttaler?

Det første du bør tenke på er bruksmønstret, hvor skal du bruke den. Skal du bruke den på stranden eller hjemme i stuen. Skal du kjøpe en til å bruke på stranden bør denne være vanntett og sikker mot sand. Da det fort kan komme mye sand inni der. Skal du kjøpe en til og ha hjemme siden så er det kvalitet og lyd som gjelder, kanskje også design. Skal du kjøpe en til og ha på skateparken med gutta kan det være andre kriterier som gjelder, den må ha god lyd. Enkel og frakte med seg. Så hva du skal se etter kommer an på ditt bruksmønster. Du må også finne en som passer godt til din lommebok. Slik at du ikke kjøper en som er alt for dyr. En litt billigere variant kan passe like bra til ditt behov som en dyrere. En bluetooth høyttaler vil passe til alle typer formål. Uansett om det er hjemme eller i parken.

Fordeler og ulemper med en bluetooth høyttaler

Mange av oss tenker ikke like mye på det som andre, men det er noen der ute som er veldig glad i god lyd. De har kjøpt seg anlegg hjemme til tusenvis av kroner for at de vil ha den beste lyden. Alt er kablet og alt er beste utstyret. Du grynter på nesen bare du hører en liten uklar lyd som ingen andre hører. Er du en slik person så bør du ikke kjøpe slike type høyttalere, disse er trådløse og bruker bluetooth teknologi som overføring. Dette betyr at den ikke er kablet. For mange er dette en ulempe og at de derfor ikke ønsker å bruke en høyttalere som dette. Er du en av disse så bør du ikke kjøpe en som dette. Men er du som 99,99 % av resten av befolkningen som ikke hører forskjell på kablet og trådløs lyd er dette her noe du bør kjøpe. Ulempene med dette er at du må ha en spiller med bluetooth og spille ifra. De fleste i dag har en pc eller en mobil med bluetooth. Eller la meg skrive det på en annen måte. Alle har en telefon med bluetooth. Så alt du da trenger er en musikk av spiller. Du kan bruke, tidal, spotify eller spille musikk ifra Youtube, valget er ditt. Det positive med en bluetooth høyttaler er at du kan ta med deg lyden akkurat hvor du måtte ønske. Du går rundt med millioner av sanger i lomma, hvorfor ikke dele dette bedre med andre? Venner eller familie.

Hvor kan du bruke den?

Vi har alt skrevet litt om hvor du kan bruke en bluetooth høytaller. Men her kommer vi med noen flere forslag til hvor den kan brukes. Her er noen eksempler.

 • På ditt kjøkken, sett på musikk mens du lager mat
 • Kontoret, hør på musikk mens du jobber
 • Stranden, hør på favoritt musikken din mens du soler deg
 • I parken, hør på musikk mens dere spiser i parken
 • Skateparken, hør på musikk med kompis gjengen mens dere skater
 • Basseng kanten, hør på musikk mens dere bader
 • I sekken, gå rundt mens du hører på musikk.
 • Fotball banen mens du spiller med gutta
 • I garasjen mens du skrur bil
 • Overalt ellers hvor du trenger musikk

Som du ser er det veldig mange steder som du kan bruke en trådlås bluetotth høyttaler. Er du smart kjøper du også en bluetooth høyttaler som er vanntett, da er du sikker på at du kan bruke den overalt hvor du måtte trenge den. Da trenger du ikke være redd for at det skal regne en liten skvett heller. Det er ikke noe i veien for også kjøpe en for å ha hjemme også. Da kan du enkelt koble til litt musikk mens du sitter i sofaen. Det er bare fantasien som setter grenser for hvor du kan bruke denne til å høre på musikk.

Oppsummering av hvordan trådløs høyttaler du trenger

trådløse høyttalereDu trenger ikke en trådløs høyttaler til flere tusen kroner om du kun skal bruke den på kjøkkenet. Det finnes også kombinasjoner av disse som også har radio. Ellers så kan du spille av radio på mobilen din, koble denne til den trådløse høyttaleren. Skal du en en i garasjen kan det være greit å tenke på at ting i garasjen ikke alltid er så rent. Derfor trenges det en trådløs høyttaler i garasjen som tåler mye smuss og møkk. Trenger ikke nødvendigvis og være vanntett om du skal ha den i garasjen din. Hvis den skal stå på terrassen kan det være greit at den tåler noen dråper med vann, da det fort kan starte å regne litt selv om du bare er ute av huset en liten tur. Hvis du ønsker en til å ha med gutta på fotball banen er det et must at den er vanntett og tåler mye vann. En fotball kamp blir ikke stoppet pga litt regn, det samme gjelder for lyden her. Sørg for at du kjøper en som klarer mye regn. Skal den være på skateparken så gjelder det samme. Den bør tåle godt med regn. Skal den være ved basseng kanten så kan det være greit at du har en som er 100 % vanntett da den skal stå ved basseng kanten. Det kan fort komme sprut og annet på den, eller noen kan være uheldig og skumpe den uti vannet. Da kan det være likså greit at den er vanntett. Så vanntett at du burde kunne bade med den. Ja noen kan du faktisk bade med. En trådløs bluetooth høyttaler er ikke bare en trådløs bluetooth høyttaler. Det finnes 100 vis av disse i alle mulige farger og fasonger. Ikke minst lydt nivå og prisklasser. Det viktigste for deg er at du finner en som passer for deg og ditt behov. En bluetooth høyttaler test gjør du best selv.

Tilbake til fremtiden.

Slike trådløse høyttalere basert på bluetooth teknologi startet og se dagens lys på starten av 2000 tallet. Når du først kom var de svin dyre, nesten ingen hadde råd til å kjøpe dem. Etter hvert som tiden gikk så startet flere og flere leverandører og lage disse. I og med at flere laget dem så sank prisene veldig. Ikke mange år etterpå hadde alle råd til å kjøpe dem. Mange startet å åpne øynene sine for disse. De kunne plutselig over natten ha med seg bedre lyd nesten overalt. Snart så startet disse og dukke opp overalt. Alt fra en cafe på hjørnet til ungdommene i parken som hører på musikk mens de spiller basketball sammen. Nå i dag er disse mer normale en noen gang før. Det finnes alle typer mennesker og samfunnsgrupper som benytter seg av disse. Alt ifra rørleggern på hjørnet til danserne i parken. Alle sammen bruker en eller annen form for en bluetooth høytaller.

Hvordan type musikk kan jeg spille?

Du kan spille alle typer musikk, det er ingen begrensinger at du ikke kan høre på din favoritt jazz eller hip hop på stranden med en sånn type høyttaler. Det er bare å sette på akkurat den musikken du møtte ønske uten begrensinger. Noen av disse har også egne innstillinger for hvordan type musikk du hører på.

Alt i i alt

Alt i alt så lønner deg seg og finne en bluetooth høyttaler som er er best i test for deg. Sett deg først ned også tenk på hva du skal bruke en til. Deretter må du finne en som passer din type lommebok. Det er ingen vits å kjøpe en alt for dyr trådløs høyttaler som svir i lommeboken din. Da kommer du til å tenke på det hver eneste gang du spiller musikk, at den der var for dyr. Velg derfor en som passer deg og din lommebok. Hvis du hører på musikk en gang i blant trenger du ikke sikte på en som er kjempe dyr som du ikke har råd til. Kanskje heller satse på et merke med en litt billigere variant? Det finnes utrolig mange der ute i den store jungelen. Gjør litt Research så finner du nok den modellen som passer akkurat deg og ditt behov. Sett deg også inn i den modellen du har kjøpt. Kanskje det er noen innstillinger her som gjør at du kan få bedre utnytte av den. Brukermanualen er ikke bare til pynt, les den så får du et bedre utnytte av det du har kjøpt. Dette gjelder uansett hva du kjøper for noe. Kanskje du finner ut noe som du ikke viste var der? Til og med folk som jobber med det her daglig leser brukermanualen.

Vurder denne artikkelen!
Total: 0 Gjennomsnitt: 0
Back to top button