Bosch Rotak 43 li test

Bosch rotak 43 li er den ultimate storebroren i batteri drevende gressklippere som Bosh har laget. Ønsker du det beste og mest ekstreme som er på markedet i dag så velger du denne type gressklipper. Den klipper enkelt i alle typer gress. Har et batteri som varer i 140 min, dette bør være mer en nok til å klippe en middels stor plen. Med bosch rotak 43 er det en kjempe lek å klippe plen. Den er stå stillegående at naboene dine ikke vil høre at du klipper plenene. De vil kun høre lyden av gresset som kuttes av. Ikke den typiske motoriserte gressklipperen som kan plage naboene dine om dere bor veldig tett. I dag har teknologien på batteri kommet så langt at Bosh lager nesten alt med batteri. De har nå kommet med en serie gressklippere som er de beste i denne klassen. Under kan du lese litt.

Spesifikasjoner:

 • Batteritype: Lithium Ion
 • Spenning: 36 V
 • Ladetid: 140 min
 • Klippesystem: Herdet og slipt stålkniv
 • Vekt: 13,9 kg uten gress i samleren
 • Oppsamlingsvolum: 50 l Plass til mye gress
 • Klippehøyde: 20-70 mm kan klippe høyt gress, hele 7 CM
 • Justering av klippehøyden i 6 steg som er kjempe smart.
 • Ergoflex håndtak for bedre grep når du klipper plenen
 • Efficient Energy Management for batteri sparring
 • Plenkam for klipping rundt kanter
 • Bærehåndtak om du har lyst til å bære den rundt

Bosch gressklipper rotak 43 li er laget i skikkelig Bosch ånd. Den har den klassiske grønnfargen som alle Bosch produkter i dag har for private og amatør serien. Ser du etter Bosch til fagpersoner må du se etter den mørkegrønne / blå serien. Men den lysegrønne serien vil holde lenge for de fleste av oss.

Perfekt plenklipp

Med en bosch rotak 43 li vil du alltid få den perfekte plenklipp. Den vil alltid klippe fint rundt hindringer som måtte komme i veien for deg. Den klipper elegant og lett inntil husvegger og annet som måtte komme i din vei når du klipper. Den klipper plenen din enkelt med gress helt opptil 7 CM, men kan kanskje være lurt å klippe den før den blir så høy. Med en oppsamler som kan samle 50 liter med gress så kan du klippe i vei uten å hele tiden må tømme den.

Bosch med kvalitet

Tysk kvalitet på sitt beste og bosch gressklipper oppl rotak 43 li 36v er intet unntak, I skrivende stund er dette toppmodellen til Bosch når det gjelder gressklippere som går på batterier. Fra før av har de laget alt du kan tenke deg å lage med batterier. Alt fra driller til og med vaskemaskiner har Bosch laget de siste årene. Men den type batteri teknologi som nå har kommet på banen kan du klippe plenene din på kun 1 stk batteri om den er under 400 m² selv om produsenten operer med litt høyre gjerne 500 m². Vi skriver dette fordi ingen plener er like. Så har du plen som er større en 400 m² så burde du ikke kjøpe en batteri drevet gressklipper av den grunnen at de ikke er bra nok enda. Men har du god tid er det ingen ting i veien med å kjøpe.

Du kan også kjøpe flere batterier også bytte batteri underveis når du klipper. Men for de fleste er dette slitsomt og tidskrevende og gjøre.

Hvordan bruke en bosch rotak 43

Før du setter i gang med din første plenklipp så kan det være av interesse at du leser bruker manualen før du setter i gang. Sett deg litt inn i hvor du setter inn batteriet, hvor lenge den skal lade hvor lenge du kan klippe osv. Her vil det også stå litt om hvordan du skal vedlikeholde din gressklipper slik at den skal vare så lenge som mulig. Batterier bør uansett tas inn om vinteren.

Hvor mye koster en bosch rotak 43 li?

Det er litt vanskelig å skrive en pris på hvor mye denne koster i skrivende stund da prisene kan variere ifra sesong til sesong, Plutselig kommer det bosch rotak 43 li tilbud, du kan uansett få et bedre tilbud på en gressklipper mot vinterstid eller på vinteren en eksempel vår og sommer. På høsten skal de fleste leverandører tømme lagret sitt. Men dette hjelper ikke om du trenger en gressklipper akkurat nå, hvis det er sommer tid. Den beste bosch rotak 43 li pris er litt vanskelig og fastslå akkurat nå.

Alt i alt

Alt i alt er dette en kjempe bra gressklipper, men den beste teknologien som finnes akkurat nå. Den vil heller ikke være avleggs om flere år. Ved kjøpe av denne gressklipperen vil du ha en gressklipper som varer i mange år fremover.

Det beste ved denne type gressklipper er at den ikke bråker. Alt du vil høre er lyden som kutter gress. En gressklipper som bruker bensin vil bråke, mens denne vil ikke bråke. Ingen av naboene dine vil skjønne at du klipper plenen når du bruker denne. Du vil også få en god del blikk når du bruker den fordi den er så stille. De fleste vil ikke tro på dem når du sier du klipper plenene. Den er så stille gående at de fleste ikke tror deg.

Den beste gressklipperen

Denne bosch rotak 43 er Bosch sitt flaggskip når det gjelder gressklippere i denne klassen. Du vil ikke finne en bedre type gressklipper som går på batteri i dag. Stillegående, rask å klippe med. Passer perfekt for deg som bor i et nabolag med masse naboer eller leilighet med liten plen. Her kan du klippe plen midt på natten eller på søndag. Det finnes ikke noen som du vil plage med en bosch rotak 43 li, den er så rå.

Hvis du derimot har en stor hage du skal klippe med masse skråninger osv. Så er ikke dette her den klipperen du skal satse på. Da blir den litt for svak for din del. Dessverre.

INNHOLDSOPPDATERINGER

Det er viktig for oss at produktene vi representerer er av høyeste kvalitet og med de beste prisene. Derfor gjennomgår vi alltid listene våre, og oppdaterer dem etter behov, slik at du får alternativene med de fremste kvaliteter øverst på listen.

Vurder denne artikkelen!
Total: 1 Gjennomsnitt: 1
Back to top button