Garmin Fenix 5 test

Garmin Fenix 5, dette er treningsklokken som kan alt og enda litt til. Følg med her i denne guden så skal vi fortelle deg hvorfor dette er den mest ultimate treningsklokken som noen gang har blitt laget til nå. Uansett hvor Fenix 5 testet så har den fått nesten full pot. Fenix serien er Garmins topp produkter innen trenings klokker. Garmin Fenix 5 er kanskje også den klokken i markedet med flest funksjoner. Fenix 5 er ikke store broren til Fenix 4 men Fenix 3. Fenix 4 ble visst noe veldig rart på kinesisk. Så derfor hopper de rett over til Fenix 5. Garmin Fenix 5 tilbud finner du nesten ikke da disse type klokker går utrolig fort. Så er det ikke mange butikker som er interessert i å selge en slik topp modell med tap.

Spesifikasjoner:

  • Vanntett (100 m rett ned)
  • 336 timer (2 uker i smartklokke modus)
  • Oppladbare batterier
  • GPS og høydemåler
  • Optisk pulsmåler
  • 47.0 * 47.0 * 15.5 mm stor
  • Laget av rustfritt stål som ramme.
  • Kanskje verdens beste treningsklokke
  • 240 * 240 piksler fargeskjerm som du ser helt klart i solen.
  • Alle typer varsler du kan drømme om, kalander, været, soloppgang eller solnedgang med mye mye mer

Garmin Fenix 5 anmeldelser har bare fått positive tilbakekallinger uansett hvor du leser.

Stilrent design:

Med sine 47 mm med verdens kanskje kuleste design er den en multisportsklokke som er optimalisert for ytelse. Laget i rustfritt stål som ramme og baksiden er laget i smidd stål. Den er vanntett helt ned til 100 meter. Med sitt unike design så passer den utmerket rundt alle typer armer. Skulle du ikke være fornøyd med reimene som følger med så kan disse så klart byttes ut.

Skjerm:

1,2 Timmers fargeskjerm med høyoppløsning gjør at skjermen kan fin leses av. Selv i direkte sollys. Skjermen har en egen type teknologi som skjønner når solen lyser på den. Da vil du kunne se skjermen bedre. Selv under direkte sollys. Det kan være praktisk for deg som bruker den som en klokke utenom treningen også.

Pulsmåling:

Med garmin fenix5 rundt handen din kan du hele tiden måle pulsen. Den har egne funksjoner innebygget som til slutt skjønner hva som er din maks puls eller trenings puls. Den skjønner også din hvile puls. Jo lengre du har klokken rundt armen din med riktig innstillinger i forhold til programvaren jo smartere blir den i forhold til din puls.

Alt du trenger å vite om treningen din:

Målet ditt er jo så klart å bli bedre hver eneste dag, uke og år på å bli bedre. Med denne klokken på armen kan ønsket ditt bli oppfylt. Du får nemlig vite alt om treningen din og mere til. Den kan også fortelle deg hvordan type trening som forbrenner mest kalorier. Når du hadde høyest puls, når er det på tide at du tar deg en pause. Denne klokken har oversikt over alt. Klokken kommer med noe som heter FTP (Functional Treshold Power) det betyr kort å greit at den gir deg oversikt over din melkesyreterskel slik at du kan regne ut når du har mest utnytte av treningen din uten at melkesyren behøver å sprute ut av bena dine hver dag du skal trene. Du kobler klokken din enkelt å greit til en app du har på telefon eller et program på datamaskinen alt du trenger hver eneste dag er ca 5 min på appen også trening som passer deg. Vi tør og påstå at Garmin har noen av de mest enkle trenings appene som du kan finne. Garmin fenix5 er ikke noe unntak her siden den master appen følger med her også. Helt gratis siden du har kjøpt klokken dems. Det skulle vel bare mangle også.

Tren riktig og bedre:

Med løpe data som denne klokken samler inn så kan du få oversikt over det meste. Alt fra hvor langt du har løpt, høyt, fort osv. Den kan også måle ditt gjennomsnitt kondisjon. Du kan også sammenligne deg selv i appen med andre personer du ikke kjenner. Som kan gi deg et ekstra lite boost om du ønsker å sammenligne deg selv med de aller beste i bransjen.

Klokken til alt:

Uansett om du trener med løping, svømming, ski, golf, padling, roing og mye mer så er dette her klokken for deg. Den har egne innstillinger ettersom hva du driver med er. Du kan hele tiden bytte mellom disse om du har flere trenings opplegg du ønsker å drive med. Du kan eksempel kombinere løping med svømming. Ved for eksempel sykling så har den støtte for hastighet, avstand og all sykkeldynamik du kan tenke deg. Den viser deg også høydeforskjellen. Perfekt for deg som går på ski i fjellet eller liker å løpe i fjellet så kan du se på antall høydemeter etter som hvordan du løper. Veldig smart. Klokken kobler seg også til appen på telefonen din trådløst. Så du trenger ikke ha med telefonen ut på tur når du er ute å løper. Du kan legge denne igjen hjemme. Så fort telefonen og klokken finner hverandre igjen i hjemmet ditt så vil den gi appen de måle datane den trenger. Garmin fenix 5 er perfekt for deg.

Garmin fenix 5 test finner du overalt, den har får som regel full pot av samtlige steder. Så ønsker du deg en ultimat treningsklokke så ser ikke vi noen grunn til at du ikke skal kjøpe denne. Men all den teknologien du trenger å mere til så vil denne skape det perfekte trenings grunnlaget for deg hver eneste dag. Det som også er litt morsomt er at om du har en kompis eller venninne så kan dere samlagene med appen. Garmin Fenix 5 tilbud finnes nesten ikke, da dette er et godt produkt, men du kan kanskje være heldig å finne en billig uansett? Det vi neste glemte å skrive om er at garmin fenix5 faktisk har vunnet flere priser for denne klokken. Dette er fenix 5 test vinneren om igjen og om igjen.

INNHOLDSOPPDATERINGER

Produktlistene våre oppdateres kontinuerlig for å gi deg de nyeste modellene til de beste prisene, slik at du kan være trygg på at du kan velge mellom produktene med best kvalitet.

Vurder denne artikkelen!
Total: 0 Gjennomsnitt: 0
Back to top button