Garmin Forerunner 935 test

Garmin Forerunner 935 er den ultimate trenings klokke. Med avanserte løpe – og multifunksjoner i denne klokken med en vekt på kun 49 gram. Speket med funksjoner som får konkurrenter til å klø seg i hodet. Treningsklokken er praktisk og stilig. Den oser av meget bra kvalitet ifra start til slutt. Liker du ikke reimen som følger med kan disse byttes ut enkelt. Den har også noen av den beste programvaren som følger med en trenings klokke i dag. Analyser teknikken din, mål pulsen din. Ha en god trenings glede uten å bekymre deg for batteritiden av klokken. Den kan nemlig holde opptil 24 timer på full fres. Det er ikke så mange andre klokker som kan matche dette.

Spesifikasjoner:

  • Glass materiale
  • Rammen er laget av fiberforsterket polymer
  • Klokkereimen er 22mm
  • Størrelsen på klokken: 47 *47 * 13,9 mm
  • Vekt 49 gram
  • Skjermen er kun 30,5 mm stor men 240 px i diameter
  • Lesbar i sollys og i mørket
  • Vanntett
  • Finnes i svart eller grå

Batteriet varer utrolig lenge, med opptil 2 ukers klokkemodus og 24 timer i GPs modus er dette en av klokkene som varer lengst. Batteritiden til denne klokken varer veldig ut ifra hvordan funksjoner du trenger.

Dette er en Premium løpeklokke og en triatlonklokke med pulsmåling. Forerunner 935 pris kan forsvarers med alle funksjoner denne klokken har. Barometriske høydemåler, elektrisk kompass er noe av funksjonene som er greie å ha. Men enda bedre så kommer den med verdens beste programvare som kan gi deg de beste resultatene i bransjen på din trening. Avansert data for løping, sykling og til å med svømming. Forerunner 935 gir deg den mest avanserte målingen av din kondisjon, puls måling på handleddet, treningsstatus, FTP og mye mer. Denne passer midt i blinken for en seriøst trenings utøver som deg. Dette er en Premium GPS klokke for løping/triatlon denne vil hjelpe deg med å finjustere treningen og hvile slik at du kan bli den beste treningsutøveren.

Garmin Forerunner 935 tilbud finner du nok neppe da dette er en treningsklokke som er av beste kvalitet, den forsvinner også alltid veldig raskt ut av butikkene. Hvis du ikke er fornøyd med utseende på denne klokken som er veldig vakker ifra før av så kan du alltid bytte ut reimen som følger med den til en annen type reim. Disse finnes i veldig mange forskjellige farger.

Forerunner 935 hjelper deg med å holde oversikt over treningen og din hvile. Dette er en av de beste treningsklokkene du kan finne på markedet når det gjelder overvåkning av din trenings situasjon. Det er så mange forskjellige innstillinger du kan gjøre i programmet som føler med at det kan virke som det er litt uoversiktlig, men det er det ikke. Garmain har laget denne programvaren så kompet at det er kjempe lett for alle oss å finne de innstillinger vi ønsker. Akkurat som de fleste andre trenings klokker så har du her også mulighet til å overvåke din søvn mønster og kalorier som du forbrenner. Da er det lettere for deg å holde oversikt over mat inntaket ditt også. Alt takket være denne fantastiske klokken.

Det er et lite men her med denne klokken. Det er at om du akkurat skal starte med å trene så er ikke denne klokken noe for deg, desto mindre du vet hva du driver med. Dette er klokken som er laget for de mest Ultimate trenings folk der ute. Som alt vet hva de driver med når det kommer til trening og hvile. Er du ikke noen trenings ekspert er det ikke noe i veien for at du ikke skal kunne kjøpe denne klokken. Men denne klokken er ment for de som trener veldig mye.

Analyser teknikken:

Med Forerunner 935 kan du mye enklere en noen gang få tilgang til dataene du trenger for å komme bedre i form. Forerunner 935 gir deg en reke løpsdata, som du senere kan bruke på å analysere teknikken din slik at du kan komme bedre form. Du kan også benytte deg av disse gode funksjonene til sykling eller svømming. Dermed passer den perfekt som en triatlon klokke. Forerunner 935 lar det enkelt skifte mellom ulike aktiverer. Skal du svømme sett den i å svømme modus. Skal du løpe setter du den i løps modus. Enkelt ved hjelp av kun noen få tastetrykk.

Smartvarsler:

Hvis du kobler klokken din til en smart telefon. Men Forerunner 935 appen som følger med kjøpet så kan du koble klokken opp mot Garmin Connect så fremt som masse andre kule funksjoner. Du kan eksempel styre musikken med klokken. Med batteritid på 24 timer så er det også noen timer med musikk på øret.

Pulsmåling:

Pulsmåling på håndleddet er en fordel, Forerunner 935 lar deg også dra nytte av mange andre gode funksjoner som eksempel melkesyreterskel.

For å få bedre motivasjon har også Forerunner 935 et eget motivasjons program som skal få deg til å trene mer. Den viser deg hva du løp samme rute på dagen før, eller forrige uke. Så du hele tiden kan måle hvor bra du har løpt. Du kan også sette ned å planlegge hva du ønsker å løpe eller sykle på neste uke. Eksempel målet er å løpe 1 min raskere en du gjorde forrige uke. Alt dette kan du gjøre i den fantastiske appen som føler med.

Dette er en av de beste treningsklokkene du kan kjøpe på markedet i dag Garmin Forerunner 935 er en av de beste, det er få konkurrenter som klarer å måle seg med denne gode klokken. Enten du er glad i å løpe, sykle eller svømme er dette den mest perfekte klokken for deg. Vi har ikke kunnet skreve alt det fantastiske du kan gjøre med denne klokken. Men vi har fått med noe. Skulle vi ha skrevet om at det fantastiske som du kan gjøre med denne klokken hadde vi nok ikke blitt ferdig i dag. Det er få klokker på markedet som kan matche med Forerunner 935, du må nesten bare prøve den selv. God trening.

INNHOLDSOPPDATERINGER

Produktlistene våre oppdateres kontinuerlig for å gi deg de nyeste modellene til de beste prisene, slik at du kan være trygg på at du kan velge mellom produktene med best kvalitet.

Vurder denne artikkelen!
Total: 0 Gjennomsnitt: 0
Back to top button