Beste Kreppetang

Den riktige kreppetangen vil hjelpe deg med å få den beste og mest moderne looken samtidig som den ikke ødelegger håret ditt. Kreppetenger er ikke det mest solgte og populære verktøyet for håret ditt som er der ute, og den har kanskje et rykte på seg for å være litt gammeldags, men den har hatt et lite comeback de siste årene. Og heldigvis slippe du å bruke en formue på å kjøpe et godt produkt som vil gi gode resultater.

Som med alle andre produkter som produserer varme, vil det også på dette produktet ha noe å si hvilket materiale det har, som for eksempel keramisk eller turmalin. En kreppetang gir deg muligheten til å eksperimentere mye med håret ditt, du kan få en “sikk sakk”-look eller legge til tekstur og volum til håret ditt. Det er bare å prøve seg frem, så vil du få et herlig skinnende hår som varer hele dagen.

Kreppet hår kommer alltid på moten i jevne mellomrom. Nå er det en ny stortid for verktøyet som ble så uhyre populært på 80-tallet. Mange tenker nok at håret skal være glatt og rent, men nå har kreppetenger kommet på moten igjen, og da er det på tide å hoppe på det toget også. Man kan eksperimenter en god del med dette produktet, for eksempel kan man bruke den på fletter, eller man kan gi volum til noen deler av håret, eller gå fullt ut med et stort og viltert hår.

For å kjøpe den riktige kreppetangen kan det lønne seg å vite litt mer om hvilke funksjoner den har, hvor mye den koster, og hvordan de bør brukes. Vi har prøvd å se litt nærmere på akkurat det, og funnet ut at det ikke er helt uten grunn at disse har blitt så populære nok en gang. Det vil være noen forskjeller på billige produkter, og de som vil gi litt bedre resultater, da er det lurt å ruste seg med god informasjon før man foretar et kjøp.

Ettersom denne looken med mye volum har blitt så populær, har salget av kreppetenger tatt litt av. Sørg for at du finner riktig modell slik at du får mye volum i håret ditt, les også våre tips om hvordan du bør bruke den. En kreppetang vil gi deg et stort hår med masse volum. Det er bare å eksperimentere med stylingen slik at du kommer frem til den frisyren du liker aller best.

Hvordan bruker jeg kreppetangen?

Det er ganske enkelt, først må du kjøpe en kreppetang som er keramisk eller laget av metall og som har justerbare varmeinnstillinger. Du bør også tenke på størrelsen på kreppetangen ettersom det vil påvirke resultatet. Hvilken størrelse du skal velge er ganske enkelt, store kreppetenger gir deg store bølger, og små kreppetenger gir små bølger til håret, det er helt opp til deg hvordan du vil at håret ditt skal se ut. En mini kreppetang vil gi deg et litt mer beskjedent hår, men det er det mange som ønsker. Mindre modeller kan øke volumet noe, men ikke altfor mye.

Ellers er det ganske enkelt å bruke kreppetangen, begynn med å vaske og tørke håret ditt, varm opp kreppetangen, så bruker du den over håret ditt, start fra røttene og beveg den nedover. Etter å ha latt kreppetangen gå over håret ditt vil du se forskjellen med én gang. Tenk på hvilket mønster du vil at håret ditt skal ha, deretter kan du tilsette hårprodukter når du er ferdig for å style det litt ekstra. Det finnes massevis av tips på nettet av andre som bruker kreppetenger, da vil du raskt finne ut hvordan du skal gå frem for å finne den stilen som du er ute etter.

En kreppetang vil gi håret ditt mer volum, noe som høres rart ut for mange som mener at håret ideelt sett skal være fint og glatt. Men kreppetenger kommer alltid tilbake på moten igjen, og nå er det en ny stortid for den. En volumtang vil gi deg en helt ny look som kan minne litt om 80-tallet. Det er et flott verktøy som lar deg style håret på en helt ny måte. Platene kan tilpasse seg håret ditt, og de beste modellene vil varmes opp veldig raskt.

Når du skal kreppe hår må du også prøve å beskytte både deg og håret ditt. Noen modeller vil være litt mer sikre enn andre, som regel vil keramiske modeller være mer skånsomme mot håret ditt, og metallplater kan være litt mer harde. Men mange vil uansett kjøpe metallplater ettersom de er litt billigere, og det er for så vidt greit. Skal du derimot satse litt på styling vil vi anbefale en keramisk modell. En annen god funksjon på kreppetenger er når de slår seg av automatisk etter en liten stund, det vil gjøre den mindre brannfarlig om du glemmer at du har lagt den fra deg mens den er på.

Finn riktige funksjoner og materiale

kreppetangSkal du kjøpe deg en kreppetang kan det være smart å finne en som har mange gode funksjoner. Vi har allerede nevnt at forskjellige størrelser vil gi ulike resultater, store kreppetenger gir store bølger, mens mindre kreppetenger gir små bølger. Det kan også lønne seg å finne en modell med flere varmeinnstillinger, og litt beskyttelse mot varmen er heller ikke så dumt. Når du bruker en kreppetang må du være forsiktig så den ikke treffer hodebunnen, men noen modeller vil være mer sikre enn andre. Et ergonomisk håndtak vil også gi deg et godt grep slik at den blir enklere å håndtere, bruk den dominante hånden din for å holde kreppetangen, og bruk den andre på å holde ut håret.

Når det kommer til materiale, vil keramiske modeller som regel være best om du skal bruke den ofte, mens metallplater er til de som skal bruke kreppetangen i ny og ne. Det er ingen eksakt vitenskap, men keramiske modeller vil ofte koste litt ekstra, noe du kan slippe om du ikke skal bruke den så ofte. Metallplater koster en del mindre og vil ikke være mye dårligere enn keramiske, en nybegynner vil nok ikke merke mye forskjell på akkurat det.

Finn en modell som virkelig vil få deg til å se ut som en filmstjerne, det kan de beste kreppetengene gjøre. Skal du ha kreppa hår vil du merke mye forskjell på håret ditt, det vil ha få mye volum og se mye større ut enn det en gang var. Prøv å finn en kreppetang som har justerbare varmeinnstillinger, godt materiale, og som kan gi deg gode resultater. Er du en nybegynner uten for mye penger på bok, vil du kanskje kjøpe en billig modell, disse vil ofte ha metallplater som ikke er like gode som keramiske, men skal du spare penger kan også det være et godt kjøp.

Gode modeller har noen småfunksjoner som gjør at de føles mye bedre å bruke, selv om det ikke alltid er så lett å sette ord på det. For eksempel kan de bruke mindre tid på å varmes opp, gir litt bedre resultater på håret ditt, og har funksjoner som gjør at de slår seg av automatisk om du er så uheldig å legge den fra deg uten å tenke over det. Er du ute etter det lille ekstra kan du også se etter indikatorlys, og kanskje du vil like en kreppetang med pent design?

Tips til bruk av kreppetenger

Kreppetenger har en tendens til å komme på moten hvert 10. år, så det er ikke slik at du vil være 80-talls bare fordi du bruker en kreppetang. Om håret ditt er fint og flatt, vil du være en av de som vil oppleve en veldig stor forskjell etter å ha brukt en kreppetang. En kreppetang vil nemlig gi deg mye volum, noe som har kommet på moten igjen den siste tiden.

Har du en kreppetang kan du eksperimentere ganske mye med håret, for eksempel kan du først flette håret først, deretter bruke en kreppetang, og så kan du ta ut flettene. Da vil du få et fint og krøllete hår. For å starte med det, kan du la håret ditt være glatt, tørt, og uten floker. Du kan bruke et hårprodukt før du starter, men husk at det bør være tørt. Noen liker også å bruke spray som beskytter håret mot varme slik at kreppetangen ikke vil ødelegge det. Samle halvparten av håret og del det inn i seks seksjoner. Flett hver seksjon, én om gangen, så bruker du kreppetangen, og deretter tar du ut flettene.

Husk å tenk på hvilken størrelse kreppetangen, skal du ha små bølger vil en kreppetang mini hjelpe deg med det. Den vil være god for de som ikke vil ha et helt viltert hår, men som istedenfor vil være litt mer varsom. En liten kreppetang kan gi deg noe mer volum i bunnen av håret, slik at ikke hele håret spretter ut.

Hvordan du bruker kreppetangen er litt avhengig av hvilken stil du er ute etter, så for å finne spesifikke tips kan du høre med noen som har erfaring med en hårtype som du er ute etter. Mange lurer på hvor lenge de skal ha kreppetangen på håret, svaret der er også at det kan variere litt. For å forenkle det litt, bør du bruke mer enn et par sekunder, og mindre enn et halvt minutt. Bruker du lengre tid enn det bør du tenke på å justere varmeinnstillingene slik at den blir varmere.

Når du bruker en kreppetang bør du også være litt forsiktig, det er dessverre litt for lett å brenne seg på slike verktøy. Noen modeller vil være litt mer beskyttende enn andre, og keramiske plater vil være best for håret ditt. Det gjelder også å bruke riktig varmeinnstillinger, det bør ikke vær for varmt, men heller ikke for kaldt. Man bør ikke bruke den laveste temperaturen som mulig bare for å være forsiktig, det gjelder å finne en mellomtemperatur slik at du slipper å holde kreppetangen på håret i flere minutter.

Kjøp en kreppetang med justerbare varmeinnstillinger

For å style håret ditt på best mulig måte kan det være godt å ha en bra kreppetang som varmes opp på kort tid og som har mange gode funksjoner. De beste modellene vil ha håndtak som gir deg et godt grep og de vil beskytte håret ditt mot varmen. Hvilket materiale den er laget av vil også spille en rolle, men om du ikke skal bruke kreppetangen så veldig ofte kan det holde med en som har metallplater, de vil også være litt billigere.

Veteraner innen hårstyling vil derimot foretrekke keramiske modeller, de vil gi bedre resultater og vil være mer skånsomme mot håret ditt. Selv om kreppetenger kan variere litt i pris, er det sjelden at du finner modeller som koster mer enn 1000 kroner, derfor slipper du å bekymre deg så altfor mye på prisen om du har lyst å kjøpe en som er av god kvalitet. Men er du en profesjonell styler vil du nok bruke de aller beste modellene som koster litt over tusenlappen.

Så hvilke funksjoner skal du se etter på en kreppetang? De beste kreppetengene vil varmes opp veldig raskt, dessuten har de mange varmeinnstillinger slik at du kan prøve deg frem og justere litt underveis. Som nevnt tidligere vil keramiske modeller også være mer skånsomme, men alle kreppetenger kan være brannfarlige om du ikke er forsiktig. Derfor kan det være greit å kjøpe en kreppetang som vil slå seg av automatisk etter en liten stund slik at det ikke vil oppstå uhell.

En kreppetang test vil hjelpe deg med å finne en modell som har gode funksjoner og som vil tjene deg godt. Skal du ha god kvalitet som ikke koster så altfor mye, finnes det mange modeller for deg. Du trenger nok ikke å betale mer enn tusen kroner for en god kreppetang. Det finnes flere forskjellige typer som du kan velge mellom, derfor kan det være lurt å finne en som du vil like godt og som er verdt pengene.

INNHOLDSOPPDATERINGER

Vi har nylig evaluert produktene våre, og vi står trygt i valgene på listen vår. Vi gjennomgår og oppdaterer listene våre kontinuerlig, slik at du alltid får velge mellom de beste resultatene.

Vurder denne artikkelen!
Total: 10 Gjennomsnitt: 3.6
Back to top button