Produkteksperter.no deltar i Amazon EU sitt affiliate program, et affiliate program som gjør det mulig for nettsider å tjene en annonse provisjon ved å annonsere og gi lenker til Amazons nettsider. Vi samarbeider også med andre affiliate programmer med mål om å drive trafikk til andre nettsider og tjene penger på annonseinntekter og annonseringslenker.

Nesehårtrimmer best i test 2024

Hvis du napper nesehår til tårene spruter så er en nesetrimmer noe for deg. Her i denne guiden skal vi prøve å finne ut hva som er den beste nesehårtrimmer for deg. Det som er negativ her er at om du kjøper en billig nesehårtrimmer eller klipper så kan det ofte lugge veldig. De varer også ikke så veldig lenge. Sjelden lengre en noen måneder. Derfor er det viktig å investere i en som varer litt lengre.

HVORFOR SKAL MAN STOLE PÅ OSS?

Målet vårt er å gi deg det aller beste produktet på markedet! Derfor jobber teamet vårt hardt med å gjøre grundige undersøkelser før de publiserer de beste produktene. Les mer For å beholde 100% objektivitet godtar vi aldri penger, produkter eller andre betalingsmåter for analysen vår!

INNHOLDSOPPDATERINGER

For at du skal få den beste shoppingopplevelsen på nett, sørger vi for å sjekke og etterse produktene og prisene våre slik at du kan velge alternativet med høyest kvalitet. Du kan stole på valgene våre.

Vi kjenner også alle noen som har nesehår stikkende ut av nesen. Dette er ikke spesielt sexy er det vel? Noen har også dette som en del av en rituale de kune gjør en gang i blant. Ikke bli en av dem. Fjerne dine nesehår så fort som mulig. Gjerne så ofte som mulig. Men glem ikke at nesehårene dine er der for en god grunn de renser nemlig luften før de kommer helt inn i nesen din. Renser blant annet for støv og smuss i luften samt skadelige partikler. Så ikke klipp vekk alt som er langt oppi nesen. Så derfor har vi laget denne nesetrimmer test å guide til deg. Så du får et riktig perspektiv på riktig bruk. Vi har også med litt fakta om nesehår.

Stusser du hårene i nesa? Er det veldig viktig å ikke fjerne for mye ifølge ekspertene.

Vi er alle enig i at hår som stikker ut av nesen ikke er spesielt sexy eller kledelig når de ønsker å stikke ut for å hilse på omverdenen. Dette gjelder både på menn og damer. Det er helt greit å fjerne nesehårene som du har i nesen. Men man bør være forsiktig med å fjerne nesehårene som er langt i nesen. Nesehårene som er i nesen har nemlig en funksjon. Så hvis disse fjernes er du mere utsatt for vise type støv og bakterier.

Nesehårene har en beskyttende funksjon

Mads Henrik Moxsness som er en øre nese hals spesialist, han jobber til daglig ved senter for endoskopisk nese og bihulekirurgi forteller at nesehår er helt naturlig for alle. Etter hvert som vi blir eldre vil vå bare få mer av de. Det er ikke bare i nesen du vil få mere hår etter hvert som du blir eldre. Det er også andre plasser på kroppen som får en økende mengde av hår. Vi får mere hår i nesebor og øreganger etter hvert som vi blir eldre. Det er helt trygt å fjerne det ytterste laget. Men også fjerne for langt inn her ikke spesielt smart. Derfor finnes det nesetrimmer som kun brukes til å fjerne laget som er ytterst. Den er laget slik at det ikke går an å dytte den langt opp i nesa. Ved fjernet av for mye nesehår kan dette i verstefall gi betennelse, fordi nesehårene fjerner mye svevestøv i luften som ellers ville gått ned i neseslimhinnen din.

Bruk saks eller trimmer ikke pinsett.

nesetrimmerDu bør ikke nappe nesehårene dine med en pinsett. Ikke er det hygienisk, det kan også komme infeksjoner i nesen. Så før du skal klippe nesehårene dine bør du vaske nesten din godt før du starter. Dette er fordi som alt nevnt pga infeksjoner og annet. Uansett så bør du ikke nappe nesehårene dine med pinsett. Ikke bare er det smertefullt med det skaper også mer irritasjon i nesen din. Faren for infeksjoner er også større ved napping ved pinsett. Liker du ikke nesehårtrimmere så kan de være smart også bruke en saks.

Du har vist bedre kontroll med en trimmer. Hvis du ønsker å bruke en saks så kan du gjøre dette. Men pass på at du ikke klipper for langt inn eller blir sår i nesen. Du har mye bedre kontroll hvis du bruker en trimmer. Den er laget for å klippe i akkurat riktig lengde.

Tross alt begynner disse irriterende hårene ikke å vises frem til senere i livet, og de fleste menn, både unge og middelaldrende, vil huske at bestefaren har nese og ørehår. De kan merke at deres far har det nå. Selv om det ikke er den flatterende tingen i verden, og for millioner av menn signalerer at årene raskt går forbi dem, er det et problem som enkelt og enkelt kan utryddes.

Taming de irriterende øre og nesehår

Alle har hår i neser og ører, selvfølgelig; Hårene fungerer i utgangspunktet som “smussfiltre” som beskytter svært følsomme områder fra støv, forurensninger og annet søppel du heller ikke vil ha inne. Når vi alder, har disse indre hårene en tendens til å stikke ut fra skjulestedene sine for å se hva som skjer i den virkelige verden – forlater eierne flau.

Hvis du er heldig, vil du ikke ha et nese- eller ørehår “problem” før du er på 50- eller 60-tallet, og de fleste kvinner er heldige nok til ikke å bekymre deg selv da. Før eller senere, skjønt, vil de fleste gutta (og noen kvinner) finne ut hvordan de skal trimme de irriterende og stygge hårene.

Alt man trenger å gjøre for å sikre at nesehår og ørehår ikke er synlige for omverdenen, er å trimme dem. Selv om det kan virke som en enkel oppgave, vil noen spesialiserte verktøy være nødvendige for å få jobben gjort raskt, effektivt og viktigst smertefritt.Det tar bare et par forays med saks, negleklippere eller pincett å bestemme at det må være en bedre måte å holde nese og ørehår hvor de hører hjemme og uten syn. Nå som du vet hva du leter etter i et øre- og nesehår trimmer, har teamet hos Groom + Style samlet noen som virkelig står over resten. Brudgom + Stil har samlet de beste alternativene fra flere kategorier for å sikre at du finner en trimmer som passer til dine unike behov.

En god nesehårklipper

Liker du ikke drive med nesetrimmere så finnes det nesehårklippere som kun er laget som en saks kun for å klippe deg i nesen. Men det kan være lurt at du prøver det på en nesetrimmer test før du slutter helt. Kjøp her da en litt dyrere variant. Ikke en billig en. Disse har en tendens til å lugge noe veldig. Så en nesehårtrimmer best i test burde være på sinn plass.

Hvis du vil ta det opp på et nivå, kan du doble. Dette fungerer best hvis du bare har noen hår til å håndtere, og Whitely er ikke en stor fan av metoden fordi det er smertefullt. Men det er en oppside: Du må gjøre det sjeldnere enn å trimme, og det er lettere å vedlikeholde.Rengjør din pinsett før og etter pleie for å redusere risikoen for infeksjon. Grip håret på roten og gi det en rask trekk. Det kommer til å skade: Bare godta det og ta det over med raskt.Et ord med forsiktighet: Pluck bevisst. Det eneste som er verre enn å rive ut en nesehår, er ripping ut fire. Og ikke bruk fingrene dine.

For å få riktig nesehår som du vil kutte, trenger du en gris nese. Korrekt – en gris nese. Trykk bakover på spissen av nesen din. Dette vil belyse neseborene og gjøre det lettere for deg å se og nå det du kutter med nesehår trimmeren. Når du ser ut som en gris, sirkle forsiktig rundt neseborene og klipp håret. Vær forsiktig så du ikke trykker for hardt for å unngå nicks og kutt i nesen din, som potensielt kan bli smittet. Du kan bruke trimmeren til å forsøke forsiktig å nå flekkene i nesen din, som du ikke klart kan se, da du ofte hører at håret blir skåret.

Sloss mot hår i nesen

Nesehår blir skarpe når de klippes, noe som kan forårsake irritasjon, men inngrodd hår er den største trusselen mot en nypleieformet nese. De kan bli irriterende og kan til og med være litt smertefull under tørre forhold. For å bli kvitt dem og frigjør de skarpe hårene fra under huden din, følg disse trinnene.

  1. Dekk pekefingeren med en varm (nesten varm) klut og legg fingeren forsiktig inn i nesen for å fukte huden. Gjør dette grundig i flere minutter, og fyll på laken når det er nødvendig med varmt vann.
  2. Fukte kluten igjen og dekke på pekefingeren. Simulere å plukke nesen din ved å sirkle langs innsiden av neseborene. Hvis det allerede er et irritasjonssted, må du forsiktig gni fingeren på det stedet for å løsne det inngrodde håret fra under huden din.
  3. Da vil du dab en q-tip eller bomullspinne med alkohol eller hydrogenperoksid for å desinfisere punktet til det inngrodde håret eller et annet område som kan bløde.
  4. Til slutt, bruk en antiseptisk salve, som vil drepe bakterier, men også subtilt myke de skarpe hårene i nesen din.

Inntil nylig, ignorerte mange mennesker heller de fine hårene på følsomme flekker, eller fikk deres kosmetiker til å fjerne dem. På steder som en manns barberkniv ikke kunne nå, var naturen ganske enkelt igjen for å ta kurset. Så kom nese og øre trimmere. Disse kompakte, små verktøyene var en stor suksess, og gjorde en rimelig jobb med å rydde opp ører og nese. Til tross for å øke noen menneskers sexappell, var de fortsatt ikke akkurat et emne for høflig samtale.

Senere utviklet de gammeldags nesen og ørehår trimmere til kosmetiske trimmere, som nå er et must for hvert skjønnhetssak. Som pionerer i ansiktsfinjustering har kvinner spesielt brukt dem i årevis for å trimme små hår på overkanten eller øyenbrynene. Og nå som myten om hår som vokser seg sterkere etter barbering, har blitt falt, er menn og kvinner frie til å fjerne fluffen rundt sine penner, overlapshår eller fremspringende nesehår på sekunder. Med advent av kosmetiske trimmere er neglissaks og pincet blitt forvist, fordi disse små fagfolk gjør jobben bedre. En ting er spesielt viktig når du bruker en nesehår trimmer: ta deg tid! Ta en nesehårtrimmer test

Fakta om livet: Når vi blir eldre, begynner vi å miste hår i enkelte områder og begynne å dyrke det i andre. Gå inn i toalettet, stirre på speilet og løft hodet opp samtidig. Se hva vi mener? Nesebarn har blitt et vanlig problem for den moderne mannen som kommer inn i 30-årene. Og mens vi har klart å erobre våre skjegder og staver med grooming essensielle som elektrisk barbermaskin og barberhøvel, har det vært mer av en utfordring som tømmer jungelen som vokser i nesen vår med jevne mellomrom.

Håreksperter har knyttet veksten av nesehår til mannlig hormon dihydrotestosteron (DHT), som tilskrives å forårsake mannlig skallethet, selv om forholdet mellom de to forblir uklart. Likevel skjer det noe der menn produserer overdreven nasalpels i et raskt tempo. Men bare fordi du ikke har kontroll over kroppen din, gir du ikke nødvendigvis en hallpass for å omgå kjernen til å kutte disse neseborentakene.

Som å ha barbering, har kunsten å nesehår trimming sitt eget forord bestående av fire enkle trinn.

  1. Velg et område med god belysning – Du trenger den når du rømmer gjennom alt det fuzz. Det er også sikkerhetstiltak.
  2. Sett opp et forstørrelsespeil – Det gir bedre nærbilder for å se hvilke områder som trenger mest trimmimg. Et standard speil vil fungere like bra, selv om det kan tvinge deg til å lene seg mer for bedre utsikt.
  3. Rengjør nesen din – Siden det kan bli vanskelig opp der, bli kvitt alle booger og rusk.
  4. Separat støyhår – Ta en våt klut eller serviett for å spre de frizziene for sømløs kutting.
    Vokt dere for over trimming

Før du går ned til virksomheten, vet du at nesebarn er en del av ditt naturlige immunsystem og fanger luftbårne stoffer (bakterier, støv, etc.). Så over-trimming disse hårfibrene kan gjøre deg mer utsatt for allergier og andre luftveisinfeksjoner. Så mye du ønsker å fjerne hver tomme av det, anbefaler vi deg å revurdere.

Verktøy av handel

nesehårtrimmer testMarkedet tilbyr en rekke alternativer for å kvitte seg med uønsket nesehår: trimmeren, saks og pincett. Det er alt et spørsmål om preferanse. Vel, det burde egentlig ikke være, men hver mann har sin egen smak. La oss slå ned hverandre for å finne den perfekte løsningen for deg.

Nesetrimmer

Nesetrimmeren er like mye av en pleiemiddel til den moderne mannen som elektrisk barbermaskin. Frem til i dag er det det mest effektive og kraftige alternativet for å eliminere nesehår – for ikke å nevne den sikreste. Menn kan velge mellom en elektrisk eller manuell trimmer.

Elektrisk: De vanligste av de to, elektriske modeller opererer på et batteri og kan betjenes med en hånd, mens du klipper håret raskere og mer effektivt.

Manuell: Kjører ikke på batterier eller stikkontakt. Fungerer en premiebygg. Krever to hender for drift.

Begge er utformet med sikkerhet i tankene, dekker bladene for å unngå sensitive nese hud. De som trenger mer overbevisende på hvilken måte å gå bort, kan se over vår Best Nese hår trimmer liste for å begrense deres valg. Husk, noen kommer sammen med ekstra vedlegg for å barbere ned øyenbrynene og skjeggene.

Når du har sett deg på den rette siden, er det noen retningslinjer for hvordan du bruker en nese trimmer.

Blås nese eller nyser på forhånd: Det er valgfritt, men de som er ubehagelige med de trimmerene summende effekter, vil bli mindre påvirket når de gjør det ene eller det andre.

Sett inn ved neseborene: Begynn trimmer på de nederste hårene først til de ikke lenger er synlige.

Skyv nesen med fingeren: Dette vil utvide ditt perspektiv og vise andre områder som trenger trimning.

rimming av de fremspringende folliklene med et par hårklippende saks er ikke trygt. En falsk bevegelse kan skjære neseborene og føre til potensiell blødning. Eksperter foreslår at du bruker et par stumpe saks i stedet. Du vil legge merke til disse ved rund, glatt spiss ved skjæreenden. Ta de riktige trinnene for å sikre riktig saks-trimming etikette:

Undersøk saksen: Konstant bruk forårsaker slitasje. Se på dine clippers først for å sikre at de ikke er kjedelige. Hvis så, kast dem ut. Bruke et skadet par kan gjøre det vanskelig å kutte og til og med trekke håret, noe som gjør det like ille som å plukke.

Sett forsiktig inn i neseboret: Sunn fornuft fører deg til å tro at fylling noe opp i nesekanalen din er en dårlig ide. Du vil bare punktere noe der inne.

Smil eller trykk nesen når du skjærer: Lyder dumt, men enten bevegelse kan forbedre synsfeltet og avsløre noen ekstra hår som stikker ut.

Trim merkbar hår først: Låsene som stikker ut er vanligvis den lengste. Bare klipp bort på de som påvirker ditt utseende mest.

En nesetrimmer best i test vanskelig å finne for flere personer.

Slik klipper du nese hårene dine:

Velg det mest synlige området som skal plukkes: Skru nesen til de flekkene som har størst hår ut.Plukk med forsiktighet: Det er ingen vende tilbake på dette punktet. Man opp, grip håret fast på roten, og trekk så raskt som mulig. Det vil stikke litt og kanskje få deg til å rive opp. Lindre smerten: Prøv å stikke en isterning eller kald våt rag opp neseboret ditt for å tømme ting ned. Du må nesehårtrimmer test. Vær forsiktig uansett første gangen om du bruker saks eller en nesehårklipper. Så du ikke skader nesen din.

Trimming av de fremspringende folliklene med et par hårklippende saks er ikke trygt. En falsk bevegelse kan skjære neseborene og føre til potensiell blødning. Eksperter foreslår at du bruker et par stumpe saks i stedet. Du vil legge merke til disse ved rund, glatt spiss ved skjæreenden. Ta de riktige trinnene for å sikre riktig saks-trimming etikette:

Undersøk saksen: Konstant bruk forårsaker slitasje. Se på dine clippers først for å sikre at de ikke er kjedelige. Hvis så, kast dem ut. Bruke et skadet par kan gjøre det vanskelig å kutte og til og med trekke håret, noe som gjør det like ille som å plukke.

Sett forsiktig inn i neseboret: Sunn fornuft fører deg til å tro at fylling noe opp i nesekanalen din er en dårlig ide. Du vil bare punktere noe der inne.

Smil eller trykk nesen når du skjærer: Lyder dumt, men enten bevegelse kan forbedre synsfeltet og avsløre noen ekstra hår som stikker ut.

Trim merkbart hår først: Låsene som stikker ut er vanligvis den lengste. Bare klipp bort på de som påvirker ditt utseende mest.

Alt i alt

Skal du kjøpe deg en nesehårtrimmer så lønner deg altså ikke å spare på pengene her. Det du burde gjøre er også kjøpe et nesehår trimmer som vil vare lenge. Så som alt nevnt så trenger du ikke spare på penger når det kommer til nesehår trimmer. Så hvis du tenker at en til 100 kroner holder så tar du grundig feil der. Kanskje den holder i 2-3 måneder. Her er det nødvendig også skru litt på penge kranen om du ønsker deg en nesehårtrimmer best i test til ditt daglige bruk.

Vi har her egentlig snakket mest om nesehår trimere til herrer. Men damer har også nesehår som er helt naturlig å ha. Noen damer har mye nesehår andre har mindre nesehår. Det er ikke noe i veien for at nesehårtrimmer dame kan også brukes. Det samme til gutter. Det er ikke noe i veien for å blande disse to. Så hvis du er dame så kan du fint bruke en herre modell eller omvendt. Husk på bruken at du kun skal kunne bruke yterst på nesen så du ikke tar med deg alle hårene som er. Da slipper du infeksjoner. Viste du at folk som klipper nesehår alt for langt inn som oftest har mere bi hule betennelse en andre?

Klipp kun bort det som er synlig, la det andre gro som det vil.

Vurder denne artikkelen!
Total: 0 Gjennomsnitt: 0
Back to top button