Produkteksperter.no deltar i Amazon EU sitt affiliate program, et affiliate program som gjør det mulig for nettsider å tjene en annonse provisjon ved å annonsere og gi lenker til Amazons nettsider. Vi samarbeider også med andre affiliate programmer med mål om å drive trafikk til andre nettsider og tjene penger på annonseinntekter og annonseringslenker.

5 Beste wifi panelovn test 2024

Uansett om du velger elektrisk oppvarming, ved eller pelletsovner for en mer sentralisert løsning, bør du kunne nyte rolige vinterkvelder i et varmt rom mens du ser på favoritt TV-programmet ditt. Vi har prøvd ulike varmepaneler og kommet frem til 5 WiFi panelovn best i test som sikrer deg et varmt og komfortabelt rom.

Best i test
5.0 / 5

Når du velger et interiørvennlig varmepalen, er Mill Steel-panelet veien å gå. Med kvalitetsdesign, kompakt størrelse og lettfattelige kontroller er det de riktige valget for varmeelskere.

Fordeler

 • Moderne design uten hjørner
 • Kan brukes i våtrom med IPX4
 • Utmerkede sikkerhetsfunksjoner for frostbeskyttelse og overopphetingsbeskyttelse
 • Flotte temperaturjusteringsfunksjoner
 • Solide og slitesterke materialer

Ulemper

 • Kan ikke fjernstyres
Andreplassen
4.8 / 5

Mill Glass panelovn gir deg et utseende som ligner hjemmeinnredning isteden for varmeapparat. Med et kontrollerbart temperaturområde på 35 grader vil den varme opp rommet etter eget ønske.

Fordeler

 • Utmerkede sikkerhetsfunksjoner – frost og overopphetingsbeskyttelse
 • Kan brukes i våtrom med IPX4
 • Lett tilgjengelig kontrollpanel
 • Moderne design
 • Slitesterk og langvarig enhet

Ulemper

 • Har ikke et fjernkontrollalternativ
Beste budsjett
4.3 / 5

Namron panelovn tilbyr en utmerket løsning for pengebevisste med stilig design, enkle kontroller og sikkerhetsfunksjoner. Den tilbyr til og med å lage ukentlige oppvarmingsprogrammer.

Fordeler

 • Indikator for temperaturendringer i rommet
 • Barnesikring på termostatkontrollene
 • Kan programmeres på ukentlig basis
 • Enkel å bruke
 • Rimelig

Ulemper

 • Den glødende LED-skjermen kan oppleves for lys om natten for noen
Beste Premium
4.3 / 5

Dette varmepanelet fra Nobo vil dekke alle behov – samtidig som det tilbyr utmerket oppvarming og moderne design, kan det også bruke som panelvarme på badet og gir deg varme i alle rom.

Fordeler

 • Sikker for bruk på bad med IP24
 • Mobilapp for enklere fjernkontroll
 • Trygg for barn
 • Slitesterke materialer
 • Moderne design

Ulemper

 • Kan varme opp relativt lite areal på 12-17 m2
 • Kostbart
Beste mellomvarmeovn
3.8 / 5

Qlima EPH1800 tilbyr effektiv oppvarming med en programmerbar 24-timers timer for å hjelpe deg å spare strøm. Det er en kompakt, men kraftig oppvarmingsenhet.

Fordeler

 • Utmerket varmekapasitet på 28 m2
 • Flotte sikkerhetsfunksjoner – frostbeskyttelse, overoppheting og beskyttelse mot strømbrudd
 • Effektiv oppvarming med programmerbar timer
 • Kan betjenes med fjernkontroll
 • Kompakt

Ulemper

 • Kan ikke brukes på våtrom

HVORFOR SKAL MAN STOLE PÅ OSS?

Målet vårt er å gi deg det aller beste produktet på markedet! Derfor jobber teamet vårt hardt med å gjøre grundige undersøkelser før de publiserer de beste produktene. Les mer For å beholde 100% objektivitet godtar vi aldri penger, produkter eller andre betalingsmåter for analysen vår!

INNHOLDSOPPDATERINGER

Vi har nylig evaluert produktene våre, og vi står trygt i valgene på listen vår. Vi gjennomgår og oppdaterer listene våre kontinuerlig, slik at du alltid får velge mellom de beste resultatene.

Denne teknologien er reltaiv ny og det er en viss stor etterspørsel når det kommer til panelovnene, disse er mye bedre å ha i sitt eget hjem siden det er veldig moderne og diskré, det er viktig at ovnen ikke blir hovedpunktet i ditt eget hjem slik at det ikke ser ut som at du har sans for mote når det kommer til forskjellige hvitevare produkter som du har rundt i ditt eget hjem.

Disse nye panelovnene som nylig har kommet ut på markedet finnes i forskjellige størrelser og varmegrader slik at du kan finne en panelovn som passer deg perfekt siden vi alle har forskjellige hjem eller leiligheter som krever forskjellige behov når det kommer til interiøret. Du kan plassere panelovnen på flere forskjellige området, du kan plassere din panelovn på bad, eller plassere panelovn på barnerom. Hvis du sliter med at det er store mengder med kulde i ditt eget hjem så burde du ikke tvile i det hele tatt siden du kan lett kjøpe en panelovn på nett eller hos din lokale forhandler som vil finne ut hvilken panelovn som passer deg som person best.

panelovn

Hvordan fungerer egentlig panelovner?

Først og fremst så er det viktig at du monterer panelovnen helt riktig slik at det ikke oppstår noen spesielle feil som kan komme i veien for deg, det er et plateformet apparat som man monterer på forskjellige deler av huset, det som er mest vanlig er å montere det på en trygg vegg der hvor distansen fra vegg til gulv ikke er stor slik at skader ikke oppstår.

Det er en bygd inn varmespiral som stråler ut store deler av selve varmen til den fremre delen av platen slik at den spyr ut denne varmen utover i rommet og skaper en varme som da treffer deg og fjerner deler av kulden som ligger i luften. Den gir fra seg noe som kalles strålevarme, noe som er utrolig viktig å tenke på når du skal bruke slike ovner er at du ikke har objekt som er utrolig nærme som da kan blokkere selve varmen slik at det ikke oppstår store brannskader i huset eller på det objektet som er i nærheten, brannfaren blir mye større jo flere objekter eller annet som du har i nærheten siden dette kan skape en stor sjanse for brannfare og kan være en helse og brann risiko.

Men det er ikke en overkomplisert prosess så lenge du har adgang til strøm eller forskjellige strømkontakter som er i nærheten av din egen panelovn så går det lett an å få den i gang, panelovner i glass kan fungerer litt annerledes enn de helt vanlige panelovnene som er laget i metall, det er sannsynligvis ikke store forskjeller i mellom de forskjellige panelovnene men det er også veldig viktig at du selv personlig leser bruksanvisningen slik at du er helt sikker på at du bruker panelovnen riktig og slik at du ikke kan skape en form for brannfare eller andre ulykker, les bruksanvisningen siden den er der for å hjelpe deg med å komme i gang.

Hva som er spesielt med panelovner

En panel ovn er veldig diskré og vil ikke bidra til at den ser stygg ut i ditt eget hus, tvert imot så kan den lett matches med din egen vegg slik at du nesten ikke ser den engang! Panelovner er relativ nye og kommer da med ny teknologi som kan være brukbart i ditt eget hjem, noen panelovn med wifi og kan derfor bruker via din egen smart mobil! Dette gjør det lettere slik at når du virkelig ikke har lyst til å stå opp fra sengen når du har funnet den beste posisjonen å sove i så kan du bare gå inn på appen til selve panelovnen og fikse på hvordan den skal fungere før du legger deg.

Det finnes forskjellige typer av panelovner som har forskjellige farger, du kan da velge den fargen eller designet som passer deg og ditt eget hus best, det beste er vel at du velger en panelovn som lett passer til fargen av din egen vegg slik at den lett kamuflerer seg, den er utrolig lett å montere uten problemer i det hele tatt, hvilken som helst amatør uten erfaring innenfor montering kan lett sette sammen en panelovn og få den til å fungere det er jo ikke rakettforskning heller!

Størrelsene til panelovnene

Som sagt så finnes det utrolig mange forskjellige panelovner der ute og det er viktig å finne en ordentlig panelovn som passer deg når det kommer til selve designet av panelovnen, men det er også viktig at du passer på at panelovner kan også komme i forskjellige størrelser og derfor vil det da være forskjellige mål på panelovnen.

Det finnes store panelovner og det finnes også mindre panelovner som har forskjellige mål på seg, derfor er det viktig at du er helt sikker på at du har utrolig god plass før du plasserer panelovnene på områder der hvor det enten er lite plass eller der hvor det er veldig lite plass. Men det er også verdt å få med seg at panelovner vanligvis ikke tar opp en stor plass i ditt eget hjem, det er vanlig at du plasserer din egen panelovn i et stueområde elle på et større område der hvor det oppholder seg store mengder med mennesker som har lyst til å varme seg.

En panelovn vil vanligvis ikke være så utrolig høy så derfor vil den ikke ta mye plass i høyden, den kan være imellom 20-40 cm men det varierer egentlig helt på hvilken type du kjøper siden de vil ha forskjellige mål på seg, lengden pleier vanligvis å være på 30-60cm det varierer skikkelig fordi det finnes veldig små panelovner og noen andre som er veldig store, du kan også sannsynligvis få deg en panelovn som bare er lagd for deg og spesiallaget for ditt eget hjem, men dette vil da koste mer.

Det pleier ikke å være en stor forskjell mellom panelovn til panelovn når det kommer til størrelse, det viktigste er at du har god kontroll på målene på den panelovnen som du selv vurderer å kjøpe slik at du ikke går på en skikkelig bom. Når du gjør dette så burde du ha ett mellomrom på kanskje 5cm på hver side slik at det er nok plass til å faktisk sette panelovnen på ett godt område.

Designet til panelovnen

Når du har gjort en test av panelovner og funnet den beste panelovn for deg selv slik at du vet hvilken type du burde kjøpe så kan du begynne å fokusere på hvilken type design du har lyst på din egen panelovn, det kan være forandrer i farger eller størrelser, du kan få med en bluetooth panelovn eller en panelovn med wifi.

Det som er veldig bra med designet på panelovnen er at den er veldig diskré og vil da ikke ødelegge designet i ditt eget hjem siden det er noen som virkelig vil at hjemmet deres skal framstå på en utrolig god måte så kanskje de nekter å kjøpe forskjellige hvitevarer de kan ha i hjemmet sitt siden de er redd for at det skal forstyrre den innsatsen de har lagt inn.

Men hvis du heller ikke bryr deg om selve designet av panelovnen så er ikke det et stort problem for deg som synes at det er greit med en god variasjon i hjemmet og at du ikke synes det er utrolig stress om selve panelovnen stikker ut i ditt eget hjem, den er utrolig lett å montere så lenge du følger instruksene riktig.

Noen ganger så kan du også snakke med interiør designere slik at de kan snakke md deg om hvilken type panelovn som passer ditt hjem best og vil se mest attraktivt ut, men hvis du for eksempel skal legge panelovnen i ditt eget rom så har ikke design så mye å si siden det er ett privat område det hvor mange mennesker ikke skal gå mye ut og inn og derfor vil ikke skape problemer.

De dårlige og gode sidene ved en panelovn

Som jeg har nevnt tidligere så finnes det utallige forskjellige panelovner der ute som passer forskjellige hjem, det er utrolig mange forskjellige størrelser fra små til utrolig store. De gode sidene ved en panelovn er at i stedet for at du fyrer opp peisen med ved som tar utrolig lang tid når du allerede er kald så kan du skru på panelovnen på maks og nyte den varmen som den slipper ut, du kan skru på forskjellige grader på panelovnen slik at du kan tilpasse den til hvor kald eller varm du personlig er.

Panelovner kan også styres fra mobilen ved hjelp av forskjellige apper hvis du har en trådløs tilkobling til den, dette gjør det trådløst og lettere når du ligger i sengen og virkelig ikke vil reise deg selv opp for å skru på gradene slik at du ødelegger for den perfekte posisjonen som du fant i din egen seng.

Man kan også si at det finnes dårlige sider men det er utrolig få, hvis du virkelig skal pirke så er det at det er en viss brannfare når det kommer til bruk av en panelovn, du burde tenke veldig fornuftig og ikke plassere noe som er utrolig brennbart eller lett kan bli skadet av varme objekter når du skal skru på panelovnen, en panelovn med 2000w kan virkelig bli varm.

En av de dårlige sidene er at det ikke alltid er panelovn tilbud siden det vanligvis bare er tilbud på sommeren eller rett før vinteren, da kan det bli mye vanskeligere å spare penger på en panelovn som du virkelig har lyst til å kjøpe. Det er veldig viktig at du sjekker forskjellige panelovn test slik at du vet om den panelovnen du skal kjøpe kan prestere på et høyt nivå slik at du kan bli fornøyd med produktet ditt.

Trenger man virkelig en panelovn?

Det kommer helt an på person til person men de fleste hjem som virkelig blir kalde om vintrene har godt bruk av en panelovn, siden den ikke går utrolig mye utover din egen økonomi siden du kan finne utrolig mange gunstige priser på panelovner som finnes der ute, en panelovn er mye mer lettvint enn en såkalt peis der hvor du må plassere inn flere vedkubber og vente lenge på at flammen tar plass og gjør det varmt, dessuten når du bruker peisen så kan du ikke kontrollere gradene. Hvis du føler at du ikke har problemer med kulde i ditt eget land eller faktisk trives med at det er litt kaldt inne så er det veldig klart at du ikke burde kjøpe en siden en panelovn er ment for å gjøre det varmt i ditt eget hus.

Mange som kjøper panelovner klager ikke over kjøpet sitt og angrer ikke i det hele tatt, siden du kan kontrollere hvor varmt det skal være i ditt eget hus, dette gjør slikt at du kan bli komfortabel også kan du slå av panelovnen når du virkelig ikke trenger den. Men de fleste som sliter med kulde i sitt eget hjem burde absolutt kjøpe en slik panelovn siden den har så utrolig mange god sider!

Men hvis du også har en hytte som du pleier å dra til som kanskje er på et område der hvor det ofte er kaldt så er det også utrolig greit at en panelovn er der slik at den kan varmes opp litt før du kommer inn døra slik at du faktisk får en god nattesøvn på ett rom med en god temperatur, dette kommer også an på din egen økonomi siden at ikke alle har råd til flere panelovner om gangen!

Hvordan å velge den riktige panelovnen

Du spør sikkert deg selv hele tiden når det kommer til forskjellige varer som du vil kjøper om hvilken som faktisk passer deg mest i det hele tatt, vel det som er viktig å tenke på er at du går på internettet og bruker det så godt så mulig slik at du kan finne forskjellig anmeldelser av forskjellige panelovner som du tenker på å kjøpe.

Du kan sjekke en panelovn test slik at du har oversikt over hvilke panelovner som er bra p kjøpe og hvilke som ikke er verdt å kjøpe i det hele tatt, når du finner en panelovn som er best i test så er det viktig at du sjekker prislappen og tenker på din egen økonomi.

Den beste panelovn for noen kan være den verste for deg siden at du kan ha forskjellige preferanser så uansett om en panelovn er best i test på en side som du har lest deg igjennom så er det mulig at den ikke passer deg perfekt.

Det som også er veldig viktig er at du konsulterer din nærmeste forhandler av panelovn slik at du kan få en oversikt over de forskjellige panelovnene som faktisk finnes der ute og kanskje hvis du har utrolig mye flaks så er det mulig at du finner et utrolig godt tilbud og kanskje du finner en billig panelovn som passer ditt hus. Når du snakker med din lokale forhandler om panelovner så burde du også forklare hvordan huset ditt ser ut og hvor stort behovet ditt er når det kommer til panelovn, så må du også forklare din økonomiske situasjon slik at de kan finne en panelovn som passer din økonomi slik at du kanskje kan spare utrolig mye penger!

Økonomi

Når du virkelig har vurdert om du skal kjøpe en panelovn eller ikke så er det viktig at du har oversikt over din egen økonomi slik at du vet om du har råd til en panelovn eller ikke, en panelovn er kanskje ikke det viktigste i hele verden så det er viktig at du sparer godt og ikke kaster vekk viktige summer på panelovnen fordi det kan da gå utover gjeld og lån som du kanskje må nedbetale den spesifikke måneden.

Du må tenke smart og legge fra deg en god sum per måned slik at du kan spare ordentlig opp til en panelovn, du burde ikke prioritere en panelovn framfor ting som mat eller andre nødvendige ting som du trenger kanskje du må kjøpe en medisin eller noe annet som er livsviktig en panelovn kan vente til når du har nok penger og virkelig føler for å kjøpe ne ordentlig god panelovn.

Forskjellige panelovner

Det finnes panelovner i glass og med wifi, det er viktig at du gjør en panelovn glass test og wifi test slik at du skjønner hvordan den kommer til å fungere, noen virkelig elsker at de har en panelovn med wifi eller en som ser mye penere ut siden den har glass på seg. Det finnes alt fra en billig panelovn til utrolig dyre panelovner og det finnes forskjellige watt på disse forskjellige panelovnene som for eksempel en panelovn med 1000w. Det er folk som har forskjellige preferanser og derfor er det viktig at du virkelig søker deg opp på det som du har lyst til å kjøpe.

Viktige ting å tenke på før du kjøper

Når du har bestemt deg for at du skal kjøpe en panelovn til ditt eget hjem eller en hytte som du har et annet sted i landet så er det viktig at du sjekker forskjellige panelovner og sammenligner dem når det kommer til de forskjellige anmeldelsene og prisene, for noen så er ikke pris viktig men det er noen som virkelig lever billig og vil kjøpe nye varer til billigst pris mulig.

Til syvende og sist så er det utrolig viktig at du unngår alle typer brannfarer i hjemmet, siden panelovner er ment for å skape varme og derfor er det viktig at du ikke plasserer objekter i nærheten som kan lett brennes, prøv å skap et mellomrom mellom brennbare ting som du har i huset og panelovnen slik at du er helt sikker på at din panelovn ikke lager en brann. I de fleste tilfeller så vil det gå bra når du har fått din panelovn og mange av kundene er fornøyde med sin panelovn, noen selskap lover også 100% fornøyd eller få pengene tilbake garanti og da er det en ren vinn/vinn situasjon.

Vurder denne artikkelen!
Total: 16 Gjennomsnitt: 3.1
Back to top button