Produkteksperter.no deltar i Amazon EU sitt affiliate program, et affiliate program som gjør det mulig for nettsider å tjene en annonse provisjon ved å annonsere og gi lenker til Amazons nettsider. Vi samarbeider også med andre affiliate programmer med mål om å drive trafikk til andre nettsider og tjene penger på annonseinntekter og annonseringslenker.

De 5 beste Samsung-mobilene i 2024

Fra kraftige flaggskipmodeller til overraskende billige telefoner med full funksjonalitet; De beste Samsung-telefonene dekker alt Android har å by på. I denne artikkelen lærer du alt du trenger å vite om de fem beste Samsungmobilene inkludert deres fordeler og ulemper. Fortsett å lese for å finne ut mer!

Best i test
4.9 / 5

Samsung Galaxy S21 kommer med 8 GB RAM, noe som gir tilstrekkelig lagringsplass for alle de viktigste dokumentene dine. Den lave vekten gjør at enheten er lett å ta med seg.

Fordeler

 • Den byr på utmerket bildekvalitet.
 • Den har noen flotte funksjoner.
 • Den passer godt i håndflaten.

Ulemper

 • Batteriet varer bare i rundt 10 timer med moderat bruk.
Beste sammenleggbar
4.5 / 5

Samsung Galaxy F Fold3 har en IPX8-vannbestandighet, noe som gjør den mer holdbar enn lignende smarttelefoner. Gorilla Glass Victus-skjermen gjør skjermen ripesikker og beskytter mot skader.

Fordeler

 • Den er vanntett og har et holdbart design.
 • Multitasking med flere applikasjoner er nå mulig.
 • Har doble 120Hz-skjermer.

Ulemper

 • Den er ikke billig.
Beste budsjett
3.7 / 5

Samsung Galaxy A52 er en ulåst telefon, og derfor kan den brukes med GSM-o som ICE og Telia. Den leveres med et høykapasitetsbatteri som gir mer brukstid på hver enkelt ladning.

Fordeler

 • Den har en stor, strålende OLED-skjerm, samt en 5G-radio.
 • Den tilbys til en forsvarlig pris
 • Den er nydelig og attraktiv.
 • Den har et batteri som varer lenge.

Ulemper

 • Fingeravtrykksleseren mislykkes noen ganger med identifisering av fingeren.
Beste i mellomklassen
4.1 / 5

Samsung Galaxy S20 FE-smarttelefon leveres med kraftige PRO-objektiver for enestående portretter og landskapsfotografering. Med dens 30X Space Zoom kan du ta klare bilder og levende videoer.

Fordeler

 • I svakt lys fanger den informasjon av høy kvalitet.
 • Den er vannavstøttende.
 • Den leveres med kraftige profesjonelle objektiver for flotte bilder.
 • Fargekombinasjonene er nydelige.

Ulemper

 • Intern lagring er begrenset til 128 GB.
Beste Premium
4.9 / 5

Samsung Galaxy S21 Ultra har et banebrytende kamera som lar deg ta både video og bilder i høy oppløsning. Den har et stort batteri og kan brukes med både GSM- og CDMA sim- kort.

Fordeler

 • Den er kostnadseffektiv.
 • Den har et fantastisk kamera.
 • Den har en fantastisk skjermoppløsning.

Ulemper

 • 5G-nettverket fungerer ikke.

HVORFOR SKAL MAN STOLE PÅ OSS?

Målet vårt er å gi deg det aller beste produktet på markedet! Derfor jobber teamet vårt hardt med å gjøre grundige undersøkelser før de publiserer de beste produktene. Les mer For å beholde 100% objektivitet godtar vi aldri penger, produkter eller andre betalingsmåter for analysen vår!

INNHOLDSOPPDATERINGER

For at du skal få den beste shoppingopplevelsen på nett, sørger vi for å sjekke og etterse produktene og prisene våre slik at du kan velge alternativet med høyest kvalitet. Du kan stole på valgene våre.

Kjøpsguide

samsung smatphone

Samsung er et populært merke hos forbrukerne ettersom selskapet tilbyr forskjellige modeller som varierer i pris fra rundt 800 kroner til godt inn i den femsifrede prisklassen. Dette sikrer at du kan finne den beste Samsungmobilen uansett budsjett og behov. Så dersom du er ute etter å kjøpe en telefon, ikke bekymre deg om du ikke vet helt hvor du skal begynne. Vår kjøpsguide vil lære deg det grunnleggende om Samsung-telefoner, og hva du skal se etter før du velger modell.

Hva er Samsung?

Samsung er et av de mest anerkjente navnene i mobilindustrien. Selskapet har utviklet seg til å bli et av de største mobil- og elektronikk-konglomeratene i verden, som gir innovasjon til ulike industrier utenfor mobil- og elektronikkmarkedet.

Samsungs Galaxy smarttelefon-serie ble lansert på 2000-tallet, og utviklet seg raskt til å ikke bare være selskapets mest populære produkt, men også toppe en rekke lister over verdens mest solgte smarttelefoner. I 2010 kom Samsung med en utvidelse av Galaxy-serien der de introduserte Galaxy Tab.

Oversikt over Samsung Galaxy mobil-serier

Samsung var ikke det første selskapet som lagde en smarttelefon, men den første som tok en seriøs tilnærming til bransjen. Galaxy mobil-serien er beskrevet i detalj nedenfor i vår Samsung telefontest.

Galaxy Z

Samsung Electronics produserer en rekke sammenleggbare smarttelefoner kjent som Galaxy Z-serien. Samsungs foldbare smarttelefoner er de mest kostbare i porteføljen og har selskapets nyeste innovasjoner. Sammenleggbare telefoner som Samsung Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3 er nye tilnærminger til smarttelefon-problemet. Serien inneholder det som har blitt kåret til den beste Samsungmobilren i en rekke tester.

Galaxy S

S-serien inkluderer flaggskiptelefonene til Samsung. Dette er smarttelefoner med et slankt design uten ramme og med et luksuriøst utseende. Du kan ta fantastiske bilder og filmer med flotte kameraer. Videoer vises ekstremt godt på skjermen (som vanligvis er Quad HD). Siden smarttelefonene i S-serien har så mye prosessorkraft, fungerer de alltid jevnt og reagerer raskt. En ny telefon i high-end-kategorien koster mye penger. Telefonene har en skarpere skjerm og bedre lyd enn telefoner i A- og J-seriene. S-serien kommer ofte ut på topp i forskjellige Samsungtelefon-tester. Enhetene er holdbare, vanntette og kan lades trådløst takket være glassetuiet.

Galaxy Note

Galaxy Note-enheter er avanserte Android smarttelefoner og nettbrett laget av Samsung. Galaxy Note-serien er skreddersydd for behandling av penndata; alle modeller inkluderer penner og trykkfølsomme Wacom-digitaliserere. Galaxy Note-enhetene inkluderer også programvarefunksjoner som er skreddersydd for penn og stor skjerm, for eksempel notater, digitale scrapbooking-apper, verktøytips og multitasking med delte skjermer. Galaxy Note-serien er Samsungs flaggskipsmodell for smarttelefoner, plassert over Samsung Galaxy S-linjen.

Galaxy A

A-serien inkluderer enheter som er mellomstore og rimelige. Enheten er bedre hvis tallet som etterfølger A er høyere. A10 til og med A80 er inkludert i 2019-serien. 2020-serien får alltid et nummer: A51 er A50s etterfølger. Til og med A20e er enhetene sammenlignbare med den tidligere J-serien. Vi snakker om mellomstore smarttelefoner som starter med A40. Telefonen blir litt større og kraftigere for hvert nivå opp, og kameraet forbedres. Smarttelefoner i A-serien har god batterilevetid og helt greie kameraer.

Galaxy M

Knox-sikkerhet er ikke tilgjengelig på telefoner i M-serien. Som et resultat av dette er ikke funksjonaliteter som sikker mappe, Samsung Pay, Samsung Pass og andre funksjonaliteter som krever Knox tilgjengelige. Videre er M-serien basert på One UI Core. M-serien inneholder billige smarttelefoner som Galaxy M40 og Galaxy M30, samt telefoner på inngangsnivå som Galaxy M10. Resultatet er en billig Samsung-mobil med de mest nødvendige funksjonalitetene.

Galaxy F

Samsung Galaxy F er en mellomstor telefonserie. Galaxy F-serien ble opprettet med Gen-Z i tankene, slik at de kunne få gjort mer samtidig som de de så bra ut. Samsung Galaxy F41 gir utmerket valuta for pengene, noe som gjør den til et utmerket alternativ for unge smarttelefonbrukere som bare vil ha det beste fra smarttelefonen sin.
Galaxy F-serien gir en “full-on” opplevelse i ytelse, estetikk og kameramuligheter. En stor AMOLED-skjerm med et lite skjermhakk er inkludert på Galaxy F-serien. Den store skjermen er perfekt for smarttelefonbrukere som bruker timer på farten for å gjøre forretninger, lære, se på filmer eller bare spille sine favorittspill.

Samsung Android skin One UI

Samsung Electronics utviklet One UI som programvareoverlegg for Android-enheter som støtter Android 9 og nyere. Dette brukergrensesnittet etterfølger Samsung Experience (Android 7 & 8) og TouchWiz (Android 6 og eldre) på en måte som er ment å gjøre større smarttelefoner mer håndterbare og mer attraktive å bruke. Flere elementer i brukergrensesnittet er justert for å få dem til å matche fargene som er basert på fargen på brukerens telefon. I forbindelse med Galaxy S10-serien, Galaxy Buds og Galaxy Fold kunngjorde Samsung enheten på utviklerkonferansen i 2019. På toppen av det, danner den også programvarelaget for Samsungs smartwatch-plattform, Tizen, og Wear OS, som er et samarbeid mellom Google og Samsung.

One UI er programvare- og maskinvareintegrasjon som er ment å få Samsungs smarttelefoner med stor skjerm til å virke mer “naturlige”. Samsung designet One UI for å få maskinvare og programvaren til å “fungere i perfekt harmoni”. Som en del av One UI viser Samsung mange av de samme funksjonene som Samsung Experience UX. Felles funksjoner og brukergrensesnittelementer er plassert langs midten av skjermen i stedet for øverst. Dette gjør at en bruker kan nå dem med tommelen når han bruker en enhånds-enhet.

Samsung Galaxy funksjoner

Samsung Galaxy har følgende egenskaper.

Prosessorer

Prosessorer er en kritisk faktor når du kjøper en mobilenhet, inkludert smarttelefonen din. Mobilenheter brukes til å få tilgang til multimediemateriale og utføre andre aktiviteter som tapper batteriet. Samsung bruker ARM ® -kjerner i sine CPU-er fordi de er energieffektive og bidrar til å forlenge batterilevetiden. ARM ® gir hvert selskap en kjerne med høy ytelse og lav effekt, mens bedrifter endrer brikkesettene individuelt. Videre produserer Samsung sine brikkesett ved å bruke sin egen unike laveffektmetode, noe som gjør Exynos-serien med mobile CPUer mer strømeffektive enn rivaler.

DeX

Samsung DeX er en funksjon som finnes på visse avanserte bærbare Samsung-enheter som lar brukerne skape en skrivebordslignende opplevelse ved å koble til et tastatur, mus og skjerm. Samsung introduserte opprinnelig DeX-funksjonen på Galaxy S8 og S8+, og den har siden blitt inkludert i alle de nyeste flaggskipstelefonene, inkludert Galaxy S9 og S10. Samsung Galaxy A90 5G er den første Galaxy A-telefonen som inkluderer DeX. Den er også tilgjengelig på Galaxy Tab S4, S5e, Tab S6, Tab S6 Lite, Tab 7 FE, Tab S7 og Tab S7+, blant andre high-end nettbrett.

Kompabilitet

Samsungtelefon kompabilitet

Før du kjøper en Samsungtelefon, må du finne ut om den er kompatibel med andre enheter som klokker og wearables. En Galaxy-telefon vil ha de største kompabilitetsvalgene siden den er en Samsung-enhet. Bare sørg for at du har den nyeste programvaren installert på telefonen, og last ned Galaxy Wearable-appen fra Play Store. De fleste Android-baserte smart-assistenter og dingser er kompatible med Samsung-telefoner. Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Classic er kompatible med telefoner som kjører Android 6.0 eller nyere, samt har en RAM på 1,5 GB eller mer.

Utvidet lagring

Et avtakbart Micro SD-kort eller lignende kalles utvidet lagring. Mange enheter som har muligheten til å bruke Micro SD-kort kommer med et kort allerede installert. Imidlertid kommer ikke alle mobiltelefoner med denne ekstra lagringskapasiteten, og ikke alle telefoner vil la deg legge til eksternt minne. Du bør derfor se etter en telefon som lar deg utvide lagringskapasiteten din ved hjelp av et Micro SD-kort.

Innovasjoner og fremtiden

Samsung lytter til sine kunder for å garantere at hvert nye produkt eller hver opplevelse selskapet utvikler virkelig leverer nyskapning. Virksomheten er dedikert til å forbedre livene til alle, ikke bare noen få utvalgte. De konsentrerer seg om det som betyr noe for forbrukerne, fra episke kameraer og livlige, oppslukende seeropplevelser til batterier som holder lenge, samt enheter som har sterk sikkerhet.

Virksomheten har oppfunnet en rekke produkter i mange år. Det er derfor de fortsatte å forbedre kategorien ved å legge til flere skjermer og økt funksjonalitet sin andre generasjon sammenleggbare smarttelefoner Galaxy Z Fold2 og Galaxy Z Flip.. Samsung planlegger å tilby notatfunksjoner med flere Galaxy-smarttelefoner i nær fremtid.

Konklusjon

Det er så mange flotte Samsungtelefoner på markedet at det kan være vanskelig å velge de beste Samsungtelefonene hvis du ikke er kjent med dem. Vurder alltid prosessoren, kompatibiliteten, utvidet lagring og DeX når du kjøper en Samsung-telefon.

Vurder denne artikkelen!
Total: 0 Gjennomsnitt: 0
Back to top button