Skittentøyskurv best i test 2024

Hvilken skittentøyskurv skal du velge? Det er ikke så let å velge kurv til skittentøy eller er det? Her i denne guiden så skal vi gi deg noen tips og triks til hva du skal se etter når det gjelder valg av skittentøyskurv.

Første du burde se etter når det gjelder skittentøyskurv er hvor mange er dere i huset/leiligheten. Hvor stor er badet eller plassen det ønskes et skittentøy kurv. Når du har tenkt deg ut en god plass å ha skittenstøyskurven er det en god ide og gå til innkjøp av hvor mange du trenger. Kanskje barna trenger hver sin? Eller hvis du bor alene så trenger du bare en. Noen personer liker å dele skittentøyet i flere kurver. De har hvit tøy i en kurv også farget i en annen. Kanskje også noe annet i en tredje kurv. Dette varerier jo veldig ifra person til person, og fra familie til familie.

Når du skal velge en skittentøyskurv er det viktig at du velger en som passe til ditt behov

dobbel skittentøyskurvHva er en skittentøyskurv? En skittentøyskurv er en plass hvor du oppbevarer ditt møkktente eller skittent tøy, før du skal vaske klærne. Hvis du oppbevarer klærne dine i en skittentøyskurv er det lettere for deg å holde styr på klærne. De slipper også å ligge strødd overalt på gulvet. En skittentøyskurv ser penere ut også. Om du velger en skittentøyskurv av plast så er denne mye lettere å bære rundt en en skittentøyskurv av tre. Men skal den være på et vaskerom og du ikke trenger å dra den rundt, kan det være en god ide også kjøpe en av tre, mange syntes det ser mye penere ut med en skittentøys kurv av tre.

En god skittentøyskurv på være laget av god materielle. Hard plast om du skal bære den rundt. Skittentøyskurver av tre tåler som oftest ikke bli våte. Så det beste er å finne en skittentøys kurv av hard plast. Du bør også tenkte på å ha en skittentøys kurv av solid plast, dette er fordi så det ikke blir ødelagt så fort. En skittentøyskurv med lokk på sperrer også lukten inne, hvis du har klær som lukter litt vondt. Så slipper dette å spre seg til hele badet å litt til kanskje. Hvis du har skittentøyskurven på soverommet kan det være veldig smart med lokk på. Er dere mange i familien kan det lønne seg med en stor skittentøyskurv. Skal den være av tre så se etter en skittentøyskurv med hjul. Da slipper du å løfte den, da ting av tre fort kan veie mere en plast.

Skittentøyskurv med 2 lokk, kan også være et alternativ så lenge det kan deles. At du har hvit tøy på ene siden eller kanskje til å med undertøy på en side også har du farget tøy på andre. Hvordan folk sorterer sitt skitne tøy er opp til hver enkelt å det varierer utrolig ifra person til person.

Noen barn har også egen skittentøyskurv. Så skal du kjøpe en skittentøyskurv til barn så burde du kanskje vurdere å kjøpe en lett å liten en som ikke veier så mye. Så det blir lettere for barnet ditt å handtere den. Eller så finnes det også mange skittentøyskurver i stål. Det er veldig fint om den står stille på en plass hele tiden. Men en skittentøyskurv av stål kan være veldig vanskelig å ta med seg rundt. Hvis du eksempel har vaskemaskinen din en annen plass.

Tøykurven er en av de vi liker aller best, det er fordi den passer i nesten alle rom og har så mange smarte funksjoner. Hvis du ikke har sett en tøyskittentøyskurv så er den laget av tøy. De fleste av disse typene er super enkle, de er enkle å ta med seg. De er også enkle å rydde bort om du skulle ha behov for å rydde den bort.

Denne kan også enkelt brukes på barnerommet. Rydde opp hauger med kosedyr som skal sitte på hyller på barnerom kan være en vanskelig å slitsom affære. Med en tøykurv kan du ha alle bamsene til barnet ditt oppi kurven. Det gjør det mye lettere både for deg og barnet ditt. Så kan heller ha en eller flere bamser i sengen eller på hyllen som barnet ditt faktisk bruker. Den er også veldig enkelt å bære å rydde bort igjen etter at barnet ditt er ferdig med leken. Det er også veldig mye enklere for barnet ditt å rydde dette opp i en slik kurv en det er også få alle bamsene balansert på en hylle.

Et likte godt tips der altså folkens.

Til vaskerommet og badet

Det kan være greit å ha en tøy vaskekurv på badet eller vaskerommet. Med flere slike kan du veldig enkelt dele opp vasken. Så går det mye fortere når du skal sette vasken inn i vaskemaskinen også. Du kan eksempel dele det inn i hvit tøy, ull tøy, 90 grader håndklær, finvask, arbeidstøy osv osv. Det er bare du som setter grenser for hvordan vasken skal sorteres. Den kan også brukes i boden til å oppbevare ting i, masse skrot kan passe fint i en slik kurv. Andre tips er å bruke kurven til å ha plastposer i, andre ting av plast, jakker eller vinterklær når det ikke er sesong for vinteren. Eller oppbevaring av klær når som barnet ditt har blitt veldig stor.

Du kan også bruke den i garderoben, du kan eksempel bruke den til klesskapet ditt. Du kan eksempel bruke den til å ha undertøyet ditt i eller sokker.

Her er flere eksempler du kan bruke en skittentøyskurv til:

  • Ha rene klær i
  • Pakket vinterklær
  • Sko
  • Verktøyet ditt
  • Barnas leker eller bamser
  • Lage sokke skuff
  • Ha sommer eller vinter dynen din i den

Alt mulig annet du kan komme på som ikke skader den.

En skittentøyskurv bør ikke være for liten, du burde ha plass til mer enn 2 sokker og 2 gensere i den. Men igjen så kommer jo dette an på hvor mange dere er. Er du helt alene er det ikke sikkert at du har orket det bryet med å skaffe en skittentøyskurv en gang. Er du en familie på 3 eller mer så er det kanskje bryet vært å fine et system med flere kurver som passer til dere. Fordi som vi alle vet er det ikke bare å vaske klær. De burde også sorteres litt etter farge å sånn. Det er ikke særlig smart å vaske klutter som du akkurat vasket doen med sammen med din favoritt bukse.

Hvor kjøper du en billig skittentøyskurv?

De fleste plasser selger billige skittentøyskurver, til og med på matvarebutikker har de skittentøyskurver. Men da er det igjen hvor mye er du villig til å gi for en god skittentøyskurv? En god skittentøyskurv behøver ikke koste flere tusen kroner. Men den bør koste litt. Du bør også kjenne på kvaliteten på kurven hvordan den er. Fordi den skal jo tåle å ha litt klær oppi der. Den skal ikke revne etter du dytter oppi fire klutter, en bukse, fire gensere. Den skal tåle at klærne blir presset godt sammen så passe på dette. Ellers er det fritt frem å kjøpe en billig skittentøyskurv. Dette er kun et matriale du kjøper så om du skulle gjøre en bomert er det ikke verre en at du går til innkjøp av en mer riktig skittentøyskurv senere. Det er lov å gjøre feil.

Hvis du er en singel mann, så burde du ha en skittentøyskurv for å gjøre inntrykk på damene du skal ha besøk av, ikke noe er mindre sjarmerende en å se det ligger masse skitne sokker eller undertøyet ditt på badet. Det er garantert turn off for de fleste jenter. Hold orden i skittentlyet ditt med andre ord. Holder du orden her så sier det mer om deg som person. Å ei dame ser du er ryddig.

Noen er såpass heldige at de har dette innebygget når de bygger et hus. Utrolig smart, bademiljø har noen type bad hvor dette er innbygget, dette kan du høre med din rørlegger om i ditt nærmiljø hva de kan hjelpe deg med, har du alt tenkt å bygge hus så kan det være lurt å spørre der om de vet om noen gode løsninger. Vi er i 2020 så de kryr av gode løsninger overalt skal være vist.

En god ide er også søke på nettet etter inspirasjon. Kanskje de finner en god løsning som passer for deg? Vi ser også at flere og flere faktisk også bruke forum på nett til å spørre om sånne ting som dette her, blant annet så lurer folk veldig på hvordan andre mennesker har det hjemme hos seg. Her er skittentøy intet unntak. Ved et rask google søk så fant vi flere 100 forum innlegg angående skittentøy å hvordan folk oppbevarer det. Det som kan være greit å huske på er at du ikke trenger å høre på alle andre. Det som er viktig å tenke på er at du finnet et system som passer for deg eller deg og din familie. Det sjefen for vaskemaskinen i huset som burde bestemme hvordan dette her skal sortereres å brukes. Hos noen familier så holder det kanskje med en skittentøyskurv men hos noen andre så syntes de at det er greit å bruke flere. Kanskje alle har sin egen skittentøyskurv også.

Bor du i et kollektiv så kan det være krev med din egen skittentøyskurv som du plasserer på rommet ditt, her da også gjerne en skittentøyskurv med lokk på slik at lukten blir stengt litt inne. Kjøpe gjerne en skittentøyskurv som er lett å ha med å gjøre. Den skal være lett å ta med seg rundt da det er flere som å kjøpe alt for tung. Så slipper du å ha flere kurver. Kanskje du må kjøpe en kurv kun for å bære skittentøyet fra en kurv også bort til vaskemaskinen din/deres. Det er helt unødvendig så du burde kjøpe en skittentøykorg som passer for deg.

Skittentøy har vært så lenge mennesker har vasket klærne sine. Når mennesket startet å vaske klærne sin er det ingen som vet, men de fleste forskere og historkiere antar at dette har vært så lenge menneskene har vært på kloden at vi har likt å vaske oss å få bort vonde lukter. Selv om en periode på 1600 tallet hvor man ikke skulle vaske seg fordi det ikke var sunt har andre mennesker på kloden vasket klærne sine. I kina har de funnet vaskebrett som er flere tusen år gamle samt de har også funnet vaskemiddel i Peru som er flere hundre år gammel. Så menneskene har alltid vasket sine klær så lenge vi har vært her. Derfor har vi nok alltid også bært med oss klærne rundt i like lang tid som vi har vasket klær.

Dobbelt skittentøyskurv er en skittentøyskurv som du kan ha dobbelt med klær i, eksempel lyse klær på ene siden også mørke klær på andre siden. Denne typen ble veldig populært på starten av 1980 tallet. Da det ble mer å mer vanlig at man skal sortere klesvasken.

En stor brabatine skittentøyskurv som er sammenbrettbar kan også være et godt kjøp.

Den er smart, sammenleggbar, noen av disse har et vanntett lag i bunn som kan være lurt om du skal bære våte klær et lite stykke så slipper dette å dryppe på gulvet ditt å overalt ellers.
Når du er ferdig med den kan du bare brette den sammen på 3 sekunder. Så tar den ikke så stor plass. En slik kurv er perfekt.

Nå føles det som at vi gjentar oss selv. Men en god skittentøyskurv bør ikke være så vanskelig å handle inn en som passer til deg og familien din. Men det kan her også være lurt å høre med andre hva som gir best effekt. Det er ikke sikkert at det som moren din lærte deg at du skulle gjøre å fungere bedre. Er du dame kan kvinne guiden være et godt sted å starte. Da vil du motta utrolig mange tips fra andre damer. Skittentøyskurv stål, skittentøyskurv tre, skittentøyskurv metall, det finnes flere varianter. Du må hele tiden tenke på hva som best for deg, ikke de andre i familien. Må du bære masse skittentøy ifra 2.etg og ned i kanskje kjelleren? Da kan det være lurt at du finner en lett en, så slipper det å bli så tungt for deg å bære dette opp å ned. Fine skittentøyskurv som passer deg burde gå ganske så greit. Det er bare å tenke på hvor i huset det skal plasserer eller ikke. De fleste har den på badet. Husk også på om du har varmekabler på badet ditt.

Skittentøyskurver finnes i alle verdens farger, men det gis inntrykk av at de fleste av disse er hvite. Husk at en god skittentøyskurv bør ha en eller annen form for lufting da våre klør som ikke får nok lurt fort blir mugget over en kort periode. Skittentøyskurver er noe alle burde ha sine hjem. Vurderer du kjøp å du ikke har en hjemme er ikke dette noe å vurdere lenger. Du burde bare reise og kjøpe en.

Litt historie:

skittentøyskurv med lokkVaske klær og hushold ble mer og mer populært utover 1900 tallet. Men trenden startet alt i 1800 tallet. Vi startet å vaske klær hjemme i Europa, Nord Amerika og den engelske språklige verden tidlig på 1900 tallet. Da ble det vanlig å gjøre dette innendørs hjemme. Før så dro man gjerne ut får å gjøre dette langs elver eller annet. Allerede her så skjønte man at man måtte ha noe å bære klærne i. I starten så hadde man gjerne trekasser, men det ble fort veldig tung. Så lagde man andre ting av klær eller tøystykker så det ikke skulle bli så veldig tungt å bære med seg rundt omkring. Skittentøyskurver er like gammel som vaskebrettet. Og Når vi nevnte vaskebrettet så har dette eksistert av en eller annen form i tusenvis av år. Men det var først når de kom i metall at de ble orntlig populære. På den matten kunne man skrubbe klærne bedre. Og man fikk et bedre resultat på vasken. Etter man var ferdig med vasken så kunne man ha disse i kurver, som vi også kaller skittentøyskurver.

Klesvasken til Norske folk har eksistert i tusenvis av år likt med resten av verden. Men det var ikke før etter 2 verdenskrig vi fikk vaskemaskiner som gjorde det lettere for alle oss å vaske klærne hjemme selv. Hvis du har lyst til å se mer om historien til vaskemaskinen er det bare å google seg frem.

Men jeg har ikke klart å finne så mye historie om selve skittentøyskurver. Jeg tror ikke det er å mye søkt etter skittentøyskurver heller. Det jeg vet og har funnet ut er at skittentøyskurver har blitt brukt av alle land i tusenvis av år. Det er ikke noe forskjell på det der. Alle bruker de for å frakte klær fra a – b. Alle burde også ha en hjemme. Som alt nevnt tidligere i denne artikkelen er det ikke så kos å komme inn på et bad hvor klærne ligger strødd overalt på baderoms gulv derfor har vi nå kommer frem til at det er mye bedre å ha disse i en ekse, eller da en skittentøyskurv.

Vi har også skrevet opp og nevnt tidligere hva skittentøyskurver kan brukes til de kan ikke bare brukes til å frakte klær. Du kan ha leker i dem. Eller barna sine bamser. Du kan også ha rene klær i dem. Disse finnes i mange forskjellige str å varianter. Har du en liten en kan du eksempel ha alle sokkene dine oppi der også hjemme det bak et skap. Det er veldig greit. Det syntes heller ikke utenfor. Kona eller kjæresten din vil også bli veldig blid for dette. Billig skittentøyskurv er det noe du burde satse på? Ja jeg syntes det. Det kommer helt an på hva denne skittentøyskurven skal brukes til. Skal den frakten langt. At du skal bære klær opp å ned så burde du velge en litt mindre til å bære i. Så du kan bære disse opp å ned trappen? Det tenker vi kan være veldig smart.

Men derimot er du en stor familie som bor i et stort hus med eget vaskerom. Kan det kanskje være lurt å kjøpe mange små skittentøyskurver. En til hver eneste rom eller flere til vaskerommet slik at det blir enkelt så sortere. Det er viktig at du tar opp med alle i husholdningen din om hvordan sortering systemet i hjemmet fungerer. Skriv gjerne opp lapper som du henger på hver enkelt skittentøyskurv. Hvit tøy, farget tøy, sort tøy, osv osv. Alt ettersom hvordan du vasker klærne. Det kan derfor også være enklere hvis det er flere i familien som skal vaske klær hvis alt er sortert. Da kan til å med 11 åringen vaske litt klær om de lærer han eller henne opp til det. Så kan de få litt får jobben (Lomme penger) Alle familier trenger et bedre organisert system. Eller de aller fleste hvert fall. Så vi stemmer for at du kjøper flere kurver om du har behov for det. Er du derimot alene så sier det seg selv at du ikke trenger mange kurver. Da er det jo bare også ha en stk kurv til alle klærene dine. Sammen gjelder egentlig også for par som bor sammen. Dere klarer helt fint også sortere dette selv. Men for små barns familier så kan det være utrolig greit at dere har flere kurver og avtaler dere imellom hvordan dette skal gjøres slik at det blir enklere for alle i familien. Lettere for deg som skal vaske klære også. Ja til skittentøyskurver uansett.

P.S Et godt tips når det gjelder skittentøyskurv til barn. Ha en egen på deres rom så når den blir full så lær de til også ta den med ned på vaskerommet hvor de sorterer klærne. Veldig effektiv og greit.

INNHOLDSOPPDATERINGER

For at du skal få den beste shoppingopplevelsen på nett, sørger vi for å sjekke og etterse produktene og prisene våre slik at du kan velge alternativet med høyest kvalitet. Du kan stole på valgene våre.

Vurder denne artikkelen!
Total: 7 Gjennomsnitt: 1
Back to top button