Produkteksperter.no deltar i Amazon EU sitt affiliate program, et affiliate program som gjør det mulig for nettsider å tjene en annonse provisjon ved å annonsere og gi lenker til Amazons nettsider. Vi samarbeider også med andre affiliate programmer med mål om å drive trafikk til andre nettsider og tjene penger på annonseinntekter og annonseringslenker.

5 beste skotørkere I 2024

Har du noen gang kjent den ubehagelige følelsen av våte sko på føttene? Det er spesielt problematisk når de ikke har tørket over natten mens de mest sannsynlig er plassert på radiatoren. Dette gjelder spesielt i vintersesongen når halvsmeltet snø er i byens gater. For komforten til dine egne føtter og ditt velvære er det tilrådelig å kjøpe en skotørker som hjelper deg med å tørke skoene dine skånsomt og på et blunk. For å hjelpe deg å velge den mest passende skotørkeren har vi valgt ut de 5 beste skovarmerne på markedet i vår skotørker test.

Best i test
4.4 / 5

Denne klassiske skotørkeren er i stand til å tørke 2 par sko samtidig. De skånsomme temperaturinnstillingene er egnet selv for sko med skånsomt materiale, men designet lar den tørke selv lårhøye støvler.

Fordeler

 • Tørkekabellengde – 1,8 meter
 • Ikke ta opp ekstra plass siden den er installert på veggen
 • Mekanisk timer på 120 minutter
 • Egnet for tørking av skinnsko i lufttemperatur 42-45 grader celsius
 • Har overopphetingsbeskyttelse

Ulemper

 • Har ikke diskré design
 • Ikke den mest egnet for varmesko
Andreplassen
4.3 / 5

Dette er en estetisk tiltalende tørkematte som kan brukes diskret mens den plasseres ved inngangsdøren. Den vil ta vare på forskjellige sko, selv om den er mer egnet for joggesko, ankelstøvletter og andre lavprofilsko.

Fordeler

 • Tilbyr sakte tørking som lar sko tørke selv skånsomt materiale
 • Krever lav effekt – 25W
 • Koblet til strømkilden med ledning
 • Kan tørke sko om natten
 • Kan brukes som tørketrommel eller skovarmer

Ulemper

 • Våte sko vil ta lang tid å tørke
Beste budsjett
3.8 / 5

Liten Rubicson skotørker kommer godt med I regnværet eller vintersesongen, og hjelper til med å tørke skoen raskt. Den kombinerer funksjonalitet, lite vedlikehold og uslåelig pris.

Fordeler

 • Sko kan tørkes på ca. 2 timer
 • Innebygd overopphetingsbeskyttelse
 • Enkel å bruke
 • Kompakt
 • Størrelsen er passende for tørking av sko for voksne og barn

Ulemper

 • Bare ett par sko kan tørkes med enheten
 • Gir ikke homogen varmefordeling
Beste Premium
4.5 / 5

Adax skotørkestativ vil være det riktige verktøyet for hver husholdning der flere størrelser sko brukes daglig, designet gjør det mulig å tørke flere sko samtidig uten å bekymre deg for å skade dem.

Fordeler

 • Romslig – 87 cm
 • Minimalistisk design
 • Bruker lite strøm
 • Tørketrommel kan slås på/av manuelt
 • Fuktbestandig

Ulemper

 • Tar mer plass enn en vanlig skotørker biltema
 • Det kan ta lengre tid å tørke sko enn for skotørkere som kan settes inn i skoen
Beste hygieniske modell
4.0 / 5

Denne skotørkeren er i stand til å tørke alle sko og kan brukes som en desinfiseringsenhet for sko med evnen til å varme opp kjernen til 150 grader celsius. Gir utmerket varmluftsirkulasjon og raskere tørkresultater.

Fordeler

 • Skotørker best i test på tørketid
 • Tre forskjellige innstillinger, justerbar for forskjellige størrelser og materialer
 • Utmerket varmefordeling
 • Utstyrt med sko desinfeksjonsfunksjon
 • Enkelt å bruke enheten

Ulemper

 • Ikke egnet for sakte tørkende materialer

HVORFOR SKAL MAN STOLE PÅ OSS?

Målet vårt er å gi deg det aller beste produktet på markedet! Derfor jobber teamet vårt hardt med å gjøre grundige undersøkelser før de publiserer de beste produktene. Les mer For å beholde 100% objektivitet godtar vi aldri penger, produkter eller andre betalingsmåter for analysen vår!

INNHOLDSOPPDATERINGER

Produktlistene våre oppdateres kontinuerlig for å gi deg de nyeste modellene til de beste prisene, slik at du kan være trygg på at du kan velge mellom produktene med best kvalitet.

Hva er egentlig en skotørker:

Du har sikkert vært i situasjoner der hvor en av dine sko har klart å bli utrolig våte, kanskje det er fordi at det plutselig kom store mengder med snø nedover og det ble til sludd og derfor gjorde skoene dine utrolig våte, eller kanskje det bare er fordi at du løp ute i utrolig tungt regnvær. Du tror sikkert godt at du kan ta vare på skoene dine og at de aldri blir våte eller får andre lignende gjenstander i skoen din som kan gjøre det ukomfortabelt å få på seg skoene sine. En sko tørker er utrolig simpel og vil hjelpe deg med å fikse problemet som du sliter med, en elektrisk skotørker vil sprute ut varmere luft som gjør slik at den nøytraliserer kulden som er nede i skoen og vil da hurtig gjøre prosessen slik at dine sko blir mye raskere tørre enn hvis du for eksempel har skoene dine i gangen over kvelden så vil du sannsynligvis tro at de er tørre neste dagen men dessverre så er ikke livet så lett siden fuktigheten varer lenge og krever varme slik at prosessen blir mye raskere. En sko tørker er det for at den skal hjelpe deg med å fjerne fuktigheten som er igjen i skoen også gjør dem brukbare igjen slik at du mye mer komfortabelt kan ta deg en joggetur ute uten at det påvirker dine strømper eller din joggetur. Det er veldig klart at ingen har lyst på våte strømper eller våt sko i det hele tatt, det er ikke gøy i det hele tatt å ha ting som er vått inntil huden siden fordi da kan huden bli irritabel og skape forskjellige sår på huden dette kan også forverres, men med skotørkeren så vil den gjøre skoene dine tørre på en mye kortere tid en vis du lar den sitte i gangen over kvelden.

Hvordan fungerer en skotørker?

Det er utrolig mange forskjellige skotørkere der ute og de fungerer på forskjellige måter og har forskjellige styrker, men det er egentlig veldig simpelt siden det er forskjellige “slanger” som er koblet opp i mot en mindre maskin og på denne maskinen så kan du justere hvor skotørker testvarmt det skal bli og hvor raskt varmen skal sprutes ut i skoen. Men noe som også er viktig er selvfølgelig at du har strøm i ditt eget hjem siden varme kommer ikke ut av ingenting, noe må skje og det skjer via at du plugger inn selve maskinen inn i veggen og den vil da få strøm som kan omgjøres til varme, denne varmen blir da sprutet ut av en av de forskjellige slangene der hvor den da vil varme opp skoen din på et mye raskere tempo enn hvis du bare hadde etterlatt skoen i gangen over kvelden, jo mer varme som blir tilført til skoen eller støvelen din jo raskere vil da skoen bli varm og vi alle liker å ta på oss varme sko om mørningen før vi går på jobb eller drar til skolen. Men den er jo ikke komplisert i det hele tatt, det viktigste er at selve skotørkeren fungerer ordentlig slik at dine sko blir varme og tørre før du skal bruke skoene dine til forskjellige oppgaver ute rundt huset ditt eller hvis du for eksempel skal på en joggetur så er det veldig deilig med varme og gode sko som du kan bruke. Det er ikke utrolig komplisert heller siden det er bare varme som spruter ut av en slange noe som vi vet tørker forskjellige objekter raskere siden jo mer varme jo mindre fuktighet og våthet i dine sko!

Vanlige mål for en skotørker:

Mange er bekymret over hvor mye plass de nye objektene de skal kjøpe er, de lurer på hvor stor den er og hvor de skal plassere den i huset, men heldigvis når det kommer til bruken av en sko tørker så er ikke dette et stort problem i det hele tatt siden den tar ikke stor plass og pleier å være klistret til veggen slik at den er lett å plassere på forskjellige områder rundt i huset der hvor det passer deg best. Den er vanligvis ikke så bred eller stor i det hele tatt så den tar veldig lite plass i huset ditt men du burde helst plassere sko tørkeriene i ett område der hvor du tar av og på skoene dine slik at den er utrolig lett å bruke og ikke står i veien for at du skal lett ta på skoene dine før du går ut døren, den pleir å være ett sted mellom 40-70cm høyt over bakken, slangene er litt kortere enn selve boksen som slangene kommer ut av siden det er der inne selve varmen blir lagd og sprutet ut via disse slangene. Den er ikke bare en sko tørker men også en støveltørker! Slik at disse slangene har forskjellige mål i blandt og noen av de er lengre slik at du kan plassere den ned i støvelen slik at den blir varm og komfortabel etter en lang dag ute i skogen eller i regnet. Når du har gjort en ordentlig test av skotørker slik at du vet at den sitter godt plasser på veggen på en komfortabel høyde der hvor den lett strekker nedover mot bakken slik at du kan lett varme skoene dine så er du godt i gang.

De dårlige og gode sidene ved å kjøpe en skotørker

Når du kjøper ett nytt produkt så er du vanligvis bekymret over hva som er de dårlige og hva som er de gode sidene ved det nye produktet som du har kjøpt inn men når det kommer til en skotørker så er det veldig lett. En skotørker gjør det mye lettere for deg å komme deg ut i hverdagen med tørre og varme sko siden det hjelper lite å bare la de tørre skoene dine ligge igjen over natten slik at de skal bli tørka siden fuktigheten ligger godt igjen i skoene og gjør det mye mer ukomfortabelt å få på seg skoene igjen på morningen, det som også er bra er at du slipper å legge inn en viss innsats for at dine sko skal bli varme igjen siden du kan bare la skoene dine stå under slangen også kan du bare skru på maskinen slik at den spruter ut masse varm luft som gjør slik at dine sko er varme og gode før du skal bruke dem på nytt før du går ut døren. Kanskje en av problemene er når det kommer til skotørker pris siden ingen her har lyst til å bruke penger i det hele tatt på noe, men skotørkere er ikke utrolig dyre heller siden de ligger vanligvis på en billig pris mellom 300-600kr noe som ikke kommer til å påvirke økonomien din på en utrolig negativ måte og er derfor ikke en stor trussel for deg selv og vil derfor ikke skape et stort problem i lommeboken din. Men kanskje noe annet man kan dra inn her er jo at en skotørker bruker jo strøm og vil derfor gjøre slik at din egen strømregning blir litt dyrere men vi snakker om noen få kroner siden sko tørkeren ikke er på hele døgnet men brukes bare noen få timer når det er nødvendig så hvis vi virkelig skal pirker godt.

Ting som du burde tenke på før du kjøper en skotørker:

Før du ser på forskjellige varer som du vil kjøpe så er det veldig viktig at du tenker deg godt om hvor viktig det produktet er og om du virkelig trenger det objektet eller ikke, siden noen ganger så gjør vi ofte impulskjøp av varer som vi ikke i det hele tatt trenger i vårt eget hjem noe som blir utrolig irriterende for deg selv personlig og din lommebok siden hva er vitsen med å bruke penger på ting som du ikke kommer til å bruke aktivt? Det du også burde gjøre er å konsultere dine nærmeste forhandlere slik at du kan snakke med dem siden du kanskje vurdere å kjøpe en skotørker og at du vil finne den beste skotørker som passer deg! Når du skal kjøpe en skotørker så er det viktig at du faktisk sjekker de forskjellige anmeldelsene på internettet slik at du vet sånn cirka hvor fornøyde folk er med produktet de har kjøpt, du kan også snakke med en av dine nærme venner eller familie slik at du vet om de har kjøpt en og om de er egentlig fornøyde med kjøpet sitt i det hele tatt? Sist men ikke minst så er det viktig at du også bruker sunn fornuft og tenker og hva som er best for deg og ditt eget hjem, kanskje du har lyst til å bruke en stor sum på en skotørker eller bare vil finne en skotørker som er best i test, når du også skal kjøpe skotørkeren så er det også greit å spørre om forskjellige garantier som er med slik at du kan ”tjene” mest ut av kjøpet.

Trenger jeg virkelig en skotørker?:

Når du har sett en skotørker test på internett så spør du sikkert deg selv om du egentlig trenger en skikkelig skotørker i det helt att siden er det egentlig nødvendig? Dette er noe man tenker over når det kommer til forskjellige produkter som du virkelig vurderer sterkt å kjøpe men ja det er egentlig ganske nyttig å kjøpe seg en skotørker siden hvis du kjøper en skikkelig skotørker som er best i test så vil den komme til nytte i mange tilfeller der du vil trenge den siden hvis det plutselig har vært en dag med store mengder med regn og du kommer hjem sent på kvelden med utrolig våte sko så er det veldig greit at du tar den i skotørkeren og lar den blir varm over kvelden, hvis du ikke hadde brukt skotørkeren denne kvelden så ville det resultere med at du våkner med tørre sokker som da blir våte igjen siden du ikke gjorde noe med de våte skoene dine. Det koster ikke mye i det hele tatt å kjøpe en skotørker og for de fleste familier så vil ikke en skotørker forandre deres økonomi i det hele tatt siden det er et veldig minimalt problem, i de fleste situasjoner så er det utrolig greit å ha en skotørker siden det er veldig ofte at dine sko blir våte og skotørkeren vil hurtig gjøre prosessen med å varme opp dine sko og gjøre din dag bedre siden det er lett å se forskjellen mellom en sko som er våt over kvelden enn en sko som faktisk har blitt varmet over flere timer, den ene skoen er da tørr og har veldig lite fuktighet igjen men den andre skoen vil da fortsatt ha store mengder med fuktighet i seg.

Hvordan kan du velge en skotørker som passer deg?:

Når man skal kjøpe nye ting og tang som man vil ha rundt i huset så er det kanskje veldig vanskelig å velge hva du faktisk vil ha til de forskjellige tilfellene, kanskje du har et veldig stramt budsjett og vil kjøpe en veldig billig skotørker eller en veldig dyr en, uansett hva du trenger så har butikkene og forhandleren noe for deg! Siden når du skal kjøpe nye produkter som du har lyst til at skal være i ditt hjem så er det best å snakke med de som er eksperter på temaet siden de kan hjelpe deg med å finne den perfekte skotørkeren, og de kan snakke med deg om skotørker pris slik at du finner den beste skotørker som passer deg best. Hvis du også er veldig nysgjerrig så kan du gjerne gå rundt på internett og se på forskjellige anmeldelser som da gir deg e veldig god oversikt over hvordan type skotørker som du har lyst på, når du har gjort dette så kan du gjerne sammenligne forhandleren og internettet slik at du vet hvilken som er best og billigst i forhold til dine behov, men det er også viktig at du bruker god tid før du kjøper en som passer deg siden som sagt så har vi mennesker forskjellige behov og derfor er det forskjellige design på de forskjellige skotørkerene. Det er også viktig at du virkelig sjekker de forskjellige testene som er gjort på internett kanskje det er forskjellige videoer eller anmeldelser på produktet slik at du vet hvilken som er best i test og billigst, til slutt så e det viktig at du drar inn din egen avgjørelse og ikke bare basere deg av hva som er skrevet på internett.

Hvordan kan du ta godt vare på din nye skotørker?

Nå har du kanskje bestilt eller har lyst til å bestille en splitter ny skotørker som passer deg helt perfekt, da lurer du sikkert veldig mye på om hvordan du skal ta godt vare på den! Siden det er godt mulig at du kjøpte en skotørker uten garanti eller med garanti, uansett så er det viktig at du tar godt vare på din skotørker når du først har fått den, det er vanligvis ikke mange ulykker som involverer en skotørker siden da må du virkelig prøve å få den ødelagt. Men uansett så er det viktig at du plasserer selve skotørkeren en gunstig høyde over bakken kanskje ett par cm over i mellom 10-30 centimeter det kommer jo som sagt helt an på hvilken type preferanser du personlig har, men ikke plasser skotørkeren for langt over bakken siden da kan det bli en større skade på den hvis du plutselig er nær den ved et uhell og den faller i bakken så kan det være at du kanskje ikke har kjøpt med en garanti og da må du da betale en unødvendig sum på grunn av at du selv klarte å få skotørkeren til å falle i bakken og bli ødelagt. Men hvis du bruke sunn fornuft så er det veldig sikkert at ingenting kommer til å skje i det hele tatt, det er ikke grunn til bekymring siden du sannsynligvis ikke kommer til å ødelegge den heller. Noe som er veldig viktig er at du slår av maskinen etter bruk siden du vil ikke bruke unødvendige mengder med strøm noe som fører til en mye dyrere regning for deg selv og det er jo noe som ingen har lyst på i det hele tatt, det er også en viss brannfare hvis du lar den være nær objektet som lett kan bli varme og brennes siden det kommer store mengder med varm luft ut ifra tørkern men det handler veldig mye om å bruke sunn fornuft som sagt!

Hvor lenge vil en skotørker vare?

skotørker testNår du kjøper nye produkter så lurer du skikkelig virkelig på hvor lenge produktet vil vare siden det er veldig ofte en garanti inkludert. Men en skotørker blir ikke ødelagt over en kort tid og det skal mye til for at du skal få den til å bli ødelagt i sin helhet og det er jo ingen som har lyst på ett ødelagt produkt i det hele tatt. Men det viktigste er at du bruker som sagt sunn fornuft siden det skal veldig mye til for at du skal i det hele tatt klare å ødelegge selve skotørkeren i sin egen helhet det er utrolig vanskelig å du vil sannsynligvis ikke ødelegge den ved bruk men heller ved at det skjer ett spesifikt uhell. Noe som også er viktig er at når du bruker skotørkeren er at du må slå av den helt etter bruk slik at du ikke lar varm luft komme seg ut av slangene slik at det kommer unødvendig varme på objekter i nærheten noe som kan skape en viss brannfare, det er ikke en stor sjanse for at det begynner å brenne men det er veldig greit at du tar godt vare på den slik at ikke maskinen jobber for mye og at den blir helt kaputt og ødelagt! Men en skotørker kan sannsynligvis holde seg i fin form helt ut garantien den har fått gitt siden den ikke blir aktivt brukt eller slitt i hverdagen siden den bare henger på en vegg uten å bevege seg i forhold til forskjellige andre ting du bruker

Økonomi:

Noe som er veldig viktig før du kjøper spesifikke produkter er at du har tatt godt ansvar av din egen økonomi slik at du er helt sikker på hva som kommer inn og hva som kommer ut siden det er utrolig mange der ute som ofte går på en økonomisk smell, en skotørker som er best i test kan kanskje koste deg en hel formue i forhold til andre billigere produkter. En støveltørker som også er forskjellig fra en skotørker vil også bli dyrere så det er utrolig viktig at du vet godt hvor dine penger går. Men uansett så er ikke en skotørker utrolig dyr og vil ikke gå stort utover den vanlige person sin økonomi!

Før du kjøper ett nytt produkt:

Det er utrolig viktig at du bruker din gode kunnskap før du kjøper ett helt nytt produkt, når du skal kjøpe ett nytt produkt så er det viktig at du går å internettet og sjekker de forskjellige anmeldelsene til den skotørkeren du har lyst på slik at du har en god oversikt over hva folk har sagt om produktet og om du egentlig burde kjøpe det eller ikke! Det er også viktig at du snakker med nærme venner og familie og spør de om de faktisk har ett av de produktene som du har lyst til å kjøpe slik at du godt vet om de egentlig har godt bruk av skotørkeren eller ikke, sist men ikke minst så er det viktig at du ser etter forskjellige tilbud slik at du kan spare noen lette hundrelapper! Når du skal kjøpe nye produkt så er det greit å drøye det slik at du ikke går på en smell og bruker mer enn du egentlig trengte siden det kan plutselig komme et salg ut av ingen steds.

Vurder denne artikkelen!
Total: 22 Gjennomsnitt: 1.5
Back to top button