Prosessen og verdiene vi jobber etter

Prosessen med å undersøke, evaluere og velge og deretter se etter alle detaljene forbundet med et produkt tar tid.

Først vil en av våre eksperter på sitt område velge ut et tema det skal skrives om.

Deretter ser de etter det produktet markedet har å tilby som virkelig er verdt å betale for. Vanligvis er dette rundt 5 produkter.

Nå starter jobben med å grave dypt etter informasjon.

Dette er elementene vi baserer kunnskapen vår om et spesifikt produkt på:

 • informasjonen produsenten har gitt om sitt eget produkt;
 • om produktet er tilgjengelig hos de største forhandlerne (om ja, betyr det at det er en grunn til det);
 • verifiserte anmeldelser fra forbrukere (denne er viktig);
 • blogger/fora som snakker om produktet (spammere er vanligvis ikke velkommen på disse, og dermed får du ærlige tilbakemeldinger);
 • andre ekspertuttalelser og -råd;
 • YouTube-anmeldelser, for å se kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet.

Deretter gir vi deg vårt syn på produktet, og lar deg, forbrukeren, få vite fordelene og ulempene med hvert produkt.

Vi har gjennomgått alt grundig, slik at du kan spare tid og få all nødvendig informasjon på ett og samme sted.

“Ok, men hvorfor skal jeg stole på deg?”

Det er et godt og fornuftig spørsmål!

Vi har drevet med dette i 4 år, som kanskje ikke er så mye om du sammenligner med hvor lenge internett har eksistert. I løpet av denne tiden har vi imidlertid oppnådd et stort antall lesere, og har nå rundt 100 000 sidehenvisninger hver måned. Vi er smigret, vi er takknemlige og vi har ikke tenkt å slutte med å skrive det samme dyptgående innholdet av høy kvalitet til våre lesere.

Dersom du liker tall, kan du ta turen over til vår presseside for mer moro.

Tall til side, vi tror at markedet er mettet på middelmådig innhold, som på ingen måte hjelper forbrukerne til å bestemme seg for hvilket produkt som vil være det beste valget for deres eller familiens behov.

Derfor lover vi deg, forbrukeren, å alltid:

 • gjøre dyptgående undersøkelser av hvert produkt for å finne ut flest mulig detaljer om det
 • skrive dyptgående anmeldelser og informasjonveiledninger i et språk folk forstår
 • skrive sannheten om hvert produkt – det gode og det dårlige.

Vi vil bare minne deg på at vi ikke utfører de faktiske testene selv! I stedet bruker vi flere uker med dyptgående studier av hvert enkelt produkt vi anbefaler. Dette er fordi mange nettsteder allerede tester dem og bruker mye ressurser på hvert produkt de tester.

Sjekk ut våre største hjelpere når vi skal finne ut verdien av hvert produkt. For å sikre at kildene våre er pålitelige, har vi valgt de mest troverdige teststedene i Skandinavia, så vel som over hele verden.

 • Råd & Rön – Råd & Rön er et nettsted med fantastiske eksperter som undersøker og vurderer produkter i alle nisjer, fra husholdningselektronikk til babyprodukter, helse- og skjønnhetsprodukter og mer. De vet alt det finnes å vite om hvert beste produkt, spesielt i det skandinaviske markedet, og derfor setter vi en stor pris på dem! Dette nettstedet har vært til stor hjelp i vår forskning for nesten alle produktlister vi har laget, og de vi fremdeles lager.
 • Tænk.dk – Disse danske ekspertene gjør en utmerket jobb med testing av produkter for å hjelpe sine forbrukere velge de beste i markedet. Ekspertene fra Tænk setter hvert produkt på de forskjellige testene og de vil anbefale bare det beste. Vi stoler på dette nettstedet fordi alle skandinaver stoler på dem også!
 • Which.co.uk – Dette er Storbritannias beste testnettsted, noe som gjør det et viktig utgangspunkt hvis man skal å få et allsidig syn på hver nisje før vi anbefaler de spesifikke produktene til våre lesere! Vi kan med sikkerhet si at du kan stole på deres arbeid, ettersom det foregår i et spesielt laboratorium under tilsyn.
 • TheWirecutter.com – Dette amerikanske nettstedet hjelper teamet vårt med å få et bredere innblikk i produkter og markedet. De har gode inngående tester for nesten alle nisjer som vi har på nettstedet vårt. Undersøkning og forslag er laget for forskjellige produkter innen elektronikk, hjem, hage, baby og mange andre.
 • Test.de – Vi synes at dette tyske nettstedet er det perfekte stedet hvor du kan lete etter de beste produktene i hele det europeiske markedet. Hvert produkt går under testprosessen, så vi tror virkelig at disse er anmeldelser du kan stole på.
 • AllesBeste.de – Dette er et annet fantastisk tysk testnettsted som sammenligner produkter fra markeder over hele Europa, og kan hjelpe oss finne ut hvilke er de beste. Selv om vi forstår at det finnes forskjeller mellom europeiske og skandinaviske markeder, tror vi også at oversikt over et bredere marked kan hjelpe ved å introdusere gode produkter som ellers ville være usynlige for skandinaviske forbrukere. Vi mener at leserne våre fortjener det beste av dem alle!
 • ConsumerReports.org – Dette er et nettsted som lager tusenvis av produkttester hvert år, etter å ha fått mye erfaring i testprosessen, i tillegg til å tilby en grundig gjennomgang for nesten alle tenkelig produkt. Dette er lett et av de mest pålitelige nettstedene der ute, noe som gjør det til et opplagt valg å gjøre forskningen vår!
 • TechGearLab.com – Dette er det første stedet vi besøker for å få hjelp og inspirasjon når vi undersøker de nevnte produktene. Til og med er det også toppledende innen testing av teknologirelaterte produkter. Techgearlab fokuserer på elektroniske nisjer, noe som gjør dem eksperter som vet nøyaktig hva de gjør i undersøkelsene sine.
 • America’s Test Kitchen – Dette nettstedet er en håndbok full av flotte tester i kjøkken-nisjer. Når du lager topplister for hvert kjøkkenrelatert produkt, er dette nettstedet alt man kan drømme om! De er eksperter på alt de gjør, og gir en helt fantastisk innsikt!
 • Consumentenbond.nl – Det største produkttestesiden i Nederland, hvor man kan finne mange nyttige råd for våre beste produktlister! De lager inngående tester av høy kvalitet som vi synes er veldig nyttige for å finne ut av hva som virkelig er nødvendig for hver nisje. Dette nettstedet har spesialisert seg i husholdning, babyprodukter, helseprodukter og mange andre nisjer.
 • Choice.com.au – Choice er det ledende testnettstedet i Australia som tiilbyr produktanmeldelser av eksepsjonell høy kvalitet. Det er her erfarne forskere kommer sammen for å undersøke hvert produkt i et laboratorium, noe som gjør resultatene nyttige og legitime, for ikke å nevne også veldig interessante å lese. Dette er et nettsted vi tar veldig seriøst når vi gjør undersøkelser, og tror virkelig det gir stor verdi for leserne!

Dersom du ønsker å vite mer om hvordan vi etablerte oss som et selskap, kan du lese mer om oss her.