Produkteksperter.no deltar i Amazon EU sitt affiliate program, et affiliate program som gjør det mulig for nettsider å tjene en annonse provisjon ved å annonsere og gi lenker til Amazons nettsider. Vi samarbeider også med andre affiliate programmer med mål om å drive trafikk til andre nettsider og tjene penger på annonseinntekter og annonseringslenker.

Søskenvogn test 2024

Du er gravid med tvillinger eller med baby nummer 2 på vei, og nå må du vurdere hvordan du skal reise med to barn. Søsken vogn er avgjørende, men nå har du gått å tenke på hvilken type barnevogn å kjøpe. Akkurat som å kjøpe en enkelt barnevogn, er det mange alternativer du må vurdere.

VURDERING
VURDERING

HVORFOR SKAL MAN STOLE PÅ OSS?

Målet vårt er å gi deg det aller beste produktet på markedet! Derfor jobber teamet vårt hardt med å gjøre grundige undersøkelser før de publiserer de beste produktene. Les mer For å beholde 100% objektivitet godtar vi aldri penger, produkter eller andre betalingsmåter for analysen vår!

INNHOLDSOPPDATERINGER

Vi verdsetter deg som kunde, og oppdaterer derfor kontinuerlig produktlistene våre slik at du får de ypperste produktene til de beste prisene. Du kan ha tillit til at vi nylig har verifisert produktene våre som ligger på topp.

Det pleide å være at doble vogner var store, besværlige kontrakter som begrenser hvor du kunne gå. Trips ned i dagligvarebutikken gangen forårsaket trafikkork, gikk nedover fortauet tok opp hele bredden og glemmer å gå gjennom åpne døråpninger. Sjekk ut tvillingvogn test.

I dag har en dobbel barnevogn langt bedre kvalitet: lettere, mindre voluminøs, mer kompakt og enklere å manøvrere. Du kommer til å bli imponert da du ser sorten på markedet i dag.

Fra High-end vakre produkter med fasjonable farger til budsjettvennlige funksjonelle boggier som får jobben, er det en dobbel barnevogn for hver familie.

Det er flere valg enn noen gang når det kommer tid til å velge riktig dobbel barnevogn for familien din. Side-by-side, tandem, paraply, jogging og alle terrengvogntyper har unike egenskaper som passer til ulike familieliv. Noen er bedre for barn i ulike aldre, og andre er gode hvis du har en tvilling graviditet og trenger en barnevogn for to nyfødte. Søskenvogn test er viktig å sjekke ut.

Når du leser gjennom denne siden, vil du få en bedre forståelse av disse barnevogner sammen med noen anbefalinger av best revurderte merker for hver type.

Side ved side eller tvillingvogner er laget med to seter ved siden av hverandre. Denne typen dobbel barnevogn pleide å være for bred til å gå gjennom døråpninger eller lagre ganger, men de fleste vellagede doble vogner er smalere. Husk å sjekk ut søskenvogn best i test. Hvis du har to babyer og trenger en barnevogn som passer til to bilseter, ta en titt på dette valget av de beste barnevognene for tvillinger.

søskenvogn testSide-by-side barnevogner tilbyr samme arm og benrom for begge barn. De kan lett se hverandre og snakke. De kan også se omgivelsene bedre, og begge barn er innenfor rekkevidde fra mamma. Finn den beste søskenvogn for ditt behov.

Side-by-side dobbelt baby barnevogner bør også ha mulighet til å feste minst ett spedbarn bil sete til det; svært få har dobbel bilsete kapasitet. En tvillingvogn har vanligvis en side-by-side design slik at begge setene kan bli helt tilbakestilt. Du får til og med billig søskenvogn. Oppdag de beste side-by-side / twin-strollers ved å klikke på linken under bildet. Legg merke til at foreldre med tvillinger også liker tandem barnevogner. Hvilken søskenvogn er best, spør du kanskje?

En tandem dobbel barnevogn har to seter, den ene bak den andre. Baksetet kan tilbakestilles fullt, men forsetstolen kan vanligvis ikke tilbakestilles hele veien. Ps, få med deg vår test av tvillingvogner. Derfor er en slik tandem barnevogn ideell for et spedbarn og en pjokk, hvor pjokket sitter foran, og den yngre søsken ligger eller sitter på baksetet. Men mange familier gjør som en tandem for deres tvillinger, da mange modeller i disse dager kan ta to barneseter som et dobbelt reisesystem. Så det du må huske på er tivllinger vogn.

En tandem barnevogn har smal bredde, som gir tilgang gjennom dører og tette mellomrom. Manøvrering av en tandem barnevogn gjennom folkemengder bør være enklere enn en side ved side siden du går i enkeltfil, og tar opp mindre plass. Men å svinge hjørner er vanskeligere med alt som barnevogn og vekt stikker ut foran. Det får til med tvillingvogn søskenvogn.

Utforsk de beste tandemvognerne ved å klikke på linken under bildet til høyre. Du vil bli overrasket over alle valgene fra enkle tandemstiler til modeller med alle luksusfunksjonene. Fra stadion sitteplasser til flyttbare, reversible seter, vil du være sikker på å finne den rette dobbelte tandem for familien din.

Alle terrengvogner, også kjent som sportsvogner eller sportsvogner, er ideelle for foreldre som ikke nødvendigvis er i jogging, men foretrekker å ta lange turer eller turer på vei eller på paviljong. Imidlertid er mange modeller perfekt egnet til jogging også.

Alle terrengvogner, også kjent som sportsvogner eller sportsvogner, er ideelle for foreldre som ikke nødvendigvis er i jogging, men foretrekker å ta lange turer eller turer på vei eller på paviljong.

Imidlertid er mange modeller perfekt egnet til jogging også. Terrengsykler har tre hjul med et svinghjul som har mulighet til å låse rett for bedre stabilitet over ulike typer overflater, spesielt når du jogger.

De fleste terrengsykler med dobbel terreng kan ta imot et barnesete med tilleggsutstyr, men jogging anbefales ikke med terrengvogn når den brukes som reisesystem. Mange av disse barnevogner vil bare ha plass til ett barnesete, ikke to, så et terreng er ikke den beste ideen til tvillinger før de blir større.

Finn ut mer om toppmerken av merkevaren som Bumbleride, BOB eller Phil & Teds til mer budsjettvennlige stiler som InStep eller Baby Trend ved å klikke under bildet til høyre.

Sitte og stå barnevogner er svaret foreldrene har ventet på når de har en baby som trenger en barnevogn og en smårolling som kan gå og ikke liker å bli festet i en barnevogn.

Ditt eldre barn liker uavhengigheten av å være i stand til å komme inn og ut, og stå og ride når du trenger å komme deg på vei. Men når barnet ditt trenger hvile, er det en enkel polstret benk ved siden av plattformen.

En sitte og stå er vanligvis mindre og mer kompakt enn en vanlig tandem barnevogn, og det er vanligvis lettere å manøvrere og lagre. Når stående området er ubebodd, kan det brukes som et lagringsområde, og dette gjør en sitte og stell barnevogn populær blant foreldre med bare ett barn.

Lær mer om de beste merkene som tilbyr en sitte og stell barnevogn, den innovative barnevognen og en halv.

Paraplyestrollere får navnet sitt fra de buede dobbelthåndtakene; de bretter også opp veldig enkelt, akkurat som en paraply. Paraplyestrollere er de letteste, minste og enkleste barnevogner i markedet.

Paraplyestrollere har klut- eller vinylseter på grunnrammen, med begrensede funksjoner som solskjerm og lagringsplass. De dobbelte versjonene veier vanligvis mellom litt over 20 pounds opp til 32 ponds på den tyngste.

Denne typen dobbel barnevogn er populær hos foreldre som tar turer på fly fordi de er enkle å gate-sjekke. Familier som liker å gå til store fornøyelsesparker som Disneyland, finner også paraplydobbelvognen en veldig praktisk måte å gå på.

Paraplyestrollere er imidlertid laget for spedbarn som er minst 6 måneder gamle, som kan sitte i en oppreist stilling. De er ikke egnet for nyfødte babyer, fordi denne typen barnevogn vanligvis ikke legger seg flat, selv om enkelte modeller kan.

Oppdag mer om forskjellige merker og modeller av høyt vurderte dobbelt paraplyvogner fra Maclaren til Chicco.

Dobbelt jogging barnevogner er utmerket for aktive familier. De er vanligvis laget med tre store sykkelstilte racinghjul, og de er veldig robuste for å tåle vibrasjonene i en raskere hastighet. Jogging barnevogner er også gode ikke bare for jogging, men også for å gå på tøffe terreng eller ujevne overflater.

Imidlertid har de et fast forhjul, så de er ikke så praktiske for manøvrering; vurdere en terrengsykler med dobbel terreng for mer manøvrerbarhet.

Jogging barnevogner har bakre eller allehjulsophenger systemer, noe som gjør det lettere for joggere å manøvrere det jevnt på ujevn veier. Dobbelt jogging barnevogner kommer også med håndbremser, som er en fantastisk sikkerhetsfunksjon. De fleste dobbel jogging barnevogner har lignende funksjoner som deres vanlige dobbel barnevogn kolleger.

Utforsk de forskjellige dobbelte joggingvognerne på markedet i dag fra topp merker som Baby Jogger og BOB til InStep.

Hvorfor kjøpe søskenvogn?

Når du begynner å forske på doble vogner, vil en ting være klart: De er ikke alle de samme. Du har den dobbelte vognen for multipler, en annen for de små i alderen, og fortsatt en annen for småbarn og baby, for bare å nevne noen. Men å kjøpe riktig design trenger ikke å være overveldende. Du trenger bare å gjøre litt forskning og vet hva dine prioriteringer er. Enda enklere? Vi har gjort leksene for deg! Her er de 10 beste doble vognerne som er på markedet. Alt du trenger å gjøre er å velge din favoritt. La oss rulle!

Bestemme den beste dobbelvognen for familien din avhenger av flere forskjellige faktorer. Her er hva du bør vurdere for å gjøre din beslutning.

  • Barnas alder. Vil du skyve rundt to nyfødte? En pjokk og en baby? Eller til og med et eldre barn som kanskje trenger å hvile beina hver gang en stund? De små årene dine vil spille en stor rolle i å finne ut den beste dobbelvognen for deg. Så vær oppmerksom på vektbegrensninger, bilseterkompatibilitet, lenestoler og stående bord.
  • Barnevogn størrelse. Dobbelvogner får en dårlig rap for å være clunky og uhåndterlig, men lykkelig er det flere alternativer der ute som gjør at karting rundt flere barn er så strømlinjeformet som mulig. Når det er sagt, vil du fortsatt vurdere bredden og vekten på barnevognen du velger – og sørg for at den passer inn i kofferten på bilen din.
  • Din livsstil. Reiser du mye? Bor i en by? Gjør mange ærger eller planlegger å jogge med barnevognen? Dette er alt du må ta hensyn til før du velger den beste dobbelvognen. Tenk på de primære situasjonene du vil bruke den i før du tar en beslutning.
  • Funksjonalitet. Livet er utfordrende nok med to små ombord, så den beste doble vognen skal være enkel å presse, lett å kaste og, viktigst, lett å løfte.
  • Budsjettet ditt. Dobbelvogner er ofte en investering, og det er viktig å bestemme hvor mye du er villig til å bruke før du blir forelsket i en konkurrent. Tenk på hvor lenge og hvor ofte du skal bruke den til å bestemme hvor mye du vil splurge.

Når du handler for din første barnevogn, tenker du naturlig på din første baby – ikke nødvendigvis ditt andre. Deretter, i tilsynelatende ingen tid, er Baby # 2 på vei, men Baby # 1 trenger fortsatt barnevognen også. Hva nå? Finn tvillingvogner best i test.

Mange familier kjøper en dobbel barnevogn med side-by-side seter, som fungerer bra for en periode (og fungerer bra for tvillinger). Men når det eldre barnet oppgraderer fra barnevogn, er du enten tilbake til hvor du startet med barnevognen, eller du skyver en dobbel vogn med bare ett barn i det (noe som resulterer i unødvendig storhet, ujevn vektfordeling – og en par rare rare). Sjekk ut vår test tvillingvogn.

Løsningen? En konvertibel barnevogn som kan være både singel og dobbel. En konvertibel barnevogn gjør det mulig å feste et andre barnevognsete, barnesete eller i noen tilfeller et bassin for å forvandle en enkelt barnevogn til en tur for to.

Når ditt eldre barn insisterer på at hun er for voksen for en barnevogn, kan du løsne det andre setet for å konvertere det tilbake til en enkelt vogn. Og når det viser seg at hun ikke er helt voksen nok til lange turer, kan du jo legge til et glidebrett så hun kan ri langs.

En annen pro: De fleste konvertible barnevogner tilbyr flere setekonfigurasjoner slik at barna dine kan møte deg, møte verden eller møte hverandre, og hjelpe deg med å forsøke å holde to barn glade samtidig. Det er alltid viktig å sjekke ut søskenvogn tilbud.

Ulemper: Konvensjonelle vogner kan være både tunge og dyre, gitt deres størrelse og kompleksitet. Men fordi det varer i årevis etter hvert som familien din utvider, kan en høykvalitets konvertible barnevogn være en klok investering for nye foreldre.

Er søskenvogn det rette for deg?

tvillingvogn testDet kan komme som et sjokk, og da er det en spenning, når du finner ut at du har to (eller flere!) Boller i ovnen, eller når du oppdager ditt andre, er du på vei mens du fremdeles sveiver din første . Hva trenger du nå? Alt for å gjøre livet enklere med to små. Det er der en dobbel barnevogn kommer inn.

Dobbelvogner kan være en stor investering, men er avgjørende for å komme seg ut når du har tvillinger eller to barn under tre. Husk å sjekke ut tvillingvogn best i test. Hvis du allerede har en enkelt barnevogn og ikke er sikker på at du vil ponere opp for en dobbel, kan du bruke en babyholder for ditt minste barn og sette det større barnet i den enkle barnevognen. Selvfølgelig vil dette ikke fungere for tvillinger, og vil bare fungere for søsken med et aldersgap for bare så lenge det andre barnet ditt kan passe inn i en babybåt.

Barnevogner er laget for å bli brukt fra nyfødte gjennom tre år gammel. Hvis du liker å komme seg ut av huset (eller bare trenger for ærend og slikt), får du rikelig med bruk fra en dobbel vogn.

Den beste dobbelvognen for familien din er virkelig avhengig av din personlige situasjon. Tenk på hvordan du ofte bruker en dobbel barnevogn. Hvis du trenger det for to spedbarn, har begge seter plass til barneseter? Har barnevognen en høy vektgrense for å få plass til eldre barn hvis du trenger det til en smårolling og en baby? Dette er typen spørsmål å spørre deg selv før du kjøper en barnevogn laget for to.

Som navnet antyder, har denne type barnevogn seter – vanligvis med samme mengde plass og fasiliteter – som ligger ved siden av hverandre. Side-by-side strollers er enklere å slå og manøvrere enn in-line barnevogner, men er vanskeligere å komme gjennom smale døråpninger og ganger. Finn den beste tvilling søskenvogn allerede i dag.

Denne enkelfilsstilen har et sete foran den andre. De to seterne kan være i samme høyde, men ofte er det i stående barnevogner som heter “stadion sitteplasser” med baksetet hevet høyere enn fronten for bedre visning. Vanligvis har setene ikke samme plass og fasiliteter. Et sete kan ligge mer enn et annet eller tilby mer legrom, en koppholder eller muligheten for et barnesete som skal festes. Siden denne barnevognen har en lengre kropp, er det også vanskelig å snu.

Konvertible barnevogner kan brukes som en enkelt vogn eller omgjort til en dobbel vogn ved å legge på et andre sete. Noen kan til og med håndtere et tredje, eldre barn som kan sitte på en benk eller stå på en plattform. Arbeidshuset i gjengen, denne barnevognstilen er en flott forhåndsinvestering som kan vokse med familien din.

Bestemme på en dobbel barnevogn avhenger av hva du tror vil fungere best for familien din. For å starte, ta en titt på disse barnevognene som mottok de høyeste karakterene fra BabyList-foreldrene.

Vil du skyve rundt to nyfødte? En pjokk og en baby? Eller til og med et eldre barn som kanskje trenger å hvile beina hver gang en stund? De små årene dine vil spille en stor rolle i å finne ut den beste dobbelvognen for deg. Så vær oppmerksom på vektbegrensninger, bilseterkompatibilitet, lenestoler og stående bord.

Barnevogn størrelse. Dobbelvogner får en dårlig rap for å være clunky og uhåndterlig, men lykkelig er det flere alternativer der ute som gjør at karting rundt flere barn er så strømlinjeformet som mulig. Når det er sagt, vil du fortsatt vurdere bredden og vekten på barnevognen du velger – og sørg for at den passer inn i kofferten på bilen din.

Din livsstil. Reiser du mye? Bor i en by? Gjør mange ærger eller planlegger å jogge med barnevognen? Dette er alt du må ta hensyn til før du velger den beste dobbelvognen. Tenk på de primære situasjonene du vil bruke den i før du tar en beslutning. Funksjonalitet. Livet er utfordrende nok med to små ombord, så den beste doble vognen skal være enkel å presse, lett å kaste og, viktigst, lett å løfte. Budsjettet ditt. Dobbelvogner er ofte en investering, og det er viktig å bestemme hvor mye du er villig til å bruke før du blir forelsket i en konkurrent. Tenk på hvor lenge og hvor ofte du skal bruke den til å bestemme hvor mye du vil splurge.

Det pleide å være at doble vogner var store, besværlige kontrakter som begrenser hvor du kunne gå. Trips ned i dagligvarebutikken gangen forårsaket trafikkork, gikk nedover fortauet tok opp hele bredden og glemmer å gå gjennom åpne døråpninger. I dag har en dobbel barnevogn langt bedre kvalitet: lettere, mindre voluminøs, mer kompakt og enklere å manøvrere. Du kommer til å bli imponert da du ser sorten på markedet i dag. Fra High-end vakre produkter med fasjonable farger til budsjettvennlige funksjonelle boggier som får jobben, er det en dobbel barnevogn for hver familie.

Det er flere valg enn noen gang når det kommer tid til å velge riktig dobbel barnevogn for familien din. Side-by-side, tandem, paraply, jogging og alle terrengvogntyper har unike egenskaper som passer til ulike familieliv. Noen er bedre for barn i ulike aldre, og andre er gode hvis du har en tvilling graviditet og trenger en barnevogn for to nyfødte.

Det er flere valg enn noen gang når det kommer tid til å velge riktig dobbel barnevogn for familien din. Side-by-side, tandem, paraply, jogging og alle terrengvogntyper har unike egenskaper som passer til ulike familieliv. Noen er bedre for barn i ulike aldre, og andre er gode hvis du har en tvilling graviditet og trenger en barnevogn for to nyfødte. Når du leser gjennom denne siden, vil du få en bedre forståelse av disse barnevogner sammen med noen anbefalinger av best revurderte merker for hver type. Side ved side eller tvillingvogner er laget med to seter ved siden av hverandre. Denne typen dobbel barnevogn pleide å være for bred til å gå gjennom døråpninger eller lagre ganger, men de fleste vellagede doble vogner er smalere. Husk å sjekk ut søskenvogn best i test. Hvis du har to babyer og trenger en barnevogn som passer til to bilseter, ta en titt på dette valget av de beste barnevognene for tvillinger.

Vurder denne artikkelen!
Total: 0 Gjennomsnitt: 0
Back to top button