Produkteksperter.no deltar i Amazon EU sitt affiliate program, et affiliate program som gjør det mulig for nettsider å tjene en annonse provisjon ved å annonsere og gi lenker til Amazons nettsider. Vi samarbeider også med andre affiliate programmer med mål om å drive trafikk til andre nettsider og tjene penger på annonseinntekter og annonseringslenker.

Beste trådløse ringeklokkene

Svar når noen ringer på hva hvor som helst

De fleste av oss vil ha et trygt hjem. Det er ikke til å stikke under en stol at verden har blitt litt farligere nå en ellers. Så derfor kan det være smart med en trådløs ringeklokke med kamera da vil du kunne se med en gang hvem som ringer på i den andre enden uten at du behøver å åpne døren. Du trenger heller ikke å måtte reise deg opp fra sofaen fordi noen finnes med en app som gjør at du kan se hvem ringer på med mobilen. Noen av disse systemene kan du også koble til en dør åpner slik at du enkelt kan åpne opp. Alt dette uten at du trenger å åpne døren. Alt i alt er det smart med en ringe dør trådløs. Så les vår trådløs ringeklokke test så vil du finne den som passer best for deg.

HVORFOR SKAL MAN STOLE PÅ OSS?

Målet vårt er å gi deg det aller beste produktet på markedet! Derfor jobber teamet vårt hardt med å gjøre grundige undersøkelser før de publiserer de beste produktene. Les mer For å beholde 100% objektivitet godtar vi aldri penger, produkter eller andre betalingsmåter for analysen vår!

INNHOLDSOPPDATERINGER

Vi har nylig evaluert produktene våre, og vi står trygt i valgene på listen vår. Vi gjennomgår og oppdaterer listene våre kontinuerlig, slik at du alltid får velge mellom de beste resultatene.

Ifølge en rapport fra FBI Crime Statistics i 2015 var det anslått at 1,5 millioner innbrudd ble begått det året, med over 70 prosent av dem som hjemme. Dette i USA. Det er nok noe mindre i Norge. Men store mørketall som vi ikke vet om. Overraskende skjedde flertallet av disse forbrytelsene i dagtid, med tilgang oppnådd gjennom en dør eller et vindu.

En enkel måte å beskytte mot tyveri, hjem invasjon, veranda pirater. Til og med uønskede advokater er å identifisere hvem som ligger rett utenfor døren din før du åpner døren. Skriv inn video-dørklokken, en første forsvarslinje for villaeiere som ikke bare lar deg se og snakke med den som er ute. Men vil også ta opp bilder av besøkende som nærmer deg døren mens du er borte eller ikke i stand til å svare.

Disse smarte enhetene bruker vanligvis Wi-Fi til å streame livevideo til telefonen din, og tilbyr en rekke funksjoner, inkludert skyvideooppbevaring, bevegelsesdeteksjon, interoperabilitet med smarte låser, sirener og andre smarte hjemmeapparater og mer. Les videre for å finne ut hva du skal se etter når du velger en video dørklokke for hjemmet ditt.

Vi har en trådløs ringeklokke test her hos oss, eller også en guide som du kan lese før du bestemmer deg for hvilken du skal kjøpe.

Kablet eller Trådløst

Når du velger en smart dørklokke, må du avgjøre om du vil ha en trådløs enhet som kjører på batterier eller en som får strøm fra lavspente dørklokkekabel. En trådløs dørklokke er selvsagt den enkleste typen å installere, da den trekker strøm fra batterier i stedet for fra hjemmet ditt, og krever ikke at du slår av strøm eller roter med noen ledninger. Ulempen med trådløse dørklokkene er at deres batterier har en tendens til å tømme batterier raskt, avhengig av bruk, som varer alt fra to til seks måneder. Hvis du bor i et område hvor vintrene er kalde, kan du forvente å lade opp eller bytte batteriene hvert par måneder, og risikoen for at dørklokken din slår seg ned i uoppnåelig tid.

Kablede dørklokkene er ikke like enkle å installere som deres trådløse ringeklokker, men de er langt fra vanskelige, og du trenger ikke å bekymre deg for å miste strøm, med mindre hele huset mister strøm. Siden de fleste hjem allerede har dørklokke ledninger, er det like enkelt å installere en video dørklokke som å fjerne den gamle dørklokken, koble de to ledningene, koble den nye dørklokken til ledningene og feste den på utsiden av huset ditt. I de fleste tilfeller kan du også koble dørklokken til en eksisterende chime boks.

Kablede dørklokker tegner strøm fra to ledninger som er koblet til en transformator som går ned i husholdningenes strøm til mellom 16 og 24 volt. Hvis hjemmet ditt ikke er utstyrt med dørkabelkabel, kan du koble det med en plug-in transformer, eller få en elektriker til å gjøre arbeidet for deg. Uansett vil det bli nødvendig med noen boring for å kjøre ledninger fra innsiden av huset til et utvendig sted.

Design og funksjoner

Video dørklokker kommer i alle former og størrelser. De minst kostbare modellene har en tendens til å være store enheter med begrensede fargevalg, mens mange av de dyrere modellene er slanke og inkonsekvente og kommer i en rekke finish for å utfylle ditt hjem. Sjansene er at dørklokken kjører på batterier, det kommer til å være bulkere og mer åpenbare enn en kablet modell.

Enhver smart dørklokk verdt sitt salt er utstyrt med et videokamera som sender et varsel til telefonen din sammen med en levende videostrøm når du trykker på dørklokkeknappen. Video er tilgjengelig via en mobilapp som også brukes til å installere enheten, konfigurere trådløse innstillinger og konfigurere varsler. Du betaler mer for dørklokkene som tilbyr funksjoner som 1080p video, bevegelsesdeteksjon, toveis lyd som lar deg snakke med den som er der ute, og on-demand videostreaming. For å unngå falske varsler fra passerer biler, høy vind og eventuelle critters du kan roaming rundt din eiendom, se etter en dørklokkekamera som tilbyr tilpasses bevegelsessoner.

Andre funksjoner

Andre funksjoner å lete etter er blant annet ansiktsgjenkjenningsteknologi som identifiserer besøkende ved navn, bevegelsessensingsteknologi som kjenner forskjellen mellom mennesker, biler og dyr, fargeblandingsvideo (de fleste dørkameraer bruker infrarøde lysdioder for å gi opptil 30 fot svart- og-hvit video), og et utvalg av klokkeslett som vil hjelpe deg å skille mellom en dørklokkepresse og en bevegelsesutløser. Noen av de nyeste dørklokkekameraene har en pre-buffer-funksjon som registrerer flere sekunder med aktivitet før en bevegelsessensor utløses eller dørklokkeknappen er trykket, slik at du kan se hva som skjedde like før et arrangement.

Video-dørklokkene tilbyr ikke lokalt lagringsplass for innspilt video, så du må abonnere på en skytjeneste for å se dine bevegelses- og dørklokkutløste videoklipp. Forvente å betale hvor som helst fra 99 per måned og opp for en plan som gir deg tilgang til 30 eller flere dager med video som du kan laste ned og dele. Hvis du vil se eldre opptak, må du sørge for at du lagrer klippene dine etter hvert som de blir slettet etter at den tildelte tiden er oppe. Det et mange forskjellige typer trådløse ringeklokker denne versjonen er noe av det beste om du er mye borte hjemmefra.

Interoperabilitet med andre Smart Home Tech

Mange hjemmesikkerhetssystemer tilbyr video dørklokkene som tilleggskomponenter. Men disse enhetene fungerer vanligvis ikke alene og må kobles til et systemnav. Imidlertid samhandler de vanligvis med andre systemkomponenter som dørlås, sirener og belysning. Hvis du vil ha en frittstående smart dørklokke som vil fungere sammen med andre smarte enheter i ditt hjem, kan du lete etter en som støtter Internett-tjenesten IFTTT (If This Then That). Med IFTTT kan du enkelt lage mini-programmer, kalt applets, som lar IFTTT-aktiverte enheter samhandle med hverandre. For eksempel kan du opprette en applet som forteller en Wemo Smart Switch for å slå på når en Ring Doorbell trykkes. Har en D-Link siren lyd når en August Doorbell Cam registrerer bevegelse.

En annen nyttig funksjon å lete etter er støtte for Alexa-talekommandoer som lar deg se en dørklokke-live stream på en Amazon-aktivert skjerm. Når du har aktivert ferdighetene, bare si “Alexa, vis frontdekselet” for å starte en live-stream på din Echo Show eller Fire TV-aktivert TV eller skjerm. Lignende talekommandoer er også tilgjengelige ved hjelp av Google Assistant.

Video Doorbells vs Smart Home Security Cameras

Video doorbells og hjem sikkerhet kameraer tilbyr mange av de samme fordelene. Begge vil vise deg hva som foregår utenfor hjemmet ditt, begge tilbyr bevegelsesdeteksjon og bevegelsesutløst opptak. I de fleste tilfeller kan du begge snakke med den som er der ute. Når det er sagt, er det enkle faktum at sikkerhetskameraer mangler dørklokkekomponenten. Hvis du er nede på tøyet og telefonen er oppe. Vil et sikkerhetskamera ikke fortelle deg at noen er ved døren, men dørklokken vil (når den trykkes).

Dessuten, med mindre de er batteridrevne, krever utendørs sikkerhetskameraer et GFCI-stikkontakt for strøm, noe som kan begrense potensielle monteringssteder. Kablede smart ringeklokker bruker eksisterende lavspente ledninger og er relativt enkle å installere (de trenger ikke en stige for eksempel). Med det i tankene, er dette de beste video dørklokkene vi har testet så langt. Kategorien utvikler seg raskt, og vi legger regelmessig til denne listen når vi tester nye enheter, så sjekk snart tilbake.

Når du ikke har en dørklokke på inngangsdøren – eller hvis du ikke fungerer riktig – kan du gå glipp av mye – venner, familie, PIZZA! Det er ingen grunn til å håndtere ulemper, ubesvarte tilkoblinger og sikkerhetskompromiss for å være uten dørklokke. Ikke nøl med – sjekk ut spesifikasjonene på noen av de beste trådløse dørklokkene på markedet. Dagens alternativer tilbyr rimelige, enkle å installere og kreative måter å forbedre hjemme- eller forretningsmiljøet på – uten at det kreves hard ledning eller transformator. Bare fest knappen, sett inn høyttaleren (e) og gå. For mer informasjon om installasjon, besøk vår Hvordan installere en Dørklokke-artikkel.

Trådløse dørklokker: Enkel, økonomisk sikkerhet og forretningsforbedring

Hvis du driver en bedrift uten en riktig dørklokke eller sensor, kan du miste verdifulle kunder eller manglende leveranser! Ingen dørklokke hjemme? Du kan savne en venn eller et familiemedlem som trenger å snakke med deg. Når du ikke hører deres banke på døren din. Du kan også ende opp med å jakte viktige pakker til postkontoret eller vente på gjenleveranse. Enda verre, du kan miste en pakke helt hvis leveransen velger å forlate den på døren din. En tyv, vinden eller naboens hund kunne bære den av. La oss innse det – du må vite om noen er på døren din av sikkerhetshensyn også. Du har ikke råd til å være ute av løkken. Hva om brannvesenet eller naboen trenger å advare deg om en nødsituasjon? Hvorfor risikere det? Øk tryggheten hjemme, og hold forretningen trygg og lønnsom, med en trådløs dørklokk som passer dine behov.

Hvordan velge den beste trådløse dørklokken for hjemme eller bedrift

Derfor er det også smart med en trådløs ringeklokke test som denne

Du vil bli hyggelig overrasket over det brede utvalget av rimelige alternativer. Bruk ekspertrådene nedenfor for å spare tid og unngå frustrasjon når du søker etter akkurat den trådløse dørklokken:

Midtprisen er fin: Med et teknologiinnkjøp, for eksempel en trådløs dørklokke, får du det du betaler for. Du kan finne chimes priset fra 200 til 2000 eller mer. De billigste modellene er sannsynligvis helt ineffektive og sløsing med penger. Med en moderat pris på ca 1000 kan du få en pålitelig dørklokke med noen gode sikkerhets- og bekvemmelighetsfunksjoner for hjemmebruk. For et større hjem eller en bedrift kan du betale en høyere pris. Og få tillegg som lang rekkevidde, bevegelsessensor og egendefinerte toner.

God returpolitikk. Du bør kunne teste dørklokkeanordningen uten frykt for at du vil bli sittende fast med en du ikke liker eller ikke kan bruke. Fabrikant eller merkevaregaranti som beskytter produktet mot defekt teknologi, elektronikk eller utførelse, inkludert deler og arbeidskraft. Ideelt sett kommer produsentgarantien til å omfatte nettbutikken eller den lokale forhandlerens garanti. Pass på å sjekke før du kjøper.

Gode ​​vurderinger. Se etter positiv tilbakemelding om produktet, merkevaren og selgeren.

Volum innendørs: Er dørklokken du vurderer høyt nok til å nå hele huset eller virksomheten? I utgangspunktet kan du velge ved å sammenligne produsentens spesifikasjoner og få ekspertråd fra et respektabelt selskap på bestemte modeller. Bare vær sikker på å teste dørklokken når du mottar den. Sjekk at du kan høre det fra alle rom i ditt hjem. På de fleste modeller kan du velge mellom noen få forskjellige lyder og justere volumet. Hvis dørklokken ikke er hørbar fra alle områder, må du være sikker på at du har mulighet til å legge til ekstra høyttalere for å bære lyden overalt i hjemmet eller bedriften.

Hørbar utendørs: Hvis dørklokken ikke kan høres av den besøkende, vil de sannsynligvis bare fortsette å trykke på den knappen. Hvis dørklokken din har minst en 2 1/2 “høyttaler, bør den kunne produsere nok lyd til en gjennomsnittlig størrelse hjemme – og bli hørt av den besøkende utenfor. Du kan trenge større høyttalere, opptil 5 tommer, og flere av dem, for et større hjem eller en bedrift.

Godt utvalg: En god mid-range overføringsavstand for å se etter i en trådløs dørklokke er omtrent 150 fot. Dette er avstanden fra den trådløse dørklokkens knapp (sender) til høyttaleren (trådløs mottaker). Uansett hvilket område som er lovet på emballasjen, kontroller ytelsen i miljøet ditt.

Utvidbare alternativer: De fleste trådløse dørklokkesystemer gjør at du kan legge til ekstra dørklokkeknappknapper (sendere) og / eller ekstra plug-in-høyttalere (mottakere). Dette gir deg muligheten til å legge til dørklokkeknapper på bakdøren, for eksempel. Også legge til høyttalere / mottakere i et kontor eller soverommet.

Batterilevetid: Utendørsknappen (e) på de fleste trådløse dørklokkene er batteridrevet. Strømforbruket er vanligvis minimal, så batteriene skal vare i ca ett år. Ting som kaldt vær kan forkorte batterilevetiden. Så sjekk månedlig og bytt batterier etter behov.

Holdbarhet: Trådløse dørklokkeknappene er laget av plast, da metallkonstruksjon kan forstyrre trådløse signaler. Sørg for at plasthuset virker solid nok til å stå opp for besøkende eller bruk av kunder. Tåle klimaet ditt – inkludert varmt / kaldt vær, regn og snø.

Innredning: Bedriftseiere kan foretrekke en slank og enkel plastdørklokk for et mer profesjonelt utseende. Dørklokkeknappene (sendere) er ganske små. Så det er ganske enkelt å finne en som passer til og blander med inngangsdøren eller inngangsinnredningen. Du kan velge dørklokkehøyttalerdeksler i større, utsmykkede og dekorative design for å forbedre stilen til ditt hjem eller bygning.

Nyttige ekstra funksjoner funnet på de beste trådløse dørklokkesystemene

Lang rekkevidde: Hvis du har et stort hjem eller en bedrift, kan det hende du trenger en trådløs trådløs modell med lengre overføringsavstand fra dørklokkens knapp til innendørs høyttalere. Toppmodellene har byttbare koder for å unngå forstyrrelser i hjemmet eller kontoret og fra andre nærliggende dørklokker.

Bevegelsessensor: Hvis dørklokken din er den primære kilden til ditt hjem eller bedriftssikkerhet. Det en god ide å bruke litt mer for å få topp kvalitet og pålitelighet – inkludert en bevegelsessensor.

Egendefinerte toner: Du kan legge til en liten stil og personlighet til ditt hjem eller bedrift ved å velge en nydelig trådløs dørklokke. Noen modeller vil spille noen notater av Beethoven eller en popsang når noen ringer klokken. De fleste trådløse dørklokkemodellene tilbyr en rekke toner og volumkontroll, selv om de ikke spiller en melodi. Det er også trådløs ringeklokke med lys på de fleste av nyere modeller.

Trådløse Dørklokke plasserings tips

Grunnleggende installasjon: Trådløs betyr selvfølgelig at du ikke trenger å være elektriker for å installere de nyeste dørklokkene. Enkle batteridrevne trådløse dørklokkemodeller kan installeres raskt og enkelt. Utendørs trykknapp (sender) kan komme med en stikkontakt, eller kan skrues på plass. Vedleggs utstyr for trådløse dørklokker er vanligvis inkludert i kjøpet ditt. Noen typer trådløse dørklokkesystemer krever imidlertid profesjonell installasjon.

Noen selskaper som selger høyere-end trådløse dørkortsystemer. Kan tilby gratis eller lavprisinstallasjon.Ved montering på eller i nærheten av metalldører. Metall kan forkorte eller forstyrre dørklokkens overføringsområde. Hvis du bruker den trådløse dørklokken eller vindusføleren til din bedrift, og til og med noen boliger, og installerer den på metall- eller delvis-metalldører eller dørrammer – her er et hint. Prøv å legge til et lite tre shim under knappen (mellom den og veggen eller dørkarmen) for å hjelpe deg med å løse eventuelle signalproblemer. Pass på å teste: Etter installasjon test lydstyrken og alle andre funksjoner som er nevnt her før du kaster bort dørklokkens emballasje. Behold kvitteringer hvis du må bruke garantien din i fremtiden.

Etterkjøp Vedlikehold

Vedlikehold er enkelt for det typiske trådløse dørklokkesystemet. Bare sjekk batteriene om en gang per måned, selv om de skal vare mye lenger. Kontroller høyttaleren / mottakeren (koblet til strømuttak) nå og da hvis det oppstår en elektrisk overspenning og skadet den. Når du går på ferie, koble fra høyttalerne til trådløse dørklokken, for å være sikker på at lynet for eksempel ikke vil føre til en bølge mens du er borte.

En kommersiell eller bolig trådløs dørklokke er et smart valg for bedre sikkerhet og trygghet, mer komfort og bedre service. Disse kostnadseffektive dørbryterenhetene betaler seg selv over tid. En trådløs trådløs dørklokke (omtrent 500 – 2000) vil trolig tilby all kvalitet og pålitelighet du trenger for det gjennomsnittlige hjemmet. For større boliger eller bedrifter, kan du kreve lengre rekkevidde eller ekstra høyttalere – og kan betale litt mer. En bevegelsesdetektorfunksjon er et flott sikkerhetsmål, og kan legge til litt av den totale prisen på den trådløse dørklokken. Velg en selvangstallert modell for å spare penger og stole på god kundestøtte hvis du har valgt selger eller nettbutikk med omhu.

Sammendrag

Vår guide om trådløs ringeklokke test er nå ferdig. Så vi håper at du har lært noe om hva du skal se etter for å finne den beste ringeklokken som passer best til deg og ditt behov. Det er ingen hjemligheter at verden har blitt mere farlig. Med en slik ringeklokke som dette kan du sitte i sofaen åpne døren. Du kan se hvem som ringer på. Du kan koble til apper og annet som du selv måtte ønske. Her er det bare prisene som avgjør hva du kan gjøre. Ønsker du å slippe inn naboen fordi de skal vanne blomster.

Dette kan du nå enkelt gjøre via mobilen din. Du kan også slippet inn barnet ditt når det kommer hjem fra skolen eller venner. Alt dette kan kobles sammen til den fantastiske trådløse ringeklokken som du har ute hos deg. Er ikke verden blitt til en fantastisk plass. Nå slipper du å åpne døren. Du kan også se hvem som ringer på når du ikke er hjemme. Det finnes alt fra billige modeller til de mest dyreste som du kan koble til låser og alarmer i boligen som du har hjemme hos deg.

Vurder denne artikkelen!
Total: 4 Gjennomsnitt: 3.5
Back to top button