Produkteksperter.no deltar i Amazon EU sitt affiliate program, et affiliate program som gjør det mulig for nettsider å tjene en annonse provisjon ved å annonsere og gi lenker til Amazons nettsider. Vi samarbeider også med andre affiliate programmer med mål om å drive trafikk til andre nettsider og tjene penger på annonseinntekter og annonseringslenker.

5 Beste vindusvaskere test 2024

Vi vet at vask av vinduer er viktig, men likevel irriterende rengjøringsoppgave hvis du ikke har skikkelig rengjøringsutstyr. En av de mest effektive måtene å få vinduene rene på er bruk av vindusvasker. Vi har funnet de 5 beste vindusvasker best i test som sikrer skinnende rene vinduer.

Andreplassen
4.7 / 5

WV 5 premium er en utmerket hjelp i husarbeidet. Selv om den vil levere glitrende vinduer, vil den være til hjelp også for rengjøring av speil, fliser, dusjglass og andre glatte overflater.

Fordeler

 • Flott rengjøring rundt kanter og i hjørner
 • Utmerkede rengjøringsresultater
 • Enkel å bruke
 • Leveres med to viskerinnsatser i forskjellige størrelser
 • God batterilevetid på 35 minutter

Ulemper

 • Batteriladeti noe lengre enn ønskelig – 185 minutter
 • Hvis det brukes på tørre vinduer, kan det etterlate noen striper
Best i test
5.0 / 5

Kärcher WV 6 Plus er den beste vindus- og vinduslignende overflaterens for hjemmet ditt. Den vil gi flotte resultater med liten innsats, og viktigst av alt – ikke etterlate striper på vinduet.

Fordeler

 • Avtakbare og utskiftbare puter
 • Stort utvalg av tilbehør tilgjengelig i butikker
 • Utmerkede resultater selv med rent vann
 • Utmerket batterilevetid – 100 minutter
 • Leveres med sprayflaske for vaskemiddel

Ulemper

 • Vanntank på 150 ml kan føles liten for store vinduer
 • Når enheten brukes over lengre tid, kan den føles tung
 • Kommer ikke med mye tilbehør
Beste budsjett
3.4 / 5

Hvis du leter etter en vindusvasker best i test på budsjett eller bare vil ha en hendig enhet å bruke fra tid til annen, er dette den for deg. Den hjelper deg med rengjøring av selv de minste hjørner og kanter.

Fordeler

 • Behagelig hold under hele rengjøringstiden
 • Fungerer i ulike vinkler
 • Brukervennlig vindusvasker
 • Forlengerstangsett kan kjøpes ved behov
 • Egnet for ulike overflater

Ulemper

 • Kan etterlate noen striper på keramiske fliser og vinduer
 • Er ikke egnet for helt horisontal rengjøring
Robot vindusvasker best I test
4.0 / 5

Selv om Winbot 920 tilbyr enkel rengjøring, er det den beste hjelpen når den brukes regelmessig. Vindusvaskerroboten vil gi deg utmerkede rengjøringsresultater, spesielt på større flater.

Fordeler

 • Gir et utmerket rengjøringsresultat på større vinduer
 • Etterlater ikke striper på vinduet
 • Stor sugekraft for vertical glassklatring
 • Kan styres via mobilapp
 • Kan oppdage vinduskanter på innrammede og uinnrammede vinduer

Ulemper

 • Er ikke egnet for rengjøring av små vinduer
 • Noen opplever problemer med Bluetooth-tilkobling
 • Dyrt
Beste funksjonalitet
4.3 / 5

Uansett om du foretrekker rengjøring av vinduer med en enhet eller manuelt, er en Bosch GlassVac et utmerket valg – med den robuste og gjennomtenkte designen etterlater den ingen merker på vinduet.

Fordeler

 • Gir et bredt utvalg av rengjøringshoder og tilbehør
 • Utmerkede rengjøringsresultater i vindusvask test
 • Liten og kompakt
 • Enkel å bruke
 • God batterilevetid på 30 minutter

Ulemper

 • Vannoppsamlingstanken er ikke avtakbar

HVORFOR SKAL MAN STOLE PÅ OSS?

Målet vårt er å gi deg det aller beste produktet på markedet! Derfor jobber teamet vårt hardt med å gjøre grundige undersøkelser før de publiserer de beste produktene. Les mer For å beholde 100% objektivitet godtar vi aldri penger, produkter eller andre betalingsmåter for analysen vår!

INNHOLDSOPPDATERINGER

Vi har nylig evaluert produktene våre, og vi står trygt i valgene på listen vår. Vi gjennomgår og oppdaterer listene våre kontinuerlig, slik at du alltid får velge mellom de beste resultatene.

Vi alle sammen har vinduer i hjemmet vårt, det er nydelig å våkne opp til at sola reiser seg opp og at dagen endelig begynner det noe alle hus har og folk liker at vinduene er rene slik at de kan nyte den nydelige utsikten som de får! Sollys er jo trossalt viktig for mennesket! Men siden du har en veldig aktiv hverdag der hvor det skjer ting stadig vekk og du kanskje ikke har tid til å rydde alt sammen i huset så er det greit å ha en veldig simple vindus vasker som kan gjøre jobben for deg.

Vindusvaskere er det som står i navnet det er en vindusvasker som hjelper deg med å rengjøre på en mye lettere måte enn bare en klut og en bøtte med vann her har det blitt spesial designet teknologi som hjelper deg med å rengjøre dine vinduer som har blitt skitne etter forskjellige aktivitet som har skjedd i stuen, det kommer stadig vekk flekker fra drikke på vinduet eller fra våre fettete fingre som klarer stadig vekk og smøre seg i glasset på vinduet, da er det kanskje ikke så utrolig lett og bare la en klut gjøre jobben fordi da er en vindusvasker det beste du kan bruke!

vinduvasker

Noen ganger trenger du en vindusvasker med langt skaft for å nå nye høyder bokstavelig talt, hvis du er veldig usikker på om du egentlig har lyst til å gjøre et kjøp på nett eller en lokal forhandler av en vindusvasker så kan du se på forskjellige klipp der hvor de gjør en test av en vindusvasker slik at du kan være selvsikker på at du får kjøpt et produkt som faktisk fungerer og passer deg helt perfekt til din dagligdagse vask, det er jo snart klart for vårrengjøring!

Hva vindusvaskere kan gjøre for deg?

Når du vasker dine egne vinduer så vil du gjerne at alt sammen går vekk med engang, du håper på at alt smusset som eksiterer bare går vekk slik at prosessen blir veldig lett for deg og slik at du ikke må legge inn en veldig stor innsats når du skal rengjøre vinduene dine ordentlig og trutt. Når du bruker en klut og en bøtte med en hjemmelaget kost så blir ikke resultatet like bra, det blir igjen mer smuss og det er fullt mulig at du forverrer selve vaske prosessen slik at du egentlig kaster vekk din egen tid når du gjør det. Det er mye bedre at du investerer i en elektrisk vindusvasker eller en manuell vindusvasker som virkelig fungerer.

Du kan gjerne sjekke på internettet hva en vindusvasker kan gjøre for deg så kan du også se en video som gjør en vindusvasker test slik at du kan se hvor bra de fungerer i praksis, en vindusvasker er utrolig effektiv og hvert fall en elektrisk en siden den gjør jobben for deg slik at du slipper å bekymre deg over å få jobben ordentlig gjort. Men de fleste som lever på et budsjett og ikke vil bruke mye penger pleier vanligvis å kjøpe en ordentlig manuell vindusvasker, her må du faktisk legge inn en fysisk innsats men det ordner seg siden det går raskt når du bruker en ordentlig vindusvasker som virkelig tar vekk alt av smuss og søl som har klart å feste seg til ditt eget vindu. Det er ingen som liker store deler med smuss på vinduet sitt det ser utrolig stygt ut når lyset begynner å skinne igjennom vinduet, du får spesial designet vindusvaskere som passer perfekt for ditt vindu, fra lang eller kort distanse så kan din nærmeste forhandler hjelpe deg med å finne den rette vindusvaskeren slik at du får gjort jobben på en utrolig effektiv måte.

Forskjellige modeller når det kommer til vindusvaskere

Det finnes utrolig mange forskjellige modeller der ute, når du kjøper nye produkter så pleier de å være i forskjellige størrelser og derfor kan det noen ganger være vanskelig å finne den rette. Siden det finnes forskjellige størrelser vinduet i hele huset ditt og derfor er det viktig at du får deg en skikkelig vindusvasker som faktisk fungerer til de fleste vinduene som du har rundt i ditt eget hus slik at du slipper å kjøpe utrolig mange forskjellige varianter som tømmer hele lommeboken din.

Eksistere tre typer vinduvasker aparater:

 • Manuell vindusvasker – brukes i tradisjonell vindusvask da det hovedsakelig er en nal på en teleskopstang. Den manuelle rengjøringen er den mest hensiktsmessige for profesjonelle eller små vindusflater.
 • Håndholdt vindusvasker – lette enheter som ved hjelp av elektrisk sugekraft hjelper til med å rengjøre ethvert vindu
 • Robot vindusvasker – automatiske maskiner som er forhåndsprogrammert og kan styres via mobilapp. De gir mulighet for vanlig vindusvask uten manuelt arbeid. Mest egnet for vanlige rengjøringsoppgaver og hus med mange vinduer.

Kommer vindusvaskere med garanti?

Hver gang vi kjøper ett produkt så vil vi gjerne ha en type garanti på det, slik at når vi kanskje begår en liten feil eller ett type uhell skjer i hjemmet så vil du gjerne ha en garanti på varen din slik at du ikke trenger å bruke store mengder penger på å erstatte den, dette er noe som er viktig å få med seg siden kanskje hvis vindusvaskeren er utrolig billig så kan det være fordi at vindusvaskeren ikke har med seg en garanti og det er veldig mange som veldig ofte glemmer at selv om de kjøper en så billig vare så tenker de ikke over faktumet at de faktisk ikke har med garanti.

Hvordan kan du vite om produktet har en garanti eller ikke?

Det er veldig viktig at du har god kommunikasjon med din nærmeste forhandler slik at dere skaper et sterkt bånd og kan også kanskje inngå forskjellige kompromisser der hvor du kanskje kan få en garanti på kjøpet i stedet for at du må betale ekstra for noe som var unødvendig når du heller kunne skape ett godt forhold mellom forhandler og kunde.

Det finnes også utrolig mange netthandler stedet der ute der hvor du kan kjøpe utallige vindusvaskere og noen til og med til en mye lavere pris enn den du ser der ute hos din lokale forhandler, da er det også viktig at du leser deg nøye opp på produktet slik at du kan sjekke om det er en garanti som er involvert. Du burde egentlig kjøpe på nett siden da er et mye billigere, problemet kan være at det tar lengre tid å få tak i varen og derfor kan du ikke bare få den med en gang og det samme med garantier da må du faktisk sende varen tilbake også vente en lengre stund.

De gode og de dårlige sidene ved en vindusvasker:

Når du kjøper produkter så er det alltid forskjellige sider ved produktet noen sider er gode og noen av de andre er dårlige slik et det med alle produkter siden de ikke er perfekte i det hele tatt, men en vindusvasker kan enten være automatisk eller manuell.

Fordeler:

 • Det forenkler vindusvaskeprosessen
 • Hvis vindusvaskerobot brukes, krever den ingen innsats og sparer tid.
 • Etterlater ingen striper på vinduet og nesten ikke vann i vinduskarmen
 • Raskere vindusvask

Ulemper:

 • Rengjøring av store vinduer eller vinduer i andre etasje med teleskopstang kan være slitsomt
 • Når du bruker lavkvalitetsprodukter kan det hende du må gjøre ekstra manuell rengjøring
 • For robotvinduspussere kan prisen bli dyr

Hvordan kan du velge den riktige vindusvaskeren?

Det finnes utallige nye vindusvaskere ute på markedet og det er utrolig vanskelig å finne ut hvilken type vindusvasker som passer deg best! Derfor er det viktig at du gjør gode mål av vinduene i ditt eget hus slik at du vet hvordan størrelsen er på vinduene slik at du har et utgangspunkt som du kan gå i fra når du skal velge hvilken type vindusvasker du vil kjøpe,

Når du også har veldig god tid så er det viktig at du bruker den godt ved å sammenligne forskjellige nettsider på internett med hverandre slik at du har en god oversikt over priser og de forskjellige lengdene som du trenger til din vindusvasking. Du burde sjekke forskjellige tester som en kärcher vindusvasker test også kan du finne ut om du virkelig trenger en ordentlig automatisk vindusvasker, siden jo mer informasjon du får ut fra å være fra internettet jo mer nyttig kan det være til din vei videre når det kommer til kjøp av spesifikke vindusvasker produkter som du trenger til deg selv og rundt i hjemmet ditt.

Hvordan tar du ordentlig vare på din vindusvasker?

Som nevnt tidligere så finnes det utrolig mange forskjellige vindusvaskere der ute og de kommer i forskjellige farger og størrelser og har forskjellige priser. Dette kan forandre måten du behandler din nye vinduvasker(e) siden det er mulig at du har kjøpt denne på et marked for en mye billigere penge og ikke bryr deg helt om den blir ødelagt eller ikke men det er faktisk viktig at du tar godt vare på din nye vindusvasker selv om det har blitt godt brukt.

 • Det er viktig at du følger instruksjonen og vasker vinduspusseren godt etter hver bruk. Hvis du bruker engangsvaskekluter eller kluten er utslitt – kast den. Når du bruker gjenbrukbare mikrofiberkluter, sørg for å vaske dem grundig i vaskemaskin for å fjerne eventuelle bakterier og smuss.
 • Siden de fleste vindusvaskerne går på batteri er det viktig å huske å lade batteriet etter hver bruk. Det vil sikre at du har en enhet som er klar til å jobbe hver gang du trenger å vaske vinduer. Bare når det er lange perioder mellom hver rengjøringsøkt er det bedre å lade batteriet dagen før før rengjøring, dette er spesielt viktig for eldre enheter. Batteriet har en tendens til å miste litt energi mens det ikke er i bruk ofte mellom ladingene, så hvis du pusser vinduer en gang i året, kan det hende du ikke har fullt batteri hvis du har ladet det et år før.
 • Sørg for at oppbevaringsforholdene er passende for vindusvaskeren. Den bør oppbevares på et tørt område som ikke er lett tilgjengelig for dyr eller barn.
 • Mens den bruker relativt lav strøm – er det en elektrisk enhet. Husk derfor å sjekke om ledninger, batteri og andre elektriske deler ikke er skadet før hver bruk. Sjekk også om det ikke er lekkasjer fra skittenvannstanken før du bruker enheten.

Tips når det kommer til bruk av vindusvasker

Det er utrolig viktig at du bruker din gode fornuft når du skal kjøpe ett nytt produkt og at du må være helt sikker på at du virkelig trenger produktet ikke bare i dag men til fremtidige situasjoner. Dine vinduer blir påvirket av forskjellige hendelser i hverdagen spesielt når det er barn eller hund i huset som herjer rundt og kan da lette etterlate skittet sitt eller sine fingeravtrykk overalt.

Det er noen viktige tips som vil lette rengjøringen med vindusvaskeren:

 • Vindusvaskere avhengig av funksjonalitet kan brukes vertikalt eller horisontalt. Dette betyr – du kan rengjøre alle vinduer som overflater – dusjdører, speil, vinduer, glass eller annet skinnende materiale bordflater og til og med fliser. Selv om disse overflatene kan virke forskjellige, er de alle egnet for bruk av vindusvasker. Spesielt når det brukes diverse tilbehør sammen med den.
 • Før du vasker vinduer bør du velge løsning for vindusvask. Med noen enheter, for eksempel Kärcher WV 6 Plus, kan rengjøringsløsningen allerede inkluderes i pakken med enheten, mens andre krever separat bestilling. Med en vindusvasker kan du velge å ikke bruke kjemiske løsninger eller tilsetningsstoffer til vannet. Vask i stedet bare med vann – I dette tilfellet kan enheten bare slite med større flekker på vinduet, men vil gi utmerkede resultater på resten av det.
 • Når du vasker vinduer utenfra, ikke vær redd for å bruke ekstra rengjøringsmiddel da utsiden av vinduene har en tendens til å være dekket av mer skitt enn innsiden av vinduet. Vær heller ikke overrasket om den skitne vannbeholderen vil kreve hyppigere skifting. Hvis du bor i et privat hus og trenger å rengjøre vinduene i andre etasje fra utsiden, er det lurt å bruke forlengelsesstang, da det vil være lettere å oppnå de beste rengjøringsresultatene på kortest mulig tid.
 • Men til slutt så er det viktig at du koser deg med produktet du skal eller vil kjøpe siden jo mer penger du investerer i noe jo større forventinger har du.
Vurder denne artikkelen!
Total: 9 Gjennomsnitt: 2.8
Back to top button