Bosch Rotak 37 li test

Bosch står får kvalitet, det er også intet unntak når det gjelder bosch rotak 37 li. Her har de satset på kvalitet ifra start til slutt. Rotak 37 li er en av de beste elektriske gressklipperne som er på markedet i dag. Når vi sier elektirsk så mener vi ikke at du må dra med deg en lang ledning over hele plenene. Rotak 37 går på batteri, 4.0 Ah batteri som skulle vare lenge nok til en middels stor plen. Den gir et svært godt klippe resultat på alle typer gress, det er enkelt å klippe inntil vegger og rundt stener eller andre hindringer. Det er en brukervennlig gressklipper som passer til de fleste som ikke har alt for stor plen. Noen kan mene at prisen som den koster kan være litt for høy.

Litiumbatterier har nå blitt så gode at det faktiske er gøy å klippe plenen med de, den bråker ikke bare klipper. Når kvaliteten på klippingen er tilnærmet lik en bensin klipper er dette her klipperen for alle. Se får deg at du skal ha grill gjester, du ser på plenene også tenker den er litt lang, rekker jeg å klippe den før gjestene kommer? Det er også kanskje litt sent på kvelden. Men med en rotak 37 li kan du være sikker på at du ikke plager noen naboer da den er utrolig stillegående.

Spesifikasjoner:

 • Vedlikeholdsfri EC Motor med lang levetid
 • Batteritype: Lithium ioner Batterispenning på 36V
 • Batteriladetid: Ca 140 min
 • Anbefalt plenareal: inntil 500m2
 • Klippebredde: 43cm
 • Klippesystem: Herdet og slipt stålkniv
 • Vekt: 13,9kg uten gress
 • Gressoppsamlingsvolum: 50L
 • Klippehøyderegulering: 6 dobbel fra 20 til 70 mm
 • Type håndtak: Ergoflex system
 • Efficient Energy Management
 • Plenkam med Integrert bærehåndtak

Bosch rotak 37 li test

Du må bare teste denne selv for også skjønne hvor lett det er å klippe plenen med en slik type gressklipper. Ikke plager du noen naboer, ikke bråker du. Har en du en ikke så veldig stor plen så er dette noe du bør tenke på å kjøpe da det er en av de beste klipperne som går på batteri. Bosh er kjent for god kvalitet på alt de lager, de lager alt fra gressklippere til driller. Men det som er kjent hele veien er at det er en utrolig god kvalitet hele veien fra start til mål. Den tyske kvaliteten er der hele veien.

Passer den til alle typer plener?

Hvis du har en kjempe stor plen på over 500m2 er ikke dette noe for deg. Men vi tenker heller at hvis du har en plen ifra 0 til 400m2 så bør denne passe perfekt til deg. Den klipper elegant rundt alle type hindringer i hagen. Er plenen ganske så rett skal ikke denne type klipper by på noen problemer for deg. Med en vekt på ca 14 KG uten gress i seg, så er dette en gressklipper som alle kan klippe plenen med. Selv de minste familie medlemmene som skal lære seg å klippe plen. Vær obs på om du har mye skråninger i hagen din så kan det by på problemer med en slik type klipper da den ikke har kraft nok til å klippe kjempe bratte skråninger i hagen. Men rette plener og normale skråner slik som ut mot vei er ikke noe problem.

Hva er forskjellen på denne og en bensinklipper?

Den største forskjellen er at med en bosch 37 li så slipper du å måtte fylle bensin da den går på strøm eller batteri. Etter endt bruk så tar du batteriet ut fra klipperen og setter den i en lader. Når den er fulladet så kan du ta deg en ny klipperunde. Flere bosch rotak 37 li batteri er å få kjøpt så det bør ikke by på noen problemer å klippe hele dagen om du vil. Selv om for mange så vil det nok være bedre med en bensin klipper om du har en kjempe stor plen eller veldig krevende klippe oppgaver. Men for folk som har en vanlig plen så vil nok denne holde lenge.

Denne bosch gressklipper rotak 37 li er helt perfekt for deg som bor i et vanlig nabolag eller leiligheter med din egen plen. Du vil ikke plage noen av dine naboer da den er så stillegående at du kan klippe plenen din på søndag uten at noen av naboene dine vil reagere på det.

Hvor mye koster en slik klipper?

Prisene på en slik gressklipper varierer veldig men kanskje du kan finne en bosch rotak 37 li tilbud, det er ikke unormalt rundt før vinterstid at du kan finne en litt billigere en ellers å året. Men trenger du en gressklipper akkurat nå. Så spiller det vel ingen rolle om du sparer noen hundre lapper på å kjøpe den midt på vinteren?

Bosch rotak 37 li pris varierer veldig utfra sesong og butikk.

Alt i alt

Alt i alt så er dette her en veldig god klipper for deg som skal ha en til en liten eller middels stor plen med vanlig type gress. Rotak 37 er en god klipper, den er laget av Bosch i meget god kvalitet. Siden det er Bosch som har laget den så leveres også denne i den typiske lysegrønne fargen som er ment for private og amatører. Mens den mørkere blå fargen er for proff markedet. Bosch er som alt nevnt ovenfor kjent for god kvalitet på alt de gjør. Dette er Tysk kvalitet på sitt høyeste. Det aller beste her er også at du får med Bosch sin garanti. Register produktet på nett etter at du har kjøpt det og du vil få Bosch sin utvidet garanti som gjelder at du kan ta den med til hvilken som helst Bosch sted om det er noe galt med den. Men dette tilsvarer at du er nødt til å registrere produktet riktig på nett. Hvis dette ikke blir gjort vil du heller ikke kunne bruke denne garantien.

INNHOLDSOPPDATERINGER

Det er viktig for oss at produktene vi representerer er av høyeste kvalitet og med de beste prisene. Derfor gjennomgår vi alltid listene våre, og oppdaterer dem etter behov, slik at du får alternativene med de fremste kvaliteter øverst på listen.

Vurder denne artikkelen!
Total: 0 Gjennomsnitt: 0
Back to top button