Om Oss

I en verden som aldri senker farten vil vi først og fremst takke deg for at du tar deg tid til å stoppe opp og lese mer om oss.

Deretter vil vi ønske deg velkommen til Alt for deg!

Vi håper du har funnet det du leter etter på siden vår. Om ikke, ber vi deg kontakte oss med alle spørsmålene dine og idéer til hva vi kan anmelde for deg.

Du kom hit for å lese mer om OSS.

La oss starte med hvem “oss” er.

Altfordeg.com er en side som sammenligner produkter, og anmeldelsene inneholder kun pålitelig og objektiv informasjon om ulike produkter.

Da vi startet denne siden tilbake i 2017 visse vi at det var et stort marked for sammenligninger og anmeldelser. Likevel mente vi at kjærligheten vår til tabeller, diagrammer og et forståelig språk ville bli sett av de som også verdsetter disse elementene i en produktanmeldelse.

Det viste seg å stemme. Folk verdsatte vår graving etter informasjon.

Dette fører oss frem til i dag. Vi fortsetter vår søken etter objektivitet i den endeløse kampen for å finne ut hva som er det beste produktet for forbrukeren.

Vi har nå ekspandert til ulike kategorier for husholdningsprodukter, som:

  • Barn
  • Skjønnhet og helse
  • Hus og hage
  • Matlaging og servering
  • Elektronikk
  • Sport og fritid

Vi gjør fremdeles vårt beste for å jobbe etter de samme verdiene som vi fastsatte i 2017. Vi håper du har nytte av produktene vi anmelder, og artiklene vi skriver.

Informasjonen på siden vår er ikke kun basert på beskrivelsene til produsenten, men også meningene til eksperter og andre brukeranmeldelser. Etter vår mening bidrar det å benytte flere ressurser når man leter etter informasjon om et produkt til å bevare objektiviteten.

Med andre ord vil du ikke få informasjon om hva kun én bruker har å si om produktet. Du vil helle ikke få en oversolgt uttalelse fra produsenten som sier at produktet er best i sin kategori. Her får du ekte fordeler og ulemper med produktet fra ulike kilder.

For flere detaljer om hvordan vi jobber, kan du lese her.

Henriette Ravnevand

Som selvstendig tekstforfatter gjør jeg ideer om til enkelt formidlet tekst. Målet mitt som formidler er å nå et bredt publikum i bransjer jeg har studert og analysert. Jeg elsker å utforme kreativ og engasjerende tekst slik at leseren ikke klarer å løsrive seg fra den. En tekst kan forfattes på flere måter, men flammen min brenner kraftigst når jeg kan utforme budskapet på en fengslende og unik måte. Med verdifullt innhold får du tillit fra leseren, som til gjengjeld vil gi fremtidig vekst. Avslutningsvis er det viktig for meg å nevne at jeg er en språknerd som elsker å arbeide med tastaturet som hovedverktøy. Hurtighet er min venn, og jeg ser det som min plikt å sørge for at all tekst er riktig formidlet. Da slipper leseren å bli frustrert over skrivefeil eller feil formidling.

Back to top button