Personvern

 1. Nettstedet www.produkteksperter.no samler inn data om nettstedets brukere, slik at nettsideansvarlig kan vurdere nettstedets ytelse og utbedre denne.
 2. Den ansvarlige lederen utbedrer/forbedrer nettsiden kontinuerlig ved å oppdatere den, så lederen må kjenne til hvilken informasjon som er relevant for nettsidebrukerne, hvor ofte de besøker denne nettsiden, hvilke enheter og nettlesere de bruker, hvilken region brukerne kommer fra og hvilket innhold som er mest ønskelig å lese.
 3. Den ansvarlige lederen bruker Google Analytics, som lar lederen analysere hvordan besøkende bruker nettstedet. For å finne ut hvordan de grunnleggende prinsippene for Google Analytics fungerer, kan du besøke dette nettstedet til Google her:
  https://support.google.com/analytics/answer/1012034?hl=en&ref_topic=6157800. Lederen bruker de innsamlede dataene i sine juridiske interesser for å bestemme brukerens interesser, preferanser og forbedre tilgjengeligheten til informasjonen på nettstedet. Den besøkende på nettstedet kan stoppe datainnsamlingen til Google Analytics når som helst. Dette finner du beskrevet her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.
 4. Serveren som nettstedet er plassert på, kan registrere brukersendte forespørsler (hvilken enhet som er brukt, nettleser, IP-adresse, dato og klokkeslett for tilgang). Dataene referert til i dette avsnittet brukes til tekniske formål: for å sikre riktig funksjon og sikkerhet på nettstedet. Det er også for å sjekke ut mulige sikkerhetshendelser. Datainnsamlingen nevnt i denne paragrafen er basert på den ansvarlige lederens rettslige interesse for å sikre nettsidens tekniske tilgjengelighet og integritet.
 5. Informasjonskapsler er små filer som lagres på brukerens datamaskin hver gang de besøker nettstedet. Og dette gjøres i henhold til brukerens nettleserinnstillinger på datamaskinen. Informasjonskapsler er utformet for å velge og bruke den spesielle informasjonen og annonsene til den bestemte brukeren basert på innholdet de så på tidligere, slik at besøkende enklere kan bruke nettstedet. Noe som gjør det mer praktisk og skreddersydd til brukerens interesser. Ytterligere informasjon om informasjonskapsler, sletting og håndtering av informasjonskapsler finner du på www.aboutcookies.org.
 6. Nettstedet bruker informasjonskapsler for å samle inn brukerens IP-adresser og nettlesingsinformasjon. Slik kan nettstedet huske brukerens valg. Informasjonskapsler lar den ansvarlige lederen spore trafikken til nettstedet samt brukernes interaksjon med det gjeldende nettstedet. Lederen bruker disse dataene til å analysere brukerens atferd og forbedre nettsidens funksjonalitet. Den juridiske begrunnelsen for bruk av informasjonskapsler er basert på lederens legitime interesse til å sørge for å tilby god funksjonalitet, tilgjengelighet og integritet på nettsiden.
 7. Brukeren kan kontrollere og/eller slette informasjonskapsler som de ønsker. Mer informasjon om denne prosessen er tilgjengelig på www.aboutcookies.org. Brukeren kan slette alle informasjonskapslene på datamaskinen sin, og de fleste nettlesere kan settes til å blokkere eller avvise informasjonskapsler på datamaskinen. En bruker kan velge bort informasjonskapsler i nettlesermenyen eller nettstedet ved å følge denne veiledningen: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. For å gjøre de nødvendige innstillingene, må brukeren gjøre seg kjent med sine nettleser innstillinger og regler. Eller i tilfelle blokkering av informasjonskapsler, vil brukeren måtte justere innstillingene manuelt hver gang siden besøkes, og det vil være en risiko for at enkelte tjenester og funksjoner ikke vil fungere.
 8. Brukerens data for nettstedet kan bare gis tilgang til av lederens ansatte som er ansvarlig for dataanalyse.
 9. Med mindre annet er oppgitt, lagres informasjonskapsler til formålet med innsamling av informasjonskapsler er fullført. Altså når oppgaven eller analysen er fullført, og deretter slettes de.
 10. Når nettstedsadministratoren har et forum eller alternativ for kommentarer, lagres IP-adressen og dataene som bekreftes av den besøkende selv på nettstedet. Informasjonskapsler som inneholder disse dataene kan lagres i ett år (slik at du kanskje ikke trenger å skrive informasjonen inn gjentatte ganger).
 11. Den ansvarlige lederen bekrefter at informasjonskapsler og statistiske data vil samles inn, behandles og lagres i samsvar med kravene i forskriftsvedtektene til EU, inkludert personopplysningsforordningen (EU) 2016/679 fra Europaparlaments- og rådsordningen og fra Den europeiske union datert 27. april 2016.
 12. Lederen forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene når som helst. Det er brukeren av nettstedet sitt ansvar å sjekke innholdet på nettstedet og gjøre seg kjent med eventuelle endringer i reglene.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse innhold og annonser. Slik kan vi tilby ulike funksjoner for sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om bruken din på nettstedet vårt med våre sosiale medier, markedsførings- og analysepartnere. Du kan kontrollere informasjonskapslene dine ved å klikke “Innstillinger for informasjonskapsler”. Hvis du fortsetter å bruke denne siden, samtykker du til bruken vår av informasjonskapsler.

Vurder denne artikkelen!
Total: 18 Gjennomsnitt: 1.5
Back to top button