Polar M430 test

Polar M430 er en av de beste treningsklokkene du kan kjøpe på markedet i dag. Den har nesten akkurat de samme egenskapene som dyrere treningsklokker. Så trenger du da å kjøpe den dyreste klokken på markedet? Vi tror ikke det. Polar M30 er et smart valg om du ønsker en treningsklokke. Den Finske Produsenten Polar har tenkt på alt. M430 veier bare 51 gram, så du vil nok knapt merke at du har den på armen din. M430 har ikke barometer eller treningsløyper i form av GPS. Så trenger du dette så er ikke Polar M430 klokken for deg. Den kan heller ikke vise Watt data fra sykkeltilbehøret ditt. Men tros for sine mangler på denne type Polar pulsklokke er den allikevel et godt valg. Det kommer helt an på hva du ønsker å bruke klokken til. Polar M430 er en ren løpeklokke, utstyrt med GPS, pulsmåler og aktivitetsregistering hele døgnet. Dette er en topp klokke for løpere.

Spesifikasjoner:

 • Vekt: 51g
 • Tykkelse: 12MM
 • Skjermstørrelse: 128×128 skjerm med høy oppløsning
 • Teknologi:
  • Integrert GPS med SIRFInstantFIX Satelittprediksjonsteknologi
  • Aktivitetssensor
  • Manuelle og automatiske etapper
  • Vibrasjonsvarsel
  • Vanntett. Passer til svømming
  • 8MB innebygget flashminne
  • Oppladbart 240 mAh litium batteri
  • Batteriet holder opptil 8 timer treningstid med GPS og optisk heart rate-sensor
  • Brukergrensesnittet er på Norsk
  • Polar M430 pris varier veldig fra sted til sted

Du kan koble til, USB-kabel for å synce klokken med PC eller Mac, du kan også synce den med bluetoot smart med mobiler eller andre sensorer. Klokken fungerer fint med MAC OS X 10.6 eller nyere. Windows XP, Windows 7 og 8, eller nyere. Polar M430 kan også kobles til en mobilapp med navn Polar Flow. Denne vil gi deg bedre kontroll over treningen om du ikke ønsker å koble klokken din til en pc hver eneste gang du vil finne ut hvor langt du har løpt. Polar M430 tilbud finner du stort sett i de fleste butikker, eller på nett. Det er en fullkommen klokke som du kommer til å få bruk for i mange år fremover. Så det kan være en god investering om du er glad i å løpe.

Pulsmåling:

Med Polar M430 Pulsklokke kan du følge pulsen din døgnet rundt. Når du kombinerer hviletid med trening når du har på deg pulsklokken samt også lette trenings økter så er det lettere å måle ut eksempel maks puls. Du kan også koble dette til pcen så kan du se når i treningsøkten du hadde makspuls. Du kan eksempel overvåke den slik at når pulsen din går ned så må du øke treningen din slik at du må få pulsen din opp igjen, her da gjerne over et vist pulsnivå. Det som er fint med dette er at du kan hele tiden overvåke din egen puls. Når du kjenner din egen puls godt nok samt denne fantastiske M430 Pulsklokken så vil du få mye mere ut av treningen din en du gjør alt i dag.

Registering av aktiviteter hele døgnet:

24 timer i døgnet, 7 dager i uken kan den registrere din aktivitet. Den gir deg et komplett bilde av din aktivitet. Denne utrolig smarte funksjonen er veldig smart fordi da kan du regne ut kaloriforbruk per dag. Distanse og søvn mønster.

Eksempel:

Hvile, sitte, Lav trening/Jobb, Middels (jogging etc), Høy (Løping, intense aktiviteter). Alle disse funksjonene kan du finne i Appen Pola Flow. Med disse kan du hele tiden finne ut din puls, på lengre sikt vil du også kunne finne ut hvor mye kalorier du trenger i forhold til din type dag. Ikke bare på trening. Men også på jobb. Veldig smart.

Sleep Plus

De fleste voksne klarer seg fint med ca. 8 timer søvn. Men søvn mønstre vårt kan variere ifra person til person om hvor mye søvn vi faktisk trenger. Men denne smarte funksjonen kan du overvåke ditt søvn mønster. Den viser den totale tiden fra du sovner til du våkner, hva som faktisk er real søvn, avbrudd hvis du våkner i løpet av natte, den viser også hvor lenge du har sovet i et strekk. Har du blitt vekket i løpet av natten så vil den også vise det. På denne måten så kan den vise deg ut fra hvordan du har sovet om hvordan type trening du faktisk trenger så du ikke over trener deg for mye.

Aktivitetsmål:

For at vi skal holde oss friske så må vi holde oss aktive. Her vil denne klokken også hjelpe deg på veien. Den vil vise deg aktivitetsmål, passer perfekt også for deg som ikke orker å trene så mye. Da vil den vise deg at nå er det på tide å trene litt slik at du kan beholde helsa. Er ikke alle av oss som orker å trene 2-3 timer hver eneste dag. Vi trenger som regel ikke så intens trening heller. Det er mer en nok med å øke pulsen våres litt. Her vil denne passe perfekt for deg.

Aktivitets tid:

Dette utgjør den totale tiden du er på bena og gjør aktivitet. Klokken er så smart at den skjønner når du gjør noe eller ikke. Hvis du sitter mye stille så vil klokken merke det. Du kan også stille inn klokken slik at den skal mase litt på deg hvis du sitter for mye stille. Forsking viser at du som sitter mye stille. La oss si 2 timer, så trenger du 5 min med aktivitet. Dette er noe de har regnet ut i snitt. Er du usikker så kan klokken regne dette ut for deg. Men tror du at du finner en Polarm430 på Tilbud?

Polar M430 er en utrolig god pulsklokke for deg som er en aktiv løper eller for deg som vil trene bare litt. Ikke er den så kjempe dyr. Denne type klokken holder for deg som akkurat har startet også. Du trenger ikke svi av 10 tusenvis av penger på en god klokke når du kan kjøpe en litt rimeligere som gjør akkurat det samme. M430 er et godt valg for deg. Men husk at du glad i å sykle og trenger andre alternativer så hadde jeg nok valg en annen type klokke en denne. Lykke til.

INNHOLDSOPPDATERINGER

Vi verdsetter deg som kunde, og oppdaterer derfor kontinuerlig produktlistene våre slik at du får de ypperste produktene til de beste prisene. Du kan ha tillit til at vi nylig har verifisert produktene våre som ligger på topp.

Vurder denne artikkelen!
Total: 0 Gjennomsnitt: 0
Back to top button