Produkteksperter bruker mange timer på forskning og testing for å hjelpe deg med å finne de beste produktene. Hvert produkt er personlig valgt ut av vårt team. Om du kjøper noe via lenker fra vårt innhold, kan vi tjene en liten kommisjon som hjelper med å støtte vårt arbeid.

Epilator best i test 2021

Det finnes ikke noe så irriterende som å ha hår på leggene. Du vil ikke eller ønsker ikke bruke en høvel, da kan en epilator være alternativet for deg. Men det er mange varianter der ute å med denne guiden skal vi hjelpe deg å finne den beste epilator så du mest sannsynlig ikke går på et bomkjøp. Noen liker mye bedre å kunne bruke en epilator en høvel. Da du kan spare inn pengene du bruker på en epilator da høvler er ganske så kostbart. So enten om du skal ha en epilator underlivet eller en til kun legene dine kan du lese vår ultimate epilator best i test guide.

HVORFOR SKAL MAN STOLE PÅ OSS?

Målet vårt er å gi deg det aller beste produktet på markedet! Derfor jobber teamet vårt hardt med å gjøre grundige undersøkelser før de publiserer de beste produktene. Les mer For å beholde 100% objektivitet godtar vi aldri penger, produkter eller andre betalingsmåter for analysen vår!

Hva er en epilator?

Jeg vet at det er kvinner der ute som ikke har hørt om disse enhetene til nå, og det er greit. Jeg skal lage en lengre introduksjon, slik at du kan følge med. En hårfjerning epilator er en liten enhet som fjerner hår fra roten takket være sin lille metall / keramiske pinsett. Hår er ikke fjernet en om gangen fordi det bare ville ta for alltid. En haug av dem blir fjernet fra roten med ett enkeltpass. Pincettene roterer og de griper hårene og trekker dem fra roten.

Her er kickeren:

Du kan ha glatt hud i to uker, opptil en måned.

Det er ganske kjempebra, du må innrømme det!

Typer av epilatorer

Vårtype:

Er faktisk den første epilatoren, oppfunnet av Epilady.

Hvis du noensinne har sett eller brukt Bellabe, vet du hva jeg snakker om bare at våren epilatoren ble drevet av en motor.Den Bellabe er en ansikts hårfjerning enhet som må roteres for hånd. Roterende plate type. Remington var den første som erstattet våren med en rekke metallskiver.

Pincett type

Det er den moderne epilatoren, som vi alle bruker for tiden.

Hvordan virker en epilator?

epilator testepilatoren består av små metallpincetter som beveger seg sammen og fra hverandre når hodet roterer, tar tak i håret og trekker dem fra roten og deretter slipper de fjernede hårene. Flere små pinsetter griper hår og plukker dem fra sine røtter. Det er automatisert tweezing, og det er derfor smerten er mer intens, også. Hårene trekkes fra roten, akkurat som det er tilfellet med voksing. Det er også utrolig smerte fullt. En av de mest smertefulle du kan gjøre er å ha en epilator under armene.

Virker epilatorer bra?

Det kommer aldri til 100% hår fjernet fra roten hver gang du epilerer. Uansett hvor dyrt enheten din er, er det fortsatt noen få knuste hår her og der. Noen er bare for tynne og for korte til å bli fanget og fjernet denne økten, men du får dem neste gang. Ja de virker utrolig bra. Så det kan lønne seg å kjøpe epilator. Etter utvidet bruk vokser færre hår og, viktigst av alt, blir de tynnere, og når ting blir spennende. Jeg vet det er diskutabelt, argumentet er at hvis du lar hårene vokse i måneder og måneder, så er de like tykke og så mange. Derimot, Siden jeg epilere en gang hver 2. uke i gjennomsnitt, måler jeg resultatene innen den tidsrammen. Den lengste jeg lar håret mitt vokse, er for en hel måned om vinteren når jeg er lat. Fra min personlige erfaring kan jeg fortelle deg at det er mye mindre hår på huden min og de er tynnere også! Resultatet er at i begynnelsen tok det sannsynligvis meg opp til 2 timer for å få beina myk som silke, men nå gjør jeg det i 30 minutter topper. Vi vil, En annen grunn til at jeg definitivt bør nevne i mine epilator vurderinger er at mine enheter har definitivt forbedret i kraft og effektivitet som år gått.

Hvordan bruker jeg en epilaringsmaskin?

En god grunn til at jeg anbefaler disse enhetene og hvorfor jeg har tatt med noen av mine epilator vurderinger i dette innlegget er at de er enkle å bruke. Bokstavelig talt alle, uansett hvor unge eller gamle, mann eller kvinne, kan få tak i det. Du trenger bare å holde enheten vinkelrett på huden, det er ikke nødvendig å presse inn i huden, slapp av hånden, og bare pincettene gjør sitt arbeid. Beveg epilatoren sakte i motsatt retning der hårene vokser. Bare flytt det sakte, ellers vil det bli mange ødelagte og savnede hår. Hold huden tett. Det hjelper pincettene ta tak i håret, og det hjelper litt med smerten. Bare husk: Hvis det ikke gjør vondt, kan det bety at du beveger deg for fort. Sakte bevegelser er det eneste du må huske på. og fuktighet etter hver epileringssesjon. Det er det.Nå vet du hvordan du skal epilere. La oss se hva resten av innlegget mitt på epilator anmeldelser har å tilby. Og vår test av epilator .

Når skal jeg epileree og hvor ofte?

Det avhenger av person til person. Den gjennomsnittlige perioden er en gang hver 2 uke. Hvis du har rask gjenvekst på håret, kan du epilere en gang i uken, men la minst en uke passere mellom øktene. Bare husk: Hvis du blir lat (som jeg får om vinteren), blir det mye mer smertefullt hvis hårene er for lange. Du kan bruke en trimmer til å forkorte dem. Hemmeligheten er: Ikke la håret vokse tilbake for mye fordi det vil være tidkrevende og smerten, la oss si, er definitivt ikke hyggelig.Også, Hvis det er for kort, vil pincettene ikke være i stand til å plukke det, men det er diskutabelt siden det finnes modeller som kan fjerne selv de minste hårene. Jeg vet ikke hva den anbefalte lengden er, og la oss være ærlige, ingen måler hårlengden på bena, armhulene, hendene eller bikiniområdet. Du vet bare, det er ikke rakettvitenskap.

Er det smertefullt med epilator?

Hår er fjernet fra follikkelen deres, ja, epilering er smertefullt. Akkurat som voksing, enda litt mer smertefull enn voksing, spesielt når det kommer til ansiktshårfjerning. Barbering og depilatory kremer er de ikke smertefulle hårfjerning metoder.

Blir det mindre smertefullt over tid?

Det gjør det absolutt. Hvis du går fra barbering til epilering direkte, vil det være veldig smertefullt i begynnelsen. Noen mennesker kan ikke ta det, og hvis det er en tortur for deg, ville det være best å gi opp. Men hvis du holder fast på det, Det blir mindre smertefullt i tide. Kroppen og sinnet tilpasser seg. Hvis du går fra voksing til epilering, vil overgangen ikke være så ubehagelig.

Hvordan gjør jeg epilering mindre smertefullt?

Jeg kommer ikke til å lyve: det er ikke mange ting som vil gjøre epilering mindre smertefullt. Å ta et varmt bad eller en dusj før hjelper til med å åpne porene. Å holde huden tett under hårfjerningen, hjelper også litt. En effektivitetsdeksel eller et massasjevalser vedlegg gjør alt bare litt bedre. Hvis du vil epilere ditt bikiniområde eller underarmene, bruk en følsom områdehette.

Får jeg inngrodde hår ved bruke av epileringsmaskin?

Ja det gjør de. Akkurat som barbering og voksing. Ingroede hår ser ut når hårene ikke kan bryte til overflaten, i stedet krøller de under huden og fortsetter å vokse under. De er forferdelige !.

Hvordan forhindre inngrodd hår forårsaket av epilering

Det er bare en løsning: peeling. Det er faktisk to typer: kroppsskrubb, eksfolierende hansker, loofahs og kjemisk peeling – produkter som inneholder alfa-hydroksy syrer eller salicylsyre. Hvis du har alvorlige inngrodde hår og har hatt dem en stund, anbefaler jeg å prøve en kjemisk eksfolieringsmiddel, som Pfb Vanish eller Tend skin-løsningen. De er to av de beste. Jeg eksfolierer nesten daglig og alltid før epilering. Jeg bruker eksfolierende hansker og en veldig god kroppsskrubbe både på tørr hud før en dusj og etter å ha tatt dusjen på våt hud. Jeg har veldig følsom hud, men verken hanskene eller skrubene har skadet det eller til og med litt irritert det. Det vil heller ikke kjemiske eksfoliatorer.

På hvilke steder av kroppen kan jeg bruke en epilator?

Det kan være greit å vite til kjøp epilator så de vet hva du går ut på.

En epilator kan brukes til å fjerne hår fra hele kroppen, så lenge du kan takle smerten. Det er modeller som kommer med en ansiktshett slik at de kan brukes på både kropp og ansikt. Eller du kan kjøpe en separat ansiktsepilator. Men billig epilator er verre å bruke i ansiktet. Det finnes også egene epilator bikininilinje.

Hvor lang tid gir en epilator jevn hud for?

I gjennomsnitt i ca 1-2 uker, men dette avhenger av person til person. Også, Din hud vil aldri bli så glatt som etter barbering, men det er ganske nært. Og det varer lenger. Etter en uke, hvis du beveger hånden opp og ned på beina, vil du føle seg små hår som begynner å vokse tilbake. Men de er ikke synlige. Så du kan vente på en uke til du må epilere. Hvis du er plaget av synet av små hår, kan du epilere før.

Tips for å finne den beste epilatoren til deg

Du kan spørre: Hvis alt er så enkelt, hvorfor selv bry deg med å lese dette blogginnlegget på epilator vurderinger eller noen annen anmeldelse? Hvorfor ikke kjøpe den første som du legger øynene på og begynne å fjerne hår så snart pakken når dørsteget ditt? Saken er at det er mange merker der ute, og epilator vurderinger som disse gjør valget enklere. Og mindre tidkrevende. La oss se hva som skal tas i betraktning når du kjøper en flott epilator for en awsome pris: Det må fjerne hårene fra roten. Ikke å kutte dem på overflaten av huden og la roten være i. Dette er en av de viktigste kriteriene. Jo flere pinsetter den har, desto mindre tid vil hver epilasjonssesjon ta. Det er spesielt nyttig når du fjerner hår fra beina. Enkel opprydding. Hygiene er veldig viktig. Heldigvis, Det er veldig enkelt å ha en ren epilator. Derfor deler jeg ikke epilatoren med noen. Jeg kan være litt av et kontrollfreak. En effektivitetsdeksel er noe jeg alltid vil finne i esken. Stol på meg. Finn en abefalt epilator til deg.

Epilering vs voksing mot barbering: Hvilken er bedre?

epilator best i testHvis du bestemmer deg for å bruke en, kan du aldri gå tilbake til barbering eller bruke mye penger på salongvoksing. Det er egentlig hvorfor jeg skriver dette lange innlegget på epilator vurderinger. Men det betyr ikke at man er bedre enn den andre. Hver hårfjerningsmetode er bare forskjellig. Jeg er en epilator jente og jeg liker å gjøre disse epilator vurderinger, men det betyr ikke at jeg tror at alle skal prøve disse hårfjerningsenhetene. Tingen er: Hvis du er lei av å bruke barberblader en gang hver tredje dag, og du fortsatt føler deg utilfreds fordi etter en dag begynner hårene å vokse igjen, bør du fortsette å lese denne artikkelen fordi den gir et godt alternativ til problemet ditt. Bruke en epilator vil være opplysende, og det kan endre måten du føler om kroppen din. Også, Hvis du er ferdig med å tilbringe mye penger en gang i måneden, går til salonger for voksing, så kanskje du kan spare noen få minutter og lese blogginnlegget mitt på epilatoranmeldelser. Epilering er en billig hårfjerningsmetode. Du trenger bare å bruke en anstendig sum penger, hvor som helst fra 300 kroner til 1000 kroner. Deretter gjør du bare noe annet med pengene du brukte i en skjønnhetssalong. Dette er en billig epilator pris.

Epilatorer fordeler og ulemper

For:

  • Billig hårfjerning metode
  • Lett å bruke
  • Håret fjernes fra roten slik at du får jevn hud i minst to uker

Ulemper:

  • Ikke den perfekte glattheten som barbering tilbyr, men nær nok med lengre resultater
  • Inngrodde hår
  • Smertefull

Beste epilatoren for meg

Kanskje det vil hjelpe deg med å finne ut hva du trenger og ønsker. Den beste epilatoren for meg er: ganske enkel grunnleggende enhet med 2 hastigheter effektivitet cap ledd fordi lang ledning gir nok bevegelsesfrihet og jeg har nok ting som må bli belastet og har innebygd lys. Hvis jeg skulle ta det litt lenger, Jeg favoriserer alltid epilatorer produsert av et kjent merke, i motsetning til ikke-navnene. Jeg vil også gjerne prøve en som er så dårlig ei som kan plukke selv de feeblest små hårene. Det ville vært fint fordi de små blir stor stolte og viser hår i en uke eller så. Det skjer fordi håret vokser i 3 sykluser, så ikke klandre det på enheten. Også, En epilator vil aldri fjerne 100% av hårene fordi noen er bare for små. Jeg er ikke interessert i våt og tørr fordi jeg har utviklet en høy toleranse for smerte gjennom årene. Hvis du ikke håndterer smerter godt, kan du alltid gå for en våt og tørr og bruke den under dusjen i begynnelsen. Hvis du har vokst før, kan du ikke føle noe mer enn noen få klemmer. Til slutt, Tanken er at du kan holde den enkel og enkel og ha glatt hud med en billig epilator. Hvis du har råd til å bruke mer penger og få en dyrere enhet, gjør det fordi du bare betaler pengene en gang og kommer til å bruke enheten i mange år framover. Innovasjoner finner ikke sted hvert år i denne bransjen, slik at du ikke kommer til å rusle på nettet eller til en butikk for å få den nyeste tingen der ute. Dette er penger brukt en gang og kanskje ikke brukt i ytterligere 2 eller 3 år, i det minste. Og det er standard 2 års garanti.

Ekstra nyttig info:

Andre metoder:

Barbering

Barbering er trolig den vanligste metoden for hårfjerning. En engangs barberhøvel er verdt bare pennies, og blir ofte ikke solgt for mye mer enn noen få dollar. Elektriske barbermaskiner er ofte pricier, og da må du kjøpe nye kniver for det uansett. I tillegg til å ikke bryte banken, lærer de fleste først å barbere seg med en engangs barberkniv og kan aldri oppgradere til en elektrisk barbermaskin. Barbering er kostnadseffektiv og kjent. Men barbering kan være en av de mest irriterende og ineffektive metoder for hårfjerning der ute. Barbering kutter håret som pokker over huden, noe som betyr at roten fortsatt er intakt. Med en intakt rot, vil håret vokse tilbake i løpet av dager. Faktisk, ifølge denne britiske studien, bruker kvinner 1.728 timer barbering i løpet av deres liv, rapporterer Huffington Post. Denne studien sier også at den gjennomsnittlige britiske kvinnen barberer i 4 minutter, 6 dager i uken. Barbering er utvilsomt en ineffektiv form for hårfjerning hvis den må gjøres nesten hver dag på grunn av hvor raskt hårstubben vokser tilbake. Barbering blunter også endene av håret, noe som kan føre til at det krølles innover og skaper inngrodd hår. Hvis det ikke skjer, kan hårsekkene bli irritert og utvikle barberkniv. Hvis ingen av disse tingene skje, kan du ved et uhell kikke deg med barberhøvelen, noe som kan føre til uhyggelig gash eller arr.

Alt dette er grunnen til at barbering ikke er en ideell form for hårfjerning, og epilering forbedrer seg på hver eneste av disse problemene.

Epilering river håret ut av roten, som ligner på voksing. Siden roten av håret er borte, trenger den å reformere før håret kan vokse igjen. Dette tar uker, avhengig av individet. Bruke en epilator kutter ned på hårfjerningstid med store biter. Selv om inngrodde hår kan danne seg med en epilator, er det sjeldnere enn det med barbering. Siden håret vokser tilbake fra bunnen av, er det mulig for den å vokse sidelengs, noe som forårsaker et inngrodd hår. Imidlertid vil barbering ofte skyve håret tilbake i follikkelen. Hvis epilering forårsaker et inngrodd hår, skyldes det skade på follikelet fra å rive det ut. Epilatorer kan fortsatt irritere huden din, men det blir ofte bare rødt i noen timer. De fleste irritasjon kan unngås ved eksfoliering før epilering. Epilatorer vil ikke nick eller kutte med mindre du gjør en betydelig innsats for å gjøre det. Epilatorer er bare mange små elektriske pincett og er ikke farligere enn en håndholdt tradisjonell pincett.

Voksing av legger:

Voksing og epilering er svært like. Begge metoder for hårfjerning rip håret ut av roten. En viktig forskjell er imidlertid at epilatorer griper hårene og trekker. Voksing vil ta tak i hele overflaten som presenteres for det, noe som noen ganger resulterer i ripping av huden og håret.

Det er ingen reell indikator på når en voks vil ta av et lag eller to av huden. Noen som aldri har hatt den reaksjonen, kan få det neste gang de vokser. Hvis huden du vokser, gjenoppretter fra irritasjon eller tørrhet, kan den bli trukket av voksen.

Avhengig av hvor mye hud er fjernet, er det potensial for at området blir arr over eller forblir misfarget lenge etter at det har helbredet. Selv om det er produkter for å fjerne arrvev og misfarging, fungerer de ikke for alle, og er en hit eller savner for effektivitet.

Selv om voksen din ikke synlig tåler huden din, vil det skade hudcellene som ble tappet på. Dette betyr at sannsynligheten for å utvikle smertefull, rå hud etter en voks er ekstremt høy. En annen stor ulempe for voksing er at håret vanligvis må være minst en centimeter lenge før voksen vil kunne trekke den ut. Det tar gjennomsnittlig person rundt seks uker å få denne veksten, ifølge Hairfinder. Tenk deg hvor synlig håret ditt er på seks uker etter hårfjerning. Selv om du har lettere hår, vil det lett bli sett. Voksing er også en stor investering. Avhengig av hvor du går og hva du har gjort, kan det koste opp til 500 per økt! Hvis du går 10 ganger i året, er det 5000 hvert år ned i avløpet. Det er mulig å vokse deg selv hjemme, men med mindre du har en utdannet hjelper eller er en ekspert selv, er sannsynligheten for at du skader deg selv eller ikke bruker riktig mengde voks høyt. Siden epilering ikke trekker på huden i det hele tatt, unngår det absolutt problemet med å miste hud fra hårfjerning. Du kan få litt rødhet eller ømhet etter epilering, men det vil ikke være hvor nær så intens som resultatene av en voks som tok litt hud sammen med håret. Epilering, i gjennomsnitt, krever bare .5mm hårvekst for å være effektiv. Det betyr at du vil kunne epilere hver annen til tre uker i stedet for å vokse hver sjette. Hår blir ikke veldig synlig til det to eller tre ukers merke for flertallet av mennesker. Epilatorer bryter ikke banken på samme måte som voksing gjør. Du kan kjøpe en epilator av høy kvalitet for mindre enn 1000 som varer lenger enn et år. Mengden penger som kan lagres ved epilering er monumentalt. I tillegg har epilering ikke den samme læringskurven som gjør-det-selv-voksing gjør. Men husk også her at billig ikke alltid er best.

Så en epilator anbefaling er det bare du selv som kan gi i forhold til ditt bruk.

Vurder denne artikkelen!
Total: 2 Gjennomsnitt: 1
Back to top button