Produkteksperter bruker mange timer på forskning og testing for å hjelpe deg med å finne de beste produktene. Hvert produkt er personlig valgt ut av vårt team. Om du kjøper noe via lenker fra vårt innhold, kan vi tjene en liten kommisjon som hjelper med å støtte vårt arbeid.

Beste Rettetenger

HVORFOR SKAL MAN STOLE PÅ OSS?

Målet vårt er å gi deg det aller beste produktet på markedet! Derfor jobber teamet vårt hardt med å gjøre grundige undersøkelser før de publiserer de beste produktene. Les mer For å beholde 100% objektivitet godtar vi aldri penger, produkter eller andre betalingsmåter for analysen vår!

år man skal style håret ønsker vi selvfølgelig et best mulig resultat. Vi kan slite med uregjerlige krøller, krusete hår og klissete geleer. En rettetang kan hjelpe med å temme håret og få et nesten profesjonelt resultat. Med enkle midler kan rettetangen forvandle hårfrisyren din. Det finnes flere typer rettetanger og ulike metoder for å rette håret ditt. Hvorvidt håret ditt er krøllet eller rett, så er det hydrogenbindingene i håret ditt som fungerer som “lim” for å holde form. Varme er i stand til å svekke disse hydrogenbindingene som gjør det mulig for håret ditt kan midlertidig styles, enten med krøller eller for å få rett, flatt hår. Det finnes rettetanger med flatjern, børste rettetang og damp rettetang.

Et par gode flatjerner er et viktig stylingverktøyetsom kan brukes til å krølle, bølge, rette og tamme krus i håret. Oppvarmede plater glir langs hårsekkene, rette håret mens de går. Som med hvilken som helst type varm styling, kan rettet hår skade. Men hvis en god kvalitet glatt benyttes, risikoen for skade reduseres vesentlig og håret er igjen ser slank, glanset og sunt. Ved hjelp av et varmebeskyttelsesmiddel, for eksempel en spray eller lotion, beskytter håret ytterligere mot skade.
Kjøpe de riktige rettene på håret avhenger av en rekke funksjoner og produktegenskaper. Når man skal investerer i en rettetang er det viktig å vite hva man skal se etter, og å følge med på forskjellige materialer, ny teknologi. -Og ikke minst, LES rettetang tester for å finne en god rettetang som er best i test på markedet!

rettetang best i test

Hvis du lurer på hva du skal se etter for å finne den beste rettenagen for deg, er denne veiledningen rett sted! Fortsett å lese for å få et innblikk i materialer, pris, platestørrelse, temperatur og stil.Her finner du alt du trenger å vite om rettetanger.

Når du først begynner å lete etter et par gode rettetanger, kan det være veldig forvirrende! Det er så mange alternativer, forskjellige flatjernjernsmaterialer og varierende priser. Det er viktig å velge et godt produkt som kan vare lenge, men en bra rettetang varer fra 500-1000 timers bruk. De kan variere i størrelse, men det er oftest platestørrelsen som er avgjørende for valget ditt.

Hvordan bruker man en hår rettetang?

En hår rettetang fungerer best på fuktig hår. Håret bør være godt balsamert for å oppnå langvarig glatthet og stil. Begynn med å bruke den laveste temperaturen, og del opp håret for å gjøre det lettere å rette. Hvis du finner ut at noen deler av håret ikke er rettet slik du vil, kan du vurdere å øke temperaturen for den delen. Ved å bruke denne metoden vil du sørge for at håret ditt er beskyttet mot varmeskader.

Det finnes flere rettetanger produsert med forskjellige materialer som kan gi varierende reultat avhengig av hårtype. Det er viktig å forstå de forskjellige funksjonene som gir deg en bra rettetang, og finne hvilken platetype som er best for håret ditt.

Funkjsoner

Forståelse av de forskjellige funksjonene og egenskapene til en rettetang forenkler innkjøpsprosessen og gjør det mulig for kjøperen å ta en bedre avgjørelse.

  • Oppvarmingstid: Tiden det tar for å varme opp platene til ønsket temperatur er oppvarmingstiden og oppvarmingstid under bruk. En god rettetang har en rask oppvarmingstid.
  • Temperatur: Hår retterang med høy maksimumstemperatur gir vanligvis de beste resultatene, men en slik temperaturinnstilling er ikke egnet for alle hårtyper. De fleste rettetangene har variable temperaturinnstillinger. Fleksibilitet lar brukerne velge den mest hensiktsmessige innstillingen for hårtype.
  • Damp eller vått til rett hår: Denne typen rettetang kan brukes på håndkletørket hår og består vanligvis av keramikk. Med denne rettetangen brukes damp og dermed er ingen ionisk kontakt mellom stålplater involvert. Dette sikrer mindre skader på håret.
  • Ionisk rettetang: Platene på retterangen produserer negative ioner for å holde på fuktigheten i håret og fjerner statisk elektrisitet som forårsaker krus.
  • Lang infrarød varme: med denne typen rettetang blir håret oppvarmet fra innsiden og dermed minker sannsynligheten å skade håret. Varme fordeles jevnt, noe som gir raskere resultater
  • Platebredde: Den ideelle størrelsen og bredden på glattrenserens plater avhenger av kjøperens hårtype og lengde. Slanke plater er 2,5 til 3 cm brede og passer best til å rette kort hår. Mellomplater er 3 til 4 centimeter brede og passer for kort til middels lengde. Brede plater er opptil 6 cm brede og fungerer best på lang, tykt hår. Kjøpere med fint hår kanfå et godt hårfeste med smale til middels plater, men de med tykt hår bør vurdere brede plater. Etter hvert som brede plater kommer i kontakt med mer hår for hver gang, blir tykt hår raskere rett med en bra rettetang med brede plater.

Hårbørste rettetang

Det er kjent at overdreven varme kan skade håret og hodebunnen. Faktisk, for noe hår, bør vann varmere enn kroppstemperatur unngås. Hvis du har tynt hår eller hår som tar lett skade, bør en hårbørste rettetang være ditt førstevalg. Denne typen rettetang bruker vanligvis et lavere varmenivå enn et flatjern. i tillegg , for flatt hår kan hårbørste rettetang brukes til å lage litt glans i et ellers kjedelig hår. Det finnes tre forskjellige typer hårbørste rettetang : en flat anti-knuter elektrisk børste som er nyttig for å gre ut håret ditt og gi det litt glans, en roterende rund og tykk elektrisk børste som gir volum til tynt hår, og en dobbelbelagt rektangelbørste som er nyttig for skadet eller bare litt krøllete hår, da håret ikke varmes opp. Det finnes flere fordeler med en hårbørste rettetang som gjør den til et populært valg. Den er godt egnet for tynt eller lett skadet hår på grunn av lav varme, kan brukes ofterer enn et flatjern fordi det gir mindre skader på håret. i tilleg er det mindre sjanse for varmeskader siden du børster håret og ikke har konstant varme fra plater. En hårbørste rettetang fjerner statisk elektrisitet mens den legger til negative ioner. Mange finner den mer håndterlig for håret blir børstet og flatt samtidig, i tillegg til at håret får en fin glans. Det finnes likevel noen ulemper ved hårbørste rettetang, for det tar mer tid å rette håret og style det enn med flatjern. Denne typen rettetang er heller ikke egnet på veldig tyket eller krøllete hår.

krøller med rettetangKeramisk Rettetang

Den keramiske platen ble lansert på det profesjonelle markedet for nesten 20 år siden og forvandlet verden av hårretting med jern. Dette materialet er utmerket for retting fordi det varme opp raskt og jevnt og holder varmen veldig bra. Lav friksjon mellom plate og hår betyr at det er mindre hårskade. Disse glatte platene gir deg ultra rett hår med ekstra glans. Hvis du vil ha en klassisk, enkel modell som gir deg et pålitelig resultat, er en flatt keramisk rettetang, i stedet for keramisk belagte plater, det beste alternativet. Massiv keramiske plater beholder varmen ved en konstant temperatur gjennom hele prosessen og gir den glatteste og mest glans overflaten til håret. Med jevnere varme over platen, er mulig å rette håret kun en gang uten å måtte gå over et område to ganger.

Keramiske diamantplater med Teflon gir høy ytelse i ett slag Med forbedret høy jevn varme og reduserte varmeflater får håret bedre beskyttelse. Denne typen rettetang inneholder et jevnt teflon belegg. Diamanten forbedrer platene for å gi ytterligere 75% bedre gli over håret.

Rettetang med Tourmaline

Tourmalin, er enknust edelsten som brukes til å belegge keramiske plater, og antas å være et mirakelmateriale. Mange hevder at tourmalinbelagte plater er de minst skadelige rettetangene. Dette skyldes at den keramiske platen gir jevn varme mens turmalinbelegningen sikrer at den vil glide nedover håret uten å gi skade hvis det blir for varmt, og det er heller ikke behov gå over håret flere ganger slik at det ikke tørker ut. Touramaline keramiske plater kombinerer fordelene med ionisk og infrarød teknologi for et sunnere og mer håndterlig hår. Disse platene produserer negative ioner for å bidra til å holde fuktigheten i håret, mens du fjerner den statiske elektrisiteten som gir krusete hår. Rettetangen gir mild infrarød varme som glir gjennom håret ditt for den ultimate høyglansfinishen.

Rettetang med titan

Rettetang med titanplater er det siste som har kommet på markedet. i utgangspunktet er forskjellen mellom rettetang med keramiske og titanplater at forskere har funnet ut at titan er en bedre leder av negative ioner. Så hvis værforhold og statisk elektrisitet kan ødelegge frisyren din kan titan være det beste valget for deg.

Rettetang for vått til tørt hår

Folk som har liten tid til a style håret om morgene, vil like ideen om en “vått til tørt hår” rettetang være tiltalende. Ville det ikke vært fint å kunne hoppe over hårføneren og style det våte håret med en gang? “Vått til tørt hår ”teknologien er ganske ny, så det er vanskelig å måle hvor effektivt det vil være over en lang periode.

Damp rettetang

Ny teknologi har igjen kommet med en interessant funksjon for flatjern som hjelper deg å stule håret. Selv om flatjern er nok det beste verktøyet for å rette håret, har de en tendens til å fjerne hårets naturlige fuktighet og dermed gi det tørt hår. Det er her rettetang med damp kommer til nytte.Damp rettetang, som navnet sier, frigjør damp til håret under retting prosessen, og dette hjelper håret til å beholde fuktighet som vil beskytte den mot skade. Selv om det er mange rettetanger med damp på markedet bør du utforske en test av rettetanger for å finne den beste.

Profesjonell Rettetang

Profesjonelle rettetanger er de beste modellene som brukes i salonger, men er også tilgjengelig for hjemmebruk. De ekstra 600-800 kronene du bruker på en profesjonell modell er vel verdt pengene, både når det gjelder effektivitet og lengre levetid. Merkevarer som er mere kostbare gir helt klart bedre resultater hvis du er interessert i de beste profesjonelle rettetangene. De mest populære produsentene har et godt omdømme som vil gi deg et bedre innblikk i kvaliteten på produktet. Dessverre brukes order “profesjonell” brukt litt for sjenerøst av noen selskaper så les alltid spesifikasjonene nøye og ikke bli lurt av ordet. Varemerker som Revlon, Conair og Remington produserer bra rettetang fra 150-500 kr.. Ofte har disse modellene et keramisk belegg i stedet for en solid keramisk plate, og disse er ikke like effektive for å distribuere varme. Bare husk at uttrykket “du får det du betaler for” er vanligvis sant. Hvis du vil kjøpe en billig rettetang bør du være oppmerksom på at de sannsynligvis ikke så lenge som en profesjonell modell. Så når du ma kjøpe en ny rettetang om noen år, vil du fort finne ut at du ville vært bedre å investere i en dyrere (og mer effektiv!) modellen i utgangspunktet! Hvis du bestem meg for å kjøpe en rettetang på tilbud, er ikke det et dårlig alternativ hvis du ikke skal bruke rettetangen til daglig, men bare for en og annen kveld.

Reise rettetang

Å fikse håret mens du er på ferie, trenger ikke å være en jobb med dårlige resultater. Du tregner ofte en kvikk fiks på ferie, så med en mini rettetang kan du få rettet eller krøllet håret i en fei. Mini rettetangen er en liten rettetang sammenlignet med en salong rettetang og kan lett å puttes i en veske når du er på farten eller har begrenset med plass. Tradisjonelle rettetanger har ulike nyttige funksjoner, men det er mange ting å huske på før du velger den ideale for ditt bruk. ideelt sett bør en mini rettetang gjør den samme jobben som en større rettetang uten så mange finurligheter. Likevel er riktig størrelse, keramisk platebelegg og jevn temperaturkontroll viktige, og man kan finne diverse mini rettetang tester som kan være god hjelp til å ta der riktige valget. .

Ideelle temperatur på en rettetang

Den ideelle temperaturen for godt hårfeste er et diskutert tema og de fleste modeller kan nå temperaturer mellom 80 grader og 230 grader Celsuius. Den optimale temperaturen på rettetangen avhengig av hårbehovet. Hvis håret ditt er tynt eller skadet, er det viktig at du holder temperaturen lavere for å unngå å steke det helt. Hvis håret ditt er stridt, grovt eller veldig tett krøllet, trenger du litt mer varme. Merk at håret vil forbrenne over 230 grader, slik at du definitivt ikke trenger noe varmere enn det! Noen modeller her et digitalt panel som leser gjeldende temperatur, slik at du alltid vet nøyaktig hvor mye varme du er på rettetangen du bruker. Dette gjør dem til det ideelle hårfeste for tynt hår.

Små eller store plater?

Størrelsen på platene på rettetangen kan variere fra en halv tomme til 2,5 tommer. Størrelsen du velger, avhenger av hårtype og stylingbehov. Hvis du vil ha godt hårfeste for kort hår, er det best å gå med en liten platestørrelse, da det gir deg presisjonen til å arbeide i nærheten av røttene. Mindre plater er også best til å krølle håret med rettetang fordi det er mindre flate som er i veien når du ruller håret rundt rettetangen. Små plater på rettetangen gir allsidighet og presisjon, og rettetangen er liten nok til enhver jobb og kan være perfekt for til å .

Hvis du leter etter det beste flatjernet for langt hår, bør du velge en hår rettetang med større plater slik at du kan jobbe mer raskt og komfortabelt gjennom store deler av håret. Brede plater er også best for naturlig flatt hår som er tykt eller stridt fordi det har en tendens til å forme håret bedre og trenge lettere inn. Hvis du foretrekker fart og komfort gir større plater den beste rettetangen.

En fancy rettetang?

Rettetangen din trenger ikke å være kjedelig! Hvis du liker at husholdningsapparatene dine er litt fancy, finnes det hundrevis av stilige og fargerike rettetanger fra de aller beste merkene. Vær oppmerksom på at modellene kan ha begrenset produksjon og om disse modellene gir de samme vilkårene

Hvordan krøllle håret med en rettetang

å krølle håret med en rettetang kan gi myke krøller som ikke vil se ut som korketrekkere. Det tar litt øvelse, men når du har teknikken inne, vil du se fantastisk ut. Her finner du tipsene for hvordan man kan krølle håret med rettetang og ikke en krølltang.

  1. Pass på at du begynner med helt rent og tørt hår. Våt hår vil ikke krølles i det hele tatt og fuktig hår vil heller ikke krølle. Selv om du har en våt-tørke rettetang, er det best å ha tørt hår. Skittent hår vil heller ikke holde seg veldig lenge, så sørg for at du har vasket håret i de siste 24 timene.Hvis du tørker håret først, bruk mousse. Det ekstra volumet vil gjøre at håret ditt ikke ser for flatt ut når du krøller det.
  2. rettetang testBruk et tynt, flatt jern. Retttangen din skal være omtrent 1 til 2 tommer (2,5 til 5 cm) i bredde på platene og ha avrundede kanter, ellers vil det ikke lage glatte krøller. En flat, rett jern vil heller ikke gi deg krøller. Det vil være mye vanskeligere å holde og vikle hvis du har denne typen glatt stoff og håret ikke vil være på riktig sted. Pass på at du har en god rettetang. Med de beste rettetangene kan du arbeidet raskere, som gjør håret jevnere, og gir mindre skade enn dårlige kvalitetsjern. De kan ha stor innvirkning på både glans og konsistensen av krøllene. Varm jernet opp til minimumstemperaturen du trenger for håret ditt. Hvis håret ditt er fint og tynt, hold deg til den lave temperaturer på under 300 grader. Normalt hår kan strykes på 300 til 380 grader. Du kan skru det opp til 350 til 400 hvis håret ditt er tykt eller krusete.
  3. Påfør beskyttelsesmiddel mot varme og del opp håret. Ved å bruke et varmebeskyttelsesmiddel blir det en beskyttende barriere mellom håret og jernet slik at håret ikke brenner. Spray over hele håret ditt – du trenger ikke å gre det for det bør tørke raskt. Hvis du har tykt hår, spray det på hver del før du begynner å krølle det med rettetangen. Hvis du bare sprayer det på toppen av håret ditt, vil det ikke treffe bunnlagene. Pass på at du har gredd ut alle floker i håret ditt først. Det er lettere å få et bra resultat hvis du deler opp håret og krøll en og en del med rettetangen.
  4. Bruk varierende metoder for å få forskjellige krøller med en rettetang. Du kan begynne å krølle midtveis ned på håret og bruke rettetangen til å skape u-former. Du kan også rulle håret rundt rettetangen for å få flotte krøller. Krøllene vil bli annerledes avhengig av varme og hastighet.

Klar for å kjøpe den beste rettetangen for deg?

Den perfekte hår rettetangen avhenger av budsjettet, så vel som kjøpers behov. For en enkel, rimelig hårfeste, velg en modell med keramiske plater og variabel temperaturinnstilling. Hvis fokuset er på å velge en modell som er snill mot håret, velger du en enhet med ionisk rettning eller fjern infrarød oppvarming. Kjøpere med krusete hår bør også vurdere disse rettetangene. Trenger du en rettetang på reise. bør du vurdere en rettetang med variable volt innstillinger,. Og hvis pakkeplass er en bekymring, er det en reise rettetang som er best for ditt behov.

Er du klar til å kjøpe en god rettetang for ditt hår? Nå har du nok blitt en rettetang ekspert. De fleste dårlige skussmål på en rettetang er fordi kjøperen har hatt en dårlig opplevelse på grunn av feilkjøp av en rettetang som ikke passer deres behov. Å være godt informert og vite hva du leter etter er nøkkelen til å finne en god rettetang for håret ditt. Nå er du er oppmerksom på alle funksjonalitetene, vil du kunne ta en bedre avgjørelse om hvilken hår rettetang modell du bør velge.

Vurder denne artikkelen!
Total: 0 Gjennomsnitt: 0
Back to top button